Ενισχυτής και ηχεία 5,1

Established Member
13 December 2008
168
Καλημέρα,ήρθε και εμένα η ώρα να αρχίσω να μπαίνω στο χώρο του Πολυκάναλου ήχου.Σκέφτομαι λοιπόν μετά από αρκετό διάβασμα στο φόρουμ να αγοράσω έναν ενισχύτη onkyo 807 αλλά δεν ξέρω ακόμα πως να κατευθυνθώ με τα ηχεία.Το δωμάτιο στο οποίο θα τοποθετηθούν είναι μικρό(υπνοδωμάτιο 3,5χ4,5).Αυτή τη στιγμή το σύστημα περιλαμβάνει:tv samsung le40b750, PS3, samsung homecinema ht-z212 ,dm800hd, xtreamer media player και υπολογιστή κοντα από τον οποίο βγάζω καλώδιο hdmi και optical.Ψάχνω ηχεία για 80% ταινίες και 20% μουσική, κοντά στα 500-600 ευρώ.Το μόνο θέμα είναι, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, να βρω ηχεία που να τα οποία κατα το δυνατόν να πληρούν τις ποιοτικές προϋποθέσεις αλλά γενικότερα δε με ενδιαφέρει η ένταση αλλά να καλύπτουν καλά το χώρο μιας και δε μπορώ να δυναμώνω πολύ λόγω ενοίκων:rifle:.Ψάχνω σύστημα 5,1 και προφανώς θα πουλήσω το προηγούμενο homecinema.Επίσης θα προτιμούσα τα 4 να είναι με βάσεις(κολώνες) λόγω διαρύθμισης.
Οι λύσεις που κοιτάω είναι αυτές που λίγο ως πολύ έχουν ειπωθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις:
RoisterHT-4000
Magnat NEEDLE ALU 9900 (αν και ξεφεύγουν αρκετά)
CantonMovieCD1000
Crystal Audio THX-3D12
Teufel Concept S
Teufel Motiv 6
Pioneer S-v410-k.
Τον ενισχυτή θα τον πάρω από γερμανία.Θα εκτιμούσα πολύ προτάσεις για την αγορά ηχείων κ από το εξωτερικό.Ευχαριστώ πολύ

Last edited:
Καλημέρα, θα εκτιμούσα αν υπήρχε κάποια πρόταση-συμβουλή δεδομένου του μικρού μεγέθους του δωματίου και της αναζήτησης ηχείων χωρίς την απαίτηση της μεγάλης έντασης...ευχαριστώ

Δεν κοιτάς τα logitech z-5500? Αφού και ο χώρος σου δεν είναι μεγάλος, γιατί να πας σε ακριβότερη λύση? Τα έχω εγώ (και σε μεγαλύτερο χώρο) και είναι πολύ καλά!

πρεπει να είναι καλή επιλογή τα concept s και τα έχουν σε καλή τιμή αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν αξίζει η διαφορά τιμής της απλής concept s με τα:Concept S"Set 1+R Dolby Digital/dts"(649) ή για το theater 80 δεδομένου ότι το τελευταίο θέλει άλλα 150(650 σύνολο) για βάσεις
@tas1kro ήθελα να πάρω κάτι κάλύτερο σε ποιότητα κ με πιθανή προοπτική για το σαλόνι(περίπου 25 τμ)
ισχύει το γεγονός ότι επειδή δεν υπάρχουν μεσάζοντες για teufel είναι κάπως παραπάνω σε ποιότητα από τα άλλα στην ίδια τιμή?κάποια άλλη πρόταση?ευχαριστώ

Last edited:
Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας τελικά παρήγγειλα τον Onkyo 807 και για ηχεία τα Teufel Motiv 6,από βδομάδα παραλαμβάνω οπότε κάτι θα γράψουμε από εντυπώσεις!