Καλησπερα...Πριν λιγο καιρο ξαφνικα παρεδοσε πνευμα ενα παλιο συστημα hi-fi μη βγαζοντας εξοδο απο τις rca υποδοχες για τα 2.0 ηχεια(η υποδοχη για τα ακουστικα λειτουργει κανονικα).Ο ενισχυτης της μοναδα χρησιμοποιει το la4270 6w ομως δεν μπορω να βρω πουθενα ποσα watt ειναι τα ηχεια.Παντως ειναι 8ohm και οταν τα οδηγω με μια αλλη μοναδα hi-fi που ειχε δυο δικα της ηχεια των 5watt to ενα ,λειτουργουν κανονικα(δινει λιγοτερο μπασο)
Το ερωτημα μου ειναι συμφερει να το δωσο σε τεχνικο να το φτιαξει η να υλοποιησω εναν δικο μου ενισχυτη για αυτα τα ηχεια και αν ναι ποσα watt?Σκεφτομουν για κατι τετοιο μου εχει και ενσωματομενο bass booster,εσεις ποιο κυκλωμα προτεινετε?
Υ.Γ:Στην παλια μοναδα εχω αλλαξει ηδη το chip,κατι πυκλωτες και ενα τρανζιστορ που μου ειπαν απο αλλο φορουμ οτι ισως εφτεγαν αυτα ομως δεν διορθωθηκε τιποτα...
Το ερωτημα μου ειναι συμφερει να το δωσο σε τεχνικο να το φτιαξει η να υλοποιησω εναν δικο μου ενισχυτη για αυτα τα ηχεια και αν ναι ποσα watt?Σκεφτομουν για κατι τετοιο μου εχει και ενσωματομενο bass booster,εσεις ποιο κυκλωμα προτεινετε?
Υ.Γ:Στην παλια μοναδα εχω αλλαξει ηδη το chip,κατι πυκλωτες και ενα τρανζιστορ που μου ειπαν απο αλλο φορουμ οτι ισως εφτεγαν αυτα ομως δεν διορθωθηκε τιποτα...