Γεια σας, μετά απο αγορά TV (Samsung KS8000) αποφάσισα να βελτιώσω τον ήχο της. Κύριες χρήσεις ote tv, PS4 (αναμένω τη νέα έκδοση που θα υποστηρίζει 4Κ) και ταινίες-σειρές, μουσική δευτερευόντως χωρίς πρόθεση για συχνές πολύ μεγάλες εντάσεις καθώς το σπίτι δεν διαθέτει καλή ηχομόνωση και οι απο κάτω θα μου κυρήξουν τον ανένδοτο Νο 2. Να σημειωθεί ότι είμαι πρωτάρης στο θέμα ενισχυτων-ηχείων άρα καλόβολο αυτί. Ο χώρος μου φαίνεται στην εικόνα παρακάτω (tv στην πάνω δεξιά γωνία). Διαβάζωντας διάφορες γνώμες αποφάσισα να μην προχωρήσω σε soundbar ή έτοιμα home cinema. Το surround στη 2η περίπτωση άλλωστε θα με δυσκολέψει καθώς ο χώρος έχει ιδιαιτερότητες λόγω σχήματος-αποστάσεων. Θα ήθελα να προχωρήσω σε custom λύση δίνοντας λίγα χρήματα παραπάνω. Μάρκα ηχείων βλέπω περισσότερο τη Magnat, απ ότι διαβάζω έχει καλό value for money. Έτσι σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό λέω να μην κοιτάξω tower φάση supreme 802 ή 1002 αλλά να πάρω ως μπροστινά τα 202. Την διαφορά στην τιμή λέω να τη χρησιμοποιήσω για ένα κεντρικό είτε το 252 της ίδιας εταιρείας είτε κάποιο άλλο που θα ματσάρει καλύτερα. Τέλος θα έβαζα και sub το 302. Αν υποθέσουμε ότι καταλήγω σ αυτό το σχήμα τι ενισχυτή θα μου προτείνατε;;; (έχω κοιτάξει κάποιους Pioneer). Βεβαίως καθε άλλη πρόταση στο θέμα των ηχείων συζητήσιμη. Απλώς καλό θα ήταν να μην ξοδέψω τσάμπα χρήμα σε ισχύ περισσότερη απ όση θα χρησιμοποιήσω αλλά σε ποιότητα. Πιο μικρό και ποιοτικό σχήμα λοιπόν παρά μεγάλο και ανενεργό. Ευχαριστώ.

Last edited: