Ενισχυτής και 5.1 ηχεία μέχρι 500 ευρώ

ikariwths

Established Member
6 February 2008
112
καλημερα παιδια,θελω προτασεις για αγορα ενισχυτη και ηχειων,θελω να δωσω 500 ευρω χωρις να ειναι απολυτα δεσμευτικο.
η χρηση θα ειναι για ταινιες mkv,tv,playstation.
αν βρουμε και κατι σε ασημενιο χρωμα καλυτερα.
σας ευχαριστω προκαταβολικα

Re: ενισχυτης και 5.1 ηχεια μεχρι 500 ευρω

Αν σου αρέσει κοιτά για ενισχυτη yamaxa rx-v375 η αν θες για ασιμενιο rx-v475 που έχει και αλλα καλουδια! Για ηχειακια εγω έχω τα jbl 200.1 που ειναι καλα για τα χρήματα τους μπορείς να βρεις και κάπου να τα ακούσεις η κοιτα κανένα review!!! Μετα πας σε αρκετα πιο ακριβές λύσεις!!!

λοιπον μετα απο ερευνα ,προσανατολιζομαι εδω http://www.audioshow.gr/index.php?o...iew=productdetails&virtuemart_product_id=7229
στον harman kardon 151 k hkts-5 ,τον εχει καποιος εδω μεσα να μας πει εντυπωσεις?φοβαμαι λιγο γιατι ο 159 ειχε καποια θεματα με φυσήματα κτλ..σε αυτα τα λευτα υπαρχει καλυτερος συνδιασμος?τα ηχεια πως σας φαινονται?

επίσης θα ηθελα να μαθω το γιατι ο 161 ειναι λιγο φθηνοτερος απο τον 151,και πως ειναι η harman kardon σε σχεση με yamaha - panasonic ktl ,αν μπορειτε δωστε μου αντιστοιχες προτασεις.ευχαριστω

τελικα αποφασισα να παω σ εμεγαλυτερο ενισχυτη και προς το παρον σχετικα φτηνα ηχεια,θα ηθελα τη γνωμη σας.Σκεφτομαι η τον pioneer vsx-923 ,τον onkyo tx-nr616
και για ηχεια εβαλα στο ματι τα jbl scs 200.5