ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ HOME CINEMA

mikrobio

Established Member
28 December 2010
160
KAΛΗΜΕΡΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ PANASONIC 42G20 KAI TO 9500 MKII BLUE RAY PLAYER ΤΗΣ PHILIPS. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

DENON 1604 AVR

MIRAGE 600 (4 ΗΧΕΙΑ AVS 200 KAI 1 AVS 100 ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ FRx-S8 SUBWOOFER)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ

το ξέρω οτι το ποσό είναι μικρό και για αυτό τις τελευταιές μέρες κοιτάω και τις αγγελίες που βάζουν τα υπόλοιπα μέλη απλά δεν ειμαι και τόσο γνώστης για να ξέρω τι θα ήταν κάλο για την χρήση που θέλω.

δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, ίσως να τα βαρέθηκα λιγο τα ήχεια. Με τον ενισχύτη κανένα πρόβλημα ετσι και αλλίως το player εχει 7.1 αναλογικές για να παρω HD ήχο. Απλα δεν θα με χάλαγε να άλλαζα τα ηχεία να έπαιρνα κάποια οχι απλά πιο καινούρια αλλά ενα σκαλί "καλύτερα".

το πιο πιθανο είναι προς το παρόν να μείνω έτσι και βλέπουμε.

μια ερώτηση τωρα που σε βρήκα...!

Για να παρω ΗD ήχο συνδεω τις αναλογικές εξοδους του player με τις αντιστοιχες αναλογικες του ενισχυτη. Τα ηχεία είναι ετσι και αλλιώς πάνω στον ενισχυτή. Καλως εως έδω. όταν βάλω να δω ένα blue ray επιλέγω HD ήχο απο το μενού και έχω και τον ενισχύτη ανοιχτό. Τον ενισχυτή τώρα σε τι επιλογή ήχου τον εχω? ή δεν έχει σημασία?

Σορρυ για την ερώτηση αλλα είμαι "λίγο" άσχετος...

Κανονικά ο ενισχυτής σου θα πρέπει να έχει μια επιλογή σαν αυτήν : ΕΧΤ ΙΝ
Δλδ. να παίρνει σήμα από τις 7.1 αναλογικές εισόδους του.

Επιλέγεις αυτό και τίποτα άλλο....