ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ KLIPSCH

blacker

New member
11 February 2009
7
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ -ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ-bye-. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΠΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ REFERENCE,ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΠΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ-ΓΛΥΚΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΧΕΙΑ (RF-83,RF-63), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ? TIMH ΤΟ ΠΟΛΥ 1000Ε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Η' ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

Προτεινω να ξαναδεις πολυ σοβαρα το θεμα της λαμπας... Αν οχι, παρε ενα μεταχιερισμενο Symphonic Line και θα δεις !

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ -ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ-bye-. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΠΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ REFERENCE,ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΠΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ-ΓΛΥΚΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΧΕΙΑ (RF-83,RF-63), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ? TIMH ΤΟ ΠΟΛΥ 1000Ε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Η' ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

Θα σου προτεινα τον καινουργιο ολοκληρωμενο των Αφων Τσακιριδη ειναι με λαμπες στην προενισχυση.
Ετσι θα μπορεις να παρεις τη γλυκα της λαμπας που θελεις.
Αν εισαι απο Αθηνα θα μπορεσεις να τον ακουσεις πιστευω με τα ηχεια σου.
Τιμη νομιζω 1000ευρω.

SUGDEN A 21 SE
Θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.
Αν σου φαίνεται ακριβός μπορείς να πάρεις και τον μικρότερο Α21α (το παλιό μοντέλο ή το καινούργιο) απλά δεν θα έχεις καλό έλεγχο σε υψηλές εντάσεις!

Last edited:
Εγώ πάντως θα κοιτούσα κάποιον από την "μικρή" σειρά της Cayin (με το στενό σασί) με 2xEL34 ή 2xKT88 στο κανάλι.

pulse3.jpg

Leema Pulse

A-50t1.jpg

Cayin A-50T

No-16-6.jpg

Classic 16.6

109797.jpg

Roksan Kandy K2

6vs2_full.jpg

Cyrus 6vs2

Πριν λίγες μέρες άκουσα στην Audiosoul τα Heresy της Klipsch οδηγούμενα απο πλήρες σετ της Kingrex απο το οποίο βέβαια ο προενισχυτής κόστιζε τα υπερτριπλάσια απο τον τελικό και το τροφοδοτικό του (όχι το μπαταρίας)...

Απλά εντυπωσιάστηκα για το πως ένα ηχείο ουσιαστικά κατα το 95% ίδιο εδω και δεκαετίες έπαιζε τόσο καλά οδηγούμενο απο ένα τέτοιο ενισχυτάκι...

Ισως να μην σε καλύψει σε ΠΟΛΥ ψηλες στάθμες αλλά νομίζω οτι πρέπει οπωσδήποτε να τον ακούσεις...

φιλε οταν καταφερεις και ακουσεις κατι απο ολα αυτα που σου ειπαν τα παιδια ενημερωσε μας με τις εντυπωσεις σου να παρουμε και εμεις μια γευση - αποψη

Παιδιά καλησπέρα, οι προτάσεις σας ισχύουν και για τα RF7 ? Μέχρι σήμερα παίζουν με έναν denon AVR 3806 και δεν θα έλεγα οτι με ικανοποιεί το αποτέλεσμα (σε stereo ακροάσεις πάντα). Καθαρός ήχος μεν, αλλά χωρίς να γεμίζει τον χώρο. Αδιάφορο θα τον έλεγα. (Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά). Με έναν δικάναλο κοντα στα 1000Ε θα δώ αισθητή διαφορά πιστεύετε? Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα, οι προτάσεις σας ισχύουν και για τα RF7 ? Μέχρι σήμερα παίζουν με έναν denon AVR 3806 και δεν θα έλεγα οτι με ικανοποιεί το αποτέλεσμα (σε stereo ακροάσεις πάντα). Καθαρός ήχος μεν, αλλά χωρίς να γεμίζει τον χώρο. Αδιάφορο θα τον έλεγα. (Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά). Με έναν δικάναλο κοντα στα 1000Ε θα δώ αισθητή διαφορά πιστεύετε? Ευχαριστώ.

εαν βαλεις ενα Primare, Holfi η Roksan η διαφορα θα ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με αυτο που ακους τωρα...

Οχι δε το νομιζω. Εγω ειχα τα RF 3II και τα επαιζα με M. Fidelity προ/τελικο και το αποτελεσμα ηταν κουραστικο μετα απο λιγη ωρα. Τα Klipsch ειναι περιεργα ηχεια και μην αγορασεις τιποτα πριν το ακουσεις στο χωρο σου. Ειναι επισης πολυ ευαισθητα σε αλλαγες καλωδιων, δοκιμασε μερικα διαφορετικα ηχειων και θα δεις μεγαλες διαφορες.

Οχι δε το νομιζω. Εγω ειχα τα RF 3II και τα επαιζα με M. Fidelity προ/τελικο και το αποτελεσμα ηταν κουραστικο μετα απο λιγη ωρα. Τα Klipsch ειναι περιεργα ηχεια και μην αγορασεις τιποτα πριν το ακουσεις στο χωρο σου. Ειναι επισης πολυ ευαισθητα σε αλλαγες καλωδιων, δοκιμασε μερικα διαφορετικα ηχειων και θα δεις μεγαλες διαφορες.

Η διάμετρος παίζει μεγάλο ρόλο ? Αυτη τη στιγμή τα έχω με καλώδιο 2.5mm. (σε διπλοκαλωδίωση)