ενισχυτηs για ηχεια ATC SCM19

sotos9

New member
8 September 2011
47
Αλεξανδρουπολη
Γεια σε ολουs,θα ηθελα την βοηθεια σαs.Περιμενω τα ATC SCM19 να μου ερθουν απο LOCATION SOUND.Ακουω τιs προτασειs σαs για ενισχυτη....(δυστηχωs μενω Αλεξανδρουπολη και δεν εχω την δυνατοτητα ακροασηs)Το gear μου ειναι denon pma 1500ae(70wx70w) και denon dcd 1500ae,ο χωροs μου 12 τετραγωνικα..Να παρω μηπωs τελικο;;;Τα ATC θελουνε πολλα watt για παιξουνε σωστα.Δινω 1800-2000 ευρω.Ευχαριστω.

Σωστός! Πολύ μελάνι έχει χυθεί για την οδήγηση των ΑΤC. Παίρνεις ένα της μαμάς εταιρείας που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των ηχείων της και κοιμάσαι ήσυχος. Και αφού είσαι από μακριά και δεν μπορείς να ακούσεις, ξενοιάζεις και από θέμα ματσαρίσματος. Βέβαια επειδή είναι demo και δεν μπορείς να το τσεκάρεις, ζήτησε και τις ανάλογες εγγυήσεις.

Δεν εναι απλα ενας "πετυχημενος συμβιβασμος".
Μαζι παιζουν υπεροχα και πολυ καλυτερα απο οτι υποδηλωνει η κατηγορια τιμης τους.
Βασικα ο ηχος που θα αποδωσουν εξαρταται αποκλειστικα απο την πηγη..

πάρε της μαμάς να τελειώνεις

μου άρεσαν και με plinius οταν ακουσα τα 40αρια καθώς και με naim (ανέλπιστο το τελευταίο)

πάρε ομως της μαμάς να τελειώνεις

αντε με το καλό φίλε να σου έρθουν
και υπομονή να στρώσουν

Και εγώ τα είχα ακούσει με ένα 60άρη naim. Tα ψιλοκατάφερνε ο άτιμος από θέμα οδήγησης.

της μαμας, της μαμας....

Καλοριζικα!!!
Τα έχει ο αδελφός μου (με hegel)... θέλουν τις ωριτσες τους για να στρώσουν

πάντως και τα δικά μου (ATC SCM40) τα πάω με προ & τελικό Densen, και τα πάει μια χαρά, και από πλευράς οδήγησης και από πλευράς ποιότητας.

τα δικά μου 19άρια τα οδηγώ με plinius 2100 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όντας πιο γλυκός ο ενισχυτής για τα γούστα μου συγχωρεί όσα δεν θα συγχωρούσαν τα ηχεία με άλλο ενισχυτή.
Προσωπικά γούστα πάντως.

πάντως και τα δικά μου (ATC SCM40) τα πάω με προ & τελικό Densen, και τα πάει μια χαρά, και από πλευράς οδήγησης και από πλευράς ποιότητας.
Το έχω ακουσει κ εγω οτι τα atc ταιριάζουν καλά με densen... ποια ενισχυτικά εχεις;

Σώτο μόλις σιάξω τα ICE και επιστρέψω στην πατρίδα,θα τα φέρω να παίξουμε.
Και αυτά και τον ACURUS και τα μονομπλόκια.Σε δουλειά να βρισκόμαστε...θα τρελαθεί απ'τη χαρά της η κυρά σου.