Ενισχυτης για Usher S-520

ναι τα trends και ολα αυτα ειναι ενισχυτακια για δευτερο συστημα,για desktop συστημα με υπολογιστη ή στην καλυτερη για μικρομεσαιους χωρους αλλα με πολυ ευαισθητα και ευκολα ηχεια.Πιο πολυ ειναι για πειραματισμο και για να σου φυγει η περιεργεια του πως παιζει αυτο το "σκατουλακι",ως εκει ομως.

To Vdac II 230 το εχει η exclusive audio που το εισαγει.

Τα ηχεια ειναι πολυ καλα, αλλα δεν ειναι για υψηλες σταθμες.
Αν θυμαμαι καλα ειναι nomimal 50 και max 80 βαττ, Που σε συνδυασμο με την ευαισθησια τους σημαινει οτι θα χρειαστει να εισαι αρκετα κοντα τους, αν θελεις σταθμες.

Νομιζω ο rega brio-R ειναι μια καλη επιλογη για να ακουσεις και να αποφασεις κι απο ρευματα ειναι ΟΚ. (Mην ξεχναμε η οδηγηση και τα βαττ, δεν πανε παντα μαζι.)

Τωρα δεν ξερω αν βοηθαει καθολου αυτο που θα πω αλλα....σε ενα παρτακι που εκανα ειχε φερει ο κολλητος μου ενα ζευγαρι b&w lm1 (91 db) και εναν 50αρι ενισχυτη τουλαχιστον 15ετιας, δε περασαμε τη μεση,12-1 το πολυ.

Εχω εναν kenwood ka 1030 (55 στα 8) στο πατρικο μου,θα εχει κανενα νοημα να κανω καποια δοκιμη στο σπιτι μου;

Kανε μια δοκιμη δεν χανεις τιποτα..

Το τερμα δεν ειναι στο 10/10, αλλα αναλογα την πηγη ακομα και στο 1/10 που λεει ο λογος..

Επειδη ο αντιπροσωπος δε φερνει το RP1,μπορει καποιος να προτεινει καποιο καταστημα,Ελλαδα η εξωτερικο που να το εχει σε λογικη τιμη, η να προτεινει κατι αλλο?

Το touch,απο amazonco.co.uk εχει τη καλυτερη τιμη?

Για τον ενισχυτη σε κανα μηνα νεοτερα που θα ερθει και ο brio r στην Ελλαδα.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Ενισχυτης για Usher S-520

Εχω καταληξει σε

1) Harman Kardon HK980, 390 ευρω

2) Rega Brio R , περιπου 500 ευρω που ειναι και οσα μπορω να διαθεσω για ενισχυτη.

3) Καποια αλλη προταση πχ Υamaha,Marantz?

To touch να το παρω amazon.de,εχει 220 ευρω.

Καποια αλλη προταση αγορας για το rp1 απο εξωτερικο?Βλεπω στο ebay ενα P3-24 στις 300 λιρες,ειναι καλη επιλογη?

Ευχαριστω!!!!!

Τα rega ειναι αριστα πικαπ, αρκει να μην ειναι αναμεσα στα ηχεια σου ή ακριβως μπροστα στα ηχεια σου εως δυο μετρα, διοτι δημιουργηται αναδραση.

Σε αυτη την περιπτωση πας σε οτιδηποτε αξιολογο ME αναρτηση, απλως αναφερω τα dual..

Last edited:
Ελεγα να βαλω τα ηχεια στις χαμηλες βασεις που λεγαμε πριν,αλλα αν δε κανει ουτε αυτο ισως το βαλω και στο τοιχο.

Ποσο χαμηλες; γυρω στους 50 ποντους χρειαζονται.. Το τουιτερ να ειναι στο υψος του αυτιου οταν ακους..
Στον τοιχο αν ειναι στο σωστο υψος ΟΚ, αλλα χρειαζονται και κανα εικοσι ποντους ελευθερο απο πισω περιπου..

Αυτο ρωτησα και εγω απο την αρχη........(3.Το επιπλο που θα τοποθετηθουν ειναι 40εκατοστα σε υψος,θα χρειαστω βασεις?Αν ναι ποιες?)

Ποσο χαμηλες; γυρω στους 50 ποντους χρειαζονται.. Το τουιτερ να ειναι στο υψος του αυτιου οταν ακους..
Στον τοιχο αν ειναι στο σωστο υψος ΟΚ, αλλα χρειαζονται και κανα εικοσι ποντους ελευθερο απο πισω περιπου..

Δε με προσεχετε.......

Να το ξαναπω,το επιπλο που θα βαλω πανω τα ηχεια εχει 40 εκατοστα υψος.αρα να παρω βασεις 20 εκατοστων?????????????Ποιες??????

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Οι βάσεις των ηχείων πατάνε απευθείας στο δάπεδο.Συνήθως έχουν ύψος 50 ή 60 cm. Τα tweeters των ηχείων πρέπει να είναι στο ύψος των αυτιών του καθήμενου ακροατή.

Mια κατασκευη που να σε παει στο σωστο υψος, οποτε 10 με 20 ποντους, καποιος μαραγκος θα σου τις κανει..
sorry απορροφηθηκα απο την στρογυλη θεα!.. :)