ενισχυτης η ηχεια ??

Φίλε Αντώνη, στις αγγελίες βλέπω ένα ενισχυτή Advance εξαιρετική ευκαιρία
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=50943

Συνιστώ να εξετάσεις πολύ σοβαρά την περίπτωση... αν είχα τα λεφτά θα τον έπαιρνα.

Οντως, απιστευτη περιπτωση!!! Φιλε αντωνη βουρ! Τωρα βρηκατε να πουλατε ολοι, που βαζω το χερι στην τσεπη και πιανω το παπουτσι;;:bigcry:

εχουμε και λεμε..χθες το βραδυ και σημερα πληρωσα..νοικι..ασφαλεια αυτοκινητου και αμορτισερ αυτοκινητου..τελος ..για μια μερα δεν θα προλαβω....:furious3:

εχουμε και λεμε..χθες το βραδυ και σημερα πληρωσα..νοικι..ασφαλεια αυτοκινητου και αμορτισερ αυτοκινητου..τελος ..για μια μερα δεν θα προλαβω....:furious3:

:flipout:

Do not panic! Συνήθως οι βεβιασμένες αγορές οδηγούν σε λάθη.

Πάρε το χρόνο σου, ψάξ' το, κάνε τις βόλτες σου να ακούσεις τι υπάρχει στην αγορά, πήγαινε στην έκθεση να περάσεις όμορφα.... Κρίμα είναι να χάσεις το ταξίδι προς την Ιθάκη! Και για να πάρεις έναν ενισχυτή που δεν τον έχεις ακούσει κι όλας, πολύ πάει. Καλά κάνεις και δεν τον αγοράζεις, για οποιοδήποτε λόγο και να είναι αυτό -bye-

Last edited:
:flipout:

Do not panic! Συνήθως οι βεβιασμένες αγορές οδηγούν σε λάθη.

Πάρε το χρόνο σου, ψάξ' το, κάνε τις βόλτες σου να ακούσεις τι υπάρχει στην αγορά, πήγαινε στην έκθεση να περάσεις όμορφα.... Κρίμα είναι να χάσεις το ταξίδι προς την Ιθάκη! Και για να πάρεις έναν ενισχυτή που δεν τον έχεις ακούσει κι όλας, πολύ πάει. Καλά κάνεις και δεν τον αγοράζεις, για οποιοδήποτε λόγο και να είναι αυτό -bye-

κατα καποιο τροπο εχεις δικιο:SFGSFGSF:..δεν τον εχω ακουσει αλλα σιγουρα ειναι ενας ενισχυτης 1000 ευρω στα μισα λεφτα και σιγουρα καλυτερος απο τον δικο μου..δεν πειραζει..ειναι ομως φοβερος..ευκαιριες θα υπαρχουν παντα αν ψαξεις:SFGSFGS5:..

καλησπερα.. επανερχομαι σε αυτο το thread που ανοιξα μιας και πριν λιγο γυρισα απο την εκθεση..ειδα και τους ενισχυτες audiolab 8000se αλλα δεν τους ακουσα..ειδα και τους advance acoustic map 105 αλλα δεν τους ακουσα..ηταν εκτος λειτουργιας εκεινη τη στιγμη και οι 2..(βεβαια ειδα και ακουσα πολλους αλλα πιο πηρα πιο ζεστα αυτους που αντεχει η τσεπη μου)
στα υποψην παντα και ο xindak 6200(απουσιαζε)..εναν απο αυτους θα παρω..
στα ηχεια παλι πολλα ειδα και πολλα ακουσα..klipsch rf 62 καταληγω αλλα μου αρεσαν και τα crystal audio T3 THX δεν ξερω πως παιζουν ομως χ ω ρ ι ς τη συνοδεια sub...κολλησα τωρα στις επιλογες μου που να αρχισω και που να τελειωσω....:furious3:

καλησπερα.. επανερχομαι σε αυτο το thread που ανοιξα μιας και πριν λιγο γυρισα απο την εκθεση..ειδα και τους ενισχυτες audiolab 8000se αλλα δεν τους ακουσα..ειδα και τους advance acoustic map 105 αλλα δεν τους ακουσα..ηταν εκτος λειτουργιας εκεινη τη στιγμη και οι 2..(βεβαια ειδα και ακουσα πολλους αλλα πιο πηρα πιο ζεστα αυτους που αντεχει η τσεπη μου)
στα υποψην παντα και ο xindak 6200(απουσιαζε)..εναν απο αυτους θα παρω..
στα ηχεια παλι πολλα ειδα και πολλα ακουσα..klipsch rf 62 καταληγω αλλα μου αρεσαν και τα crystal audio T3 THX δεν ξερω πως παιζουν ομως χ ω ρ ι ς τη συνοδεια sub...κολλησα τωρα στις επιλογες μου που να αρχισω και που να τελειωσω....:furious3:

Ο Advance Acoustic MAP105 είναι καλός για τα λεφτά του με κύριο χαρακτηριστικό το εντυπωσιακό μπάσο για την κατηγορία. Τα Crystal Audio χωρίς sub είναι λαμπρά - πριμάτα.

Δεν θυμάμαι με τι έπαιζαν τα Klipsch στην έκθεση, αλλά θα σου έλεγα να τα ακούσεις και με κάποιον ενισχυτή και CD player που να πλησιάζει στο κόστος αυτών που έχεις ή που θα έχεις και με δικά σου CD πριν αποφασίσεις.

Last edited: