Όχι απαραίτητα αλλα σίγουρα ιδανικά ένας DENSEN BEAT170 η ΑSR EMITTER είναι το καλύτερο ταίριασμα για ένα ηχείο των 7000 ευρώ.
Πάντως παίζουν υπέροχα και με ενισχυτές πιο οικονομικούς.
Χωρίς να τον έχω ακούσει αλλα επειδή ξέρω τα ηχεία και τον άνθρωπο που μου μετέδωσε τις εντυπώσεις του αρκετά καλά θα τολμούσα να προτείνω και τον συνδυασμό ATC SCM 40 με Plinius 9200.
Τελικά υπάρχει ενισχυτής σ' αυτή την κατηγορία τιμης που να παίζει και κλασική και ροκ και jazz εξίσου καλά? Μάλλον δύσκολο.
Είχα ακούσει τα συγκεκριμένα ηχεία με τον 9100 και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Γνωρίζει κανείς από αξιοπιστία πώς τα πάνε οι Νεοζηλανδοί; Εντάξει είναι σχετικά παλιά εταιρεία στο χώρο, αλλά στην Ελλάδα δεν εισάγονται και πολύ καιρό αν δεν κάνω λάθος με αποτέλεσμα να λείπουν οι απαιτούμενες εμπειρίες. Στο internet έχω πετύχει τα πιο διφορούμενα σχόλια από χρήστες.
Στο θέμα της αξιοπιστίας και της κατασκευαστικής σιγουριάς η Δανοί της Densen φαίνεται να είναι συνώνυμό της. Αληθεύει ότι δίνουν εγγύηση εφ´ όρου ζωής ή είναι άλλος ένας "αστικός μύθος" που κυκλοφορεί αδέσποτος;
Το ξέρω, εκεί τον είχα ακούσει μεταξύ άλλων. Απλά όπως μου είπε ο αντιπρόσωπος έχει αρχίσει να τα εισάγει σχετικά πρόσφατα και´αφού το κηνύγησε αρκετά το θέμα. Και επειδή τα μηχανήματα είναι αρκετά πρόσφατα στη χώρα μας, γι' αυτό ρωτάω για ζητήματα αξιοπιστίας.
Στο θέμα της αξιοπιστίας και της κατασκευαστικής σιγουριάς η Δανοί της Densen φαίνεται να είναι συνώνυμό της. Αληθεύει ότι δίνουν εγγύηση εφ´ όρου ζωής ή είναι άλλος ένας "αστικός μύθος" που κυκλοφορεί αδέσποτος;
Ισχύει αρκεί να είναι στην κατοχή του πρώτου ιδιοκτήτη, υποθέτω οτι κάποιο registering θα έχει προηγηθεί.
Για την προηγούμενη συζήτηση και αναφορά στον Β-110 θεωρώ ότι ηχεία δαπέδου 4Ω, με ευαισθησία κάτω από 88db μάλλον θα ήταν καλύτερο να οδηγηθούν από τον Β-130 ή Β-150.
Αν και είναι πολύ γενικό αυτό, πρέπει να πω ότι αυτό υποψιάζομαι, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει...
Για την προηγούμενη συζήτηση και αναφορά στον Β-110 θεωρώ ότι ηχεία δαπέδου 4Ω, με ευαισθησία κάτω από 88db μάλλον θα ήταν καλύτερο να οδηγηθούν από τον Β-130 ή Β-150.
Αν και είναι πολύ γενικό αυτό, πρέπει να πω ότι αυτό υποψιάζομαι, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει...
Θα συμφωνήσω οτι αν και παίζουν υπέροχα τα spark με τον 110 όταν οι απαιτήσεις σε εντάσεις αυξάνονται τον ξεζουμίζουν χωρίς πάντως να τον ξελιγώνουν.
Τλεος πάντων για κάπιον που αντέχει οικονομικά την διαφορά θα σύστηνα κάποιον μεγαλύτερο ανεπιφύλακτα.
Προσωπικά φίλε μου έχω πάθει κολούμπρα (μετά συγχωρήσεως...) με τον Β110 οπότε...
Η εταιρεία συστήνεται για ακροάσεις, για όλα τα ενισχυτικά της, πριν οποιασδήποτε άλλης αγοράς...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.