Ενισχυτής για μουσική trance?

SONIC24

New member
9 December 2012
4
καλημερα, θελω να ρωτησω τι ειδους ενισχυτης θαταν προτιμοτερος για γρηγορη μουσικη trance? τρανζιστορατος πχ?

Re: ενισχυτης

καλημερα, θελω να ρωτησω τι ειδους ενισχυτης θαταν προτιμοτερος για γρηγορη μουσικη trance? τρανζιστορατος πχ?

Κατα την ταπεινη μου αποψη ενας τρανζιστορατος με σοβαρη τροφοδοσια θα ειταν μια χαρα στην περιπτωση σου.

Αλλα θα πρεπει να μας πεις σε τι χωρο θα παιξει ο ενισχυτης,τι ηχεια θα οδηγηση(εαν υπαρχουν),κ το μπατζετ σου!

στο δωματιο μου θα παιζει, μικρος χωρος αλλα δεν με προβληματιζει. θελω ενταση. σκεφτομαι να παρω ηχεια 200w (ακομα ψαχνω μαρκα) κ θαδινα για ενισχυτη το πολυ 400ευρω...

Last edited:

στο δωματιο μου θα παιζει, μικρος χωρος αλλα δεν με προβληματιζει. θελω ενταση. σκεφτομαι να παρω ηχεια 200w (ακομα ψαχνω μαρκα) κ θαδινα για ενισχυτη το πολυ 400ευρω...

Αφου μιλαμε για δωματιο και μαλλον μικρος/μετριος χωρος φανταζομαι,οι ενισχυτες που εχω να προτεινω ειναι οι...(Nad C326BEE,Υamaha A-S500,Harman Kardon HK 980,Pioneer sx-20,Pioneer A-50,Marantz pm6004,TEAC A-R650,Denon PMA-720AE,Onkyo A-9377.)Αυτοι μου ερχονται προχειρα....βεβαια καποιοι ξεφευγουν λιγο απο το μπατζετ σου αλλα αξιζει να τους ακουσεις με την μουσικη σου και τα ηχεια που θα οδηγηση το μηχανημα!

σε τελικο ενισχυτη χωρου, οχι σπιτιου που μου'πες, σου'ρχεται τιποτα προχειρο στο μυαλο?
ολοι αυτοι που ειπες εχουν λιγα βατ. πως να το κανουμε θελω να ακουγεται...

η ιδέα των αυτοενισχυόμενων "μπασάτων" krk rockit στην έκδοση των οκτώ ιντσών σε περίπτωση που φτάνει εκεί το μπάτζετ σου για σύνολο ηχείων ενισχυτή παρέα με ένα dac με ποτενσιόμετρο τύπου teac udh1 αν υπάρχει κάποιος υπολογιστής στο χώρο νομίζω πως θα σου δώσουν αυτό που ζητάς και με το παραπάνω. Και αν τελικά χρειάζεσαι περισσότερο μπασάκι που δεν το νομίζω χτύπα και το sub.

σε τελικο ενισχυτη χωρου, οχι σπιτιου που μου'πες, σου'ρχεται τιποτα προχειρο στο μυαλο?
ολοι αυτοι που ειπες εχουν λιγα βατ. πως να το κανουμε θελω να ακουγεται...

Μην σε ξεγελανε οι αριθμοι στα χαρακτηριστικα των κατασκευαστων....αυτα τα μηχανηματα εχουν ισχυ που μηχανηματα τυπου mini hifi με τα εξωτικα νουμερα πανω την βλεπουν με το τηλεσκοπιο!!!Παρολα αυτα κοιτα κ την λυση που σου δινει ο φιλος παραπανω,ειναι ενδιαφερουσα.

σας ευχαριστω και τους 2! θα το κοιταξω με τα αυτοενισχυομενα.