Ενισχυτης για ηχεια Infinity Alpha 40

Θα σου στειλω pm-bye-

Παρατηρώ εδώ και καιρό,ότι σε πολλά θέματα συνεχώς προτείνεις κατασκευές σου μόνο.Συμπεραίνω,ότι κατασκευάζεις κι εμπορεύεσαι κι αναλόγως κινείσαι.
Για λόγους ισης μεταχείρισης με τους υπόλοιπους επαγγελματίες και για να ξέρουν και τα μέλη την ιδιότητά σου,θα σε παρακαλούσα να βάλεις άμεσα κάποιο σχετικό ενημερωτικό τίτλο στην υπογραφή σου.

Παρατηρώ εδώ και καιρό,ότι σε πολλά θέματα συνεχώς προτείνεις κατασκευές σου μόνο.Συμπεραίνω,ότι κατασκευάζεις κι εμπορεύεσαι κι αναλόγως κινείσαι.
Για λόγους ισης μεταχείρισης με τους υπόλοιπους επαγγελματίες και για να ξέρουν και τα μέλη την ιδιότητά σου,θα σε παρακαλούσα να βάλεις άμεσα κάποιο σχετικό ενημερωτικό τίτλο στην υπογραφή σου.

Καλησπερα. Δεν προτεινω κατασκευες μου για αγορα,αφου τιμολογιακα κυμαινονται παρα πολυ ακριβοτερα απο τον προυπολογισμο των ενδιαφερομενων,αλλα για ακροαση,που αποσκοπει τοσο στην ενημερωση για το οτι υπαρχει και κατι αλλο,οσο και στην συλλογη εμπειριων ( για ολους μας ).Δεν το κανω εδω και καιρο,ουτε συνεχως,γιατι απλουστατα σπανια εχω καποια ετοιμα δειγματα. Το να μπω στην διαδικασια να παω καποιο μηχανημα στον χωρο καποιου ανθρωπου,ετσι ωστε να εχει μια ρεαλιστικη αποψη για το ακουστικο αποτελεσμα του χωρου του, ξεροντας απο πριν πως δεν προκειται να γινει πελατης μου,θεωρω πως ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Βεβαια,δεν σου κρυβω πως καποιοι εχουν γινει και πελατες μου,οσον αφορα την επισκευη-αναβαθμιση καποιου υπαρχοντος μηχανηματος τους. Στην υπογραφη μου ειχα ενημερωτικο τιτλο,αλλα κατοπιν προτροπης του Μορφεα,την αφαιρεσα. Δεν θα ξαναπροτεινω παντως,αφου αυτο ειτε δεν επιτρεπεται,ειτε ενοχλει,ειτε οτιδηποτε και ολα ειναι οκ-bye-

Δεν ενοχλεί να προτείνεις ή να προωθείς-πουλάς τα δικά σου μηχανήματα κι ικανότητες,αρκεί να είναι γνωστή η επαγγελματική σου ενασχόληση με το αντικείμενο.

Επείδή είναι πιθανόν να συνεχίσεις να το κάνεις με pm κι επειδή προβλέπεται απο τον κανονισμό στο φόρουμ,η πρόσκληση για ενημέρωση της υπογραφής σου ισχύει και σε παρακαλώ να το κάνεις άμεσα.

Last edited:
Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε αυτους τους 3 ενισχυτες

1, Roksan Cabdy k2 τιμη 680
2, Creek Evo με ενσ.phono board τιμη 590
3, Marantz PM7003 τιμη 430 .
Ποιον θα μου προτεινατε υπολογιζοντας και το money/value?

Πριν από 6-7 χρόνια είχα στήσει ένα home cinema συστηματάκι βασισμένο σε αυτή την σειρά ηχείων της infinity.Προτείνω τον 2 ,από όσο τουλάχιστον μπορώ να θυμάμαι τον χαρακτήρα των ηχείων.Αν όμως σκέφτεσαι μελλοντικές αναβαθμίσεις,τα ....μπράτσα του 1 είναι αναμφισβήτητα.

Καλοάκουστος!

Περιμένουμε εντυπώσεις μετά απο καμιά 100ρια ώρες στρωσίματος...

Πολύ καλή επιλογή. Μπράβο!

Καλος να τον δεχθείς και περιμένουμε εντυπώσεις ΟΚ?

Είναι και στη δική μου λίστα αυτός ο ενισχυτής...:smile:

Αν παραλαβω πρωτα, θα σου προτεινω το καταστημα,
Εχει πολυ καλες τιμες ,λιγα μεταφορικα , και σηκωνει και παζαρια.