Ενισχυτής για εικόνα και όχι μόνο

dimgoul

New member
25 October 2007
70
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Αγόρασα πρόσφατα έναν edision trojan και σκέφτομαι να αλλάξω τον ενισχυτή που σε κάτι πιο νέο για να εκμεταλευτώ παράλληλα όποιο upscaling μπορεί να γίνει. Μιας και ο δορ. δέκτης έχει hdmi, λέω να περάσω το σήμα της νοβα μέσω του νέου ενισχυτή μήπως και καταφέρω να δω τίποτα πιο αξιόλογο σε τηλεοπτικό σήμα :violent-smiley-030:.
Ποιον ενισχυτή μου προτίνεται? Δεν θα ήθελα να πάω σε υλοποιήσεις των 1000+ ευρώ για να πάνω σε ολοκληρωμένο τύπου reon παρά μόνο αν έχει αληθινή διαφορά σε σχέση με αυτές που έχουν faroudja.
Αυτό το λέω γιατί με το oppo 981 που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένο με την δουλειά που κάνει στο upscaling στα dvd.
Από την άλλη προφανώς και με ενδιαφέρει το ηχητικό κομμάτι.
Για παράδειγμα σκέφτομαι τον HARMAN KARDON AVR255 ή τον ΥΑΜΑΗΑ 663/863.
Έχετε κάποιες άλλες προτάσεις?

Ναι, DENON και ξερό ψωμί.
Είναι αλλού οι άνθρωποι.Οταν οι άλλοι ανέβαιναν στα δένδρα η denon είχε κατέβει και είχε πάει παραπέρα στον μαντρότοιχο των 20 μέτρων.

είσαι σε καλό δρόμο, αυτούς που λες + τον DENON 1909 .
Toν οποίο έχω και στο upscaling χθες που έβλεπα dvd prison brake μπορώ να πω ότι είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα...το μόνο κακό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι μπήκε σε stand by mode (έκλεισε δηλαδή) μάλλον λόγω θέρμανσης μετά από 3 ώρες θέαση...αυτό με ενόχλησε αλλά πιθανόν ισχύει και με τους άλλους...τον έχω σε ράφι με μισό πόντο αέρα, φταίει και αυτό...