Ενισχυτής για Martin Logan Aerius

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η περίπτωση του Hegel και οποιουδήποτε Hegel για συνεργασία με ένα ηχείο των 85db (όχι, δεν είναι 89 όπως ισχυρίζεται η εταιρεία) και των 2Ω (έστω στους 20kHz), δεν αγοράζεται μέσω μηνυμάτων σε ένα φόρουμ.
Ίσως, συλλέγει/συγκεντρώνει/στοχοποιεί προτάσεις/τιμές/μηχανήματα, τίποτα παραπάνω όμως.

Δεν έχει σημασία αν είναι 400 ή 500 , δεν έχει σημασία αν είναι 2 και 3.000 η αγορά. Βγαίνουν πολύ, μα πολύ δύσκολα και ξοδεύονται εύκολα, μα πολύ εύκολα.

Οπότε, αν επιθυμούμε να ακούσουμε τα ηχεία μας και όχι απλά να παίξουν, τότε οφείλουμε να κάνουμε ακροάσεις των -προς αγορά- μηχανημάτων, με παρόμοιων χαρακτηριστικών ηχεία, αρχικά στο στούντιο του κάθε καταστήματος και στη συνέχεια, οι προτάσεις που ξεχωρίσαμε από τις ακροάσεις –αν είναι δυνατό- στο σπίτι μας, στο σύστημα μας.

Με αυτό τον τρόπο, πιστεύω, ότι είμαστε σίγουροι για την επένδυση που κάναμε στην ευχαρίστησή μας ;-)

Και ακριβώς αυτό είχα σκοπό να κάνω. Απλά μιας και αποφάσισα τα περισσότερα χρήματα καλό είναι να κάνω μία στοχοποίηση. Αν πχ (και εδώ είναι που επηρεάζει ένα φόρουμ) ακούσω από 2-3 ότι πχ οι Hegel δεν ταιριάζουν με αυτό το ηχείο (2-3 που τα έχουν ακούσει μαζί εννοείται) τότε θα παρακάμψω τον εν λόγω ενισχυτή. Τα μηχανήματα είναι πολλά και ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να τα ακούσω όλα επομένως αναγκαστικά πρέπει να καταλήξω σε ορισμένα, έστω και μέσω φόρουμ και να βγω μερικές βολτούλες να τα ακούσω.

Αν πχ (και εδώ είναι που επηρεάζει ένα φόρουμ) ακούσω από 2-3 ότι πχ οι Hegel δεν ταιριάζουν με αυτό το ηχείο (2-3 που τα έχουν ακούσει μαζί εννοείται) τότε θα παρακάμψω τον εν λόγω ενισχυτή.

Καλό είναι να ακούμε τι λένε οι συμφορουμίτες μας αλλά ακόμη καλύτερο είναι να ακούμε τι λένε τα αφτιά μας...
Προσωπικά έπρεπε να βάλω τον SET με την 300Β πάνω στα ATC μου για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα παίξει... :HTEHETH63:

Καλό είναι να ακούμε τι λένε οι συμφορουμίτες μας αλλά ακόμη καλύτερο είναι να ακούμε τι λένε τα αφτιά μας...
Προσωπικά έπρεπε να βάλω τον SET με την 300Β πάνω στα ATC μου για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα παίξει... :HTEHETH63:

Σύμφωνοι...αλλά από την άλλη δεν γίνεται κιόλας. Μέσω του φόρουμ στοχοποιείς και μετά βγαίνεις στη γύρα :drummer:

Για μενα ,αν ο υπαρχων πολυκαναλος μπορει να παιξει με ασφαλεια τα ηχεια ,χρησιμοποιησε τον μεχρι να ανεβει το ποσον που θα ξοδεψεις,ετσι θα εχεις χρονο να δοκιμασεις ενισχυτες.Υπαρχουν δυο παραμετροι που θα πρεπει να λαβεις υπ οψιν σου α)η ικανοτητα οδηγησης β)η ηχητικη του ταυτοτητα,αυτα τα δυο μονο οταν συνδυαστουν μαζι με τις προσωπικες σου προτιμησεις θα σου δειξουν τον δρομο

Re: Απάντηση: Ενισχυτής για Martin Logan Aerius

^ δεν ανοίγεις νέο θέμα στην κατηγορία diy με επικεφαλίδα "Martin Logan 110v -μετατροπή για 220v" ή κάτι τέτοιο για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες και να το δουν περισσότερα μέλη που είναι και τεχνικοί? ;)
Έγινε διχωρισμός μη σχετικών posts. Μεταφέρθηκαν εδώ: