Θα ηθελα τη γνωμη σας για ενισχυτικα που θα ταιριαζαν στο D38. Με τον τρεχον ενισχυτη μου (KARAN KI180) το αποτελεσμα αρχικα (καλωδιο ρευματος DNM) μου ακουγοταν πολυ αποκαλυπτικο και φωτεινο σε σημειο που να μη μπορω να ακουσω παρα μονο καλες ηχογραφησεις. Πραγμα που με εξεπληξε μιας και θεωρω τον KARAN ιδιαιτερα μουσικο. Η αντικατασταση του καλωδιου ρευματος με Oyaide Tunami, βελτιωσε σημαντικα την κατασταση αλλα παραμενει μακρια απο το ιδανικο για τα γουστα μου.
Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αναγνωρισμενος συνδυασμος με ενισχυτη τρανζιστορ που προβαλλει τη "μουσικοτητα" εναντι των υπολοιπων χαρακτηριστικων. Δεκτες γνωμες και για τελικους που μπορουν να οδηγηθουν απο την πηγη μου.
Πηγη ειναι το Audioaero Capitol MKII το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και ως προενισχυτης (max Vout περιπου 5,5 Volt). Καλωδια διασυνδεσης και ηχειων: Mogami.
Ο ενισχυτης μ'ενδιαφερει να εχει ρευματα και ισχυ ετσι ωστε να οδηγει απροσκοπτα και σε μεγαλες σταθμες.
Ευχαριστω για καθε γνωμη εκ των προτερων/Φ
Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αναγνωρισμενος συνδυασμος με ενισχυτη τρανζιστορ που προβαλλει τη "μουσικοτητα" εναντι των υπολοιπων χαρακτηριστικων. Δεκτες γνωμες και για τελικους που μπορουν να οδηγηθουν απο την πηγη μου.
Πηγη ειναι το Audioaero Capitol MKII το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και ως προενισχυτης (max Vout περιπου 5,5 Volt). Καλωδια διασυνδεσης και ηχειων: Mogami.
Ο ενισχυτης μ'ενδιαφερει να εχει ρευματα και ισχυ ετσι ωστε να οδηγει απροσκοπτα και σε μεγαλες σταθμες.
Ευχαριστω για καθε γνωμη εκ των προτερων/Φ