Ενισχυτής ακουστικών ή όχι;

vsklav

AVClub Enthusiast
13 September 2012
1,119
Αθηνα, Κεραμεικος
Καλησπέρα παιδιά,

είμαι σε αναζήτηση ακουστικών και προσανατολίζομαι σε AKG ή Sennheiser μέχρι 100 ευρώ για αρχή και οψώμεθα :)

Το ερώτημα μου είναι το εξής, τα ακουστικά θα κουμπωθούν είτε στον ενισχυτή harman kardon 990 είτε στο imac. Εναλλάξ θα παίζουν ,ανάλογα με το τι είδος μουσικής θέλω να ακούω, είτε mp3 είτε cd.

Χρειάζεται να αγοράσω και κάποιον ενισχυτή ακουστικών ή όχι; Από που θα πάρω καλύτερο ήχο; Από τον ενισχυτή ή από τον imac;

Σας ευχαριστώ.

Η αγορά του ενισχυτή θα είναι πέρα από τα 100Ευρώ;

Εγώ θα προτιμούσα να ρίξω τα παραπάνω χρήματα σε καλύτερα ακουστικά.

Η αγορά του ενισχυτή θα είναι πέρα από τα 100Ευρώ;

Εγώ θα προτιμούσα να ρίξω τα παραπάνω χρήματα σε καλύτερα ακουστικά.

τα ακουστικά θα ναι δώρο λογικά και θα ναι μέχρι 100 ευρώ μαξ,το μόνο 'πλαφόν' που βαλα ήταν να ναι μία από τις δύο προαναφερθείσες μάρκες!

τώρα για ενισχυτή δεν έχω ιδέα για λεφτά, εγώ απλά ρωτάω αν αξίζει τον κόπο. δηλαδή με 100-200 ευρώ θα δω διαφορά με το να τα κούμπωνα απλά στον χαρμαν; γιατί σε κάθε περίπτωση παραπάνω λεφτά δεν έχω να δώσω για ενισχυτή ακουστικών.
ένας project head box ii ψιλοδιαφημίζεται σε ξένα φορα ως value for money, παράδειγμα φέρνω. θα έκανε κάποια διαφορά;

ξεχνα τον ενισχυτη για την ωρα
αν γινεται ανεβα στα 120

Επαναφέρω την κουβέντα με πιο απτά τώρα δεδομένα!

Μου πήραν δώρο αυτά http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k_912e.html . Γενικότερα από ακουστικά δεν έχω την παραμικρή εμπειρία, αλλά νομίζω οτι μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και μου αρέσει που μπορώ να περιφέρομαι στο σπίτι όπου θέλω :)

Μπήκανε καπάκι πάνω στον harman και ακούω είτε από cd είτε από το imac που ναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή μέσω οπτικής.

Και ερωτώ! Να μείνω ως έχω; Αξίζει να πάρω κάποιον ενισχυτάκο ή δε θα δω διαφορές;

Ευχαριστώ πολύ!