ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ 5.1 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

lynyrd

Established Member
22 September 2007
266
0
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ 5.1 (ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΣΥΡΜΑΤΑ) ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ PHILIPS 42PFL9732 TO PIONEER DV-600 KAI TO PLAYSTATION 3.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο PIONEER 1017 KAI TA HXEIA PLASMA ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO

Εγώ έιχα πρόσφατα τον ίδιο προβληματισμό και κατέληξα στον Yamaha RXV461 και στα Plasma και δεν το μετάνιωσα

ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ YAMAHA 461 ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΙΜΗ 384 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ PLASMA 700 ΕΥΡΩ.

ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΥΣ PIONEER LX60,LX70,DENON 2808,3808 KAI YAMAHA V3800,ΟΠΟΤΕ ΤΟ BUDGET ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 2000.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ 5.1 ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

γλυκοκοιταζα τα πλασμα τα ακουσα και ηταν οκ αλλα αμα ακουσετε τα τ12 audio crystal παντα,θα παθετε πλακα,τα αγορασα 800 απο ηλεκτονικη αθηνων,ευκαιρια τρελη

Σε ενισχυτή κατέληξα ή στον onkyo 875 από εξωτερικό ή στον pioneer lx60 αν η αγορά γίνει από εδώ.Για ηχεία σκέφτομαι τα b&w mt-20 ή για πιο οικονομικά τα pioneer s-v410 πού είναι από τα πάρα πολύ καλά σύμφωνα με το test του hitech.
Θα ήθελα να μου προτείνεται κι εσείς (μιας κι εμένα οι γνώσεις μου στο αντικείμενο είναι ελάχιστες) ηχεία 5.1 για τους παραπάνω ενισχυτές γύρω στα 1000-1300 ευρώ.Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δαπέδου ή βιβλιοθήκης ή η αισθητική τους,με ενδιαφέρει η ποιότητά τους.

Να συμπληρώσω ότι θα χρησιμοποιούνται περισσότερο για ταινίες και λιγότερο για μουσική.