Ενισχυτης για 2 ηχεια 350 watt

Τέρμα δεν πατάμε κανέναν ενισχυτή (ακόμα και οι πιο κανίβαλοι :flipout: )

Θα καταλάβεις και μόνος σου τα όρια,από ένα σημείο κι επάνω θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται,να παραμορφώνουν,κλπ.
Χαλαρά λοιπόν μέχρι να δεις ως που σε παίρνει.

(Μην περιμένεις να έχει καμία σχέση αυτό που ακούς έξω,μέσα τα πράγματα αλλάζουν πολύ,ο χώρος είναι το πιο σημαντικό άλλωστε.Θα αρχίσει να διαμαρτύρεται κι αυτός λοιπόν αν το παρακάνεις,ειδικά αν μιλάμε για μικρό-μέτριο χώρο. )

Re: Απάντηση: Ενισχυτης για 2 ηχεια 350 watt

Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτο το θεμα. Τέτοιοι ενισχυτές θα ταίριαζαν στα b&w 683 s2?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για 2 ηχεια 350 watt

Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτο το θεμα. Τέτοιοι ενισχυτές θα ταίριαζαν στα b&w 683 s2?

Από ποιά άποψη αν θα ταίριαζαν ,ηχητικά ; ή από άποψη οδήγησης;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για 2 ηχεια 350 watt

Και για τα δυο. Συνδέοντας τον με έναν επτακαναλο (αν αυτο γίνεται )για να οδηγήσει τα δαπέδου σε περιπτωσεις που θέλω να ακούω μουσική και όχι ταινία.

Πιθανότατα ο πολυκάναλος από μόνος του σε φυσιολογικές εντάσεις να ακούγεται πιο καθαρός σε στέρεο απότι παρέα με ένα τέτοιο τελικό. Τα μηχανάκια αυτά έχουν φτιαχτεί με γνώμονα την απροβλημάτιστη πολύωρη λειτουργία (φαντάσου ότι σε καφετέρια θα δουλεύει κάθε μέρα όλη μέρα) και την ισχύ αλλά σε βάρος άλλων στοιχείων όπως το noise floor, η έκταση στα άκρα, η στερεοφωνία κλπ καθώς στο σύνηθες περιβάλλον λειτουργίας τους δεν είναι τόσο σημαντικοί παράγοντες.
Μόνο με ακρόαση.

Κατάλαβα οπότε όταν μιλάμε για τελικούς εννοούμε stereo τελικούς. Επειδή με προβληματίζει λίγο η οδήγηση θα ήθελα να σας φέρω ενα παράδειγμα για να καταλάβω με ποιο τροπο θα εχω καλητερα αποτελέσματα σε μουσική. Έστω οτι εχω τα b&w 683 s2, τι ειναι προτιμότερο να τα συνδέσω με έναν επτακαναλο Yamaha a2050 μόνο η με έναν advance acoustic a160 μαζί με έναν απλό denon χ2200w. Μπορω να θυσιάσω το theater για μουσική αρκεί να δω σοβαρή διαφορά. Δύσκολο το ερώτημα;;;συγνώμη που σας παιδεύω.

Είναι λίγο δίλλημα. Από τη μια κερδίζεις σε οδήγηση, από την άλλη σε καλύτερα προενισχυτικά στάδια του καλύτερου avr. Μη νομίζεις πάντως ότι και ο 2050 δε θα τα παίξει τα b&w σε φυσιολογικές εντάσεις. Απλά θα παίζουν καλύτερα με καλύτερο ενισχυτή. Και αν θέλεις όντως να το πουσάρεις περισσότερο προς το δικάναλο το σύστημα καλύτερα μην κοιτάς τελικό. Απότι είδα ο συγκεκριμένος έχει και 950 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα. Στα λεφτά αυτά νομίζω ότι (ειδικά αν σε ενδιαφέρει και κάτι σε μτχ) είναι καλύτερο να κοιτάξεις σε ολοκληρωμένο με htpassthrough. Να αφήσεις τον avr τελείως στην απέξω.

Δηλ μιλάμε για ενισχυτές όπως ο Yamaha a-s1100 η a-s2100 κτλ....;;βλέπω τα χαρακτηρίστηκα των ηχείων με απαίτηση ενισχυτών απο 25 μεχρι 200 watt. Tι 25 ρε παιδιά ;;; Δεν μπορούν να γίνουν ποιο συγκεκριμένοι;;; Πας σε μαγαζιά σου δίνουν έναν avr με 700 ευρω και σου λεει παρε τον θα τα παιξει!!!! ;;;;;

Η απόκλιση πού γράφεις είναι όντως μεγάλη,αλλά πάντα παίζει ουσιαστικό ρόλο το μέγεθος του χώρου όπου θα παίξει το ηχείο και φυσικά οι επιθυμητές εντάσεις