farflung
AVClub Addicted Member
Πάντων ο tucana μ αφησε άφωνο αλλά δε ξέρω με τι ηχείο θα τραγουδήσει.
με ποιο ηχειο σε αφησε αφωνο?
Πάντων ο tucana μ αφησε άφωνο αλλά δε ξέρω με τι ηχείο θα τραγουδήσει.
Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση ενισχυτη για τα studio 140 mkII αλλά το budget μου φτάνει έως 2200. Έχω βρει μεταχειρισμένο και σκεφτόμουν τον jadis orchestra reference αλλά δεν τον έχω ακούσει με τα ηχεία μου. Η άλλη λυση, είναι ένα weiss minerva που απόκτησα σήμερα, να χρησημοποιηθεί ως προενισχυτής και να ψάξω για τελικό. Για πείτε γνώμες.
gas συμφωνώ απολύτως με όσα αναφέρεις. Όμως 30 βατάκια είναι καλά? Δεν είναι το ηχείο στην πράξη τόσο ευαίσθητο όδο δείχνουν οι αριθμοί. Γι αυτό και σκέφτηκα τον jadis που έχει 40 καλά βατ και περιγράφεται ως πολύ τσαμπουκάς. Οι επιστήμονες, τι άποψη έχουν για προενισχυτή το weiss minerva και τελικό κάτι άλλο?
.Υπάρχουν και άλλα ενισχυτικά που έχω στα υπόψιν όπως οι tukana /densen,αλλά δεν τους άκουσα με ηχείο PROAC ΚΑΙ ειδικά το τελευταίο.
Έχω ακούσει εγώ proac με πρό/τελικό densen και νομίζω οτι είναι δύο κορυφαίες εταιρίες που δυστυχώς δεν πάνε μαζί.
Ο ήχος που άκουσα ήταν υπερβολικός και αφύσικά γλυκός, λιγωτικός θα έλεγα.
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να τους αρέσει (για λίγο είμαι σίγουρος) αλλα επειδή δεν είναι καθόλου φυσικός και ισορροπημένος πιστεύω οτι με τον καιρό και την εμπειρία θα συμφωνήσουν μαζί μου και φυσικά θα ψάχνονται πάλι.
Τ ακουσα προσεκτικά στην έκθεση στην Αθήνα αλλά έπαιζαν υπέροχα με focal επετεικό στο εξωτερικό.με ποιο ηχειο σε αφησε αφωνο?
Έχω ακούσει εγώ proac με πρό/τελικό densen και νομίζω οτι είναι δύο κορυφαίες εταιρίες που δυστυχώς δεν πάνε μαζί.
Ο ήχος που άκουσα ήταν υπερβολικός και αφύσικά γλυκός, λιγωτικός θα έλεγα.
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να τους αρέσει (για λίγο είμαι σίγουρος) αλλα επειδή δεν είναι καθόλου φυσικός και ισορροπημένος πιστεύω οτι με τον καιρό και την εμπειρία θα συμφωνήσουν μαζί μου και φυσικά θα ψάχνονται πάλι.[/QUOTE
ΑΝ και μ αρέσουν οι densen θα συμφωνήσω ότι δεν πάνε με proac.
Βρήκα έναν μεταχειρισμένο luxman 550A, όχι τον ΙΙ. Τι διαφορές έχουν και ποια τιμή κρίνεται λογική? Τον δικό σου από που τον πήρες και πόσο?
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Gort. Αν το άκουσμα είναι γλυκερό θα το βαρεθείς. Καλυτερα ουδετερο, ισορροπημένο και καθαρό.
Όταν παρατηρείτε κάτι κοινό σε περισσότερες από μία ηχογραφήσεις προφανώς και είναι η υπογραφή του συστήματος. Καμιά φορά τέτοια συστήματα ακούγονται εντυπωσιακά σε ορισμένα ακούσματα και βαρετά σε άλλα. Γενικά μετά από λίγο καιρό το βαριέσαι. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία, κάθε ηχογράφηση πρέπει να ακούγεται τελείως διαφορετικά, αυτό είναι και ένα πολύ καλό κριτήριο επιλογής ηχοσυστήματος για άπειρους ακροατές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.