Ενισχυτής για Audio Spectrum Studio 4

Καλησπέρα. Κατέληξα στη σύνθεση του συστήματός μου. Έχω ήδη αγοράσει τα Audio Spectrum Studio 4 (ηχεία) και τον SOUNDSTANDARD ES 200 (ενισχητής).Θα αγοράσω το Yamaha TX-497 (ραδιόφωνο), τον Stanton M 303 ή 304 (μίκτης), το Pioneer DV-989 AVi-S (universal DVD Player) και ένα subwoofer της Synn (δεν σημείωσα το μοντέλο, θα το γράψω τη Δευτέρα). Περιμένω σχόλια. Ευχαριστώ.
 
Ασε Παναγιώτη έχω μπλέξει και εγώ με εναν φίλο που θέλει να βάλει μίκτη στο σύστημα του και προσπαθώ να τον κάνω να αλλάξει μυαλά!
Ακούς εκεί μίκτη!!!
Ντροπής πράματα... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ HIFI!
 
Μου δημιουργήθηκε κι εμένα η απορεία σχετικά με τον μίκτη !

ποιός ο λόγως υπαρξής του σε ένα σύστημα το οποίο δεν προορίζεται για μίξεις ;;;;

Και νομίζω ότι και η τιμή των συγκεκριμένων μικτών δεν είναι πολύ μικρότερη απο αυτή ενώς προενισχυτή.
 
Κατανοητές οι αντιρρήσεις για τον μίκτη και την προτίμηση ενός προενισχυτή. Ποιές προτάσεις καταθέτετε?
 
Προσωπικά δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιον , θα σου προτείνουν σίγουρα όσοι χρησιμοποιούν ποιόν να ακούσεις.
 
Οι πιο προσιτες αλλα ασφαλεις λυσεις ειναι καποιος μεταχειρισμενος ROTEL,NAD (αρκετες εισοδοι,τηλεχειρισμος,καλος ηχος), θα παιξουν πολυ καλυτερα απο το μικτη.