supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Υ.Γ. Δε μου λέτε, η έκθεση τι ημερομηνίες πέφτει; Γιατί αν συμπίπτει με το φεστιβάλ κινηματογράφου, δεν θα πάρω...
καλά...
εσύ άσε το γάμο και πάνε γιά πουρνάρια....

Υ.Γ. Δε μου λέτε, η έκθεση τι ημερομηνίες πέφτει; Γιατί αν συμπίπτει με το φεστιβάλ κινηματογράφου, δεν θα πάρω...
Δυστυχώς ή ευτυχώς...δουλεύω ακόμα κανονικότατα...(Η νύχτα είναι ωραία)...Εφόσον ο Ongaku λέει πως ήταν DJ, θα έχει μια σχετικά ευρεία γκάμα όσον αφορά τα είδη μουσικής...
Έκτορα, να δώσω στους Δημήτρηδες τον PS Audio για δοκιμές;
Μπορεί και να τους αρέσει καλύτερα από τον MBL...
Επίσης συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι στην χώρα μας αντιπροσωπεύονται όλες σχεδόν οι απίθανες εταιρείες ενώ οι Βερολινέζοι λάμπουν δια της απουσίας τους.
...:angry:
...
MBL products that are purchased through the Internet, by phone or mail order are presumed to be "used" and do not qualify for any MBL Warranty.
MBL does not warrant, in any way, products that are purchased from anyone who is not an Authorized MBL Dealer or that have had their serial-number altered or defaced
απο το mbl site.
Δηλαδή, αν πουλήσεις κάτι μεταχειρισμένο και εντός εγγύησης, η εγγύηση ακυρώνεται και δεν μετακυλίεται στον επόμενο ιδιοκτήτη. Ήξερα ότι υπάρχουν γελοίοι και γελοίοι, αλλά σαν αυτόν...
Εμ δεν είσαι ενημερωμένος . Την ίδια αντιμετώπιση - και ίσως πιό εχθρική - έχει και η Theta απέναντι στους κατόχους μεταχειρισμένων προίόντων της
"The same reasoning is behind our non-transferable warranty. We make our equipment as durable as we can and offer generous warranties to original buyers. We feel loyal to the people who support us. "
Δηλαδή, αν πουλήσεις κάτι μεταχειρισμένο και εντός εγγύησης, η εγγύηση ακυρώνεται και δεν μετακυλίεται στον επόμενο ιδιοκτήτη. Ήξερα ότι υπάρχουν γελοίοι και γελοίοι, αλλά σαν αυτόν...
Νομικά δεν μου φαίνεται να στέκει...
!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα παιδιά,
Φίλτατε BASILIO μήπως είναι λιγάκι κωμικοτραγικό το θέμα που άνοιξες?
Γιατί πιστεύω ότι είναι κουφό να ζητάς με μόνο 2500Ε ενισχυτικά και καλώδια να οδηγήσεις τα 802. Δηλαδή είχες badget 12000Ε (τιμή περιοδικού - όχι αντιπροσωπίας) και για τα υπόλοιπα 2500Ε?
Και με τί θα παίζει, με BLUESKY?
Βλέπω ότι η συζήτηση αναλώθηκε με το τάδε ενισχυτή με το δείνα κτλ.
Δεν υπονοώ τίποτα για τα μηχανήματα που προαναφέρθηκαν απλά τονίζω το γεγονός ότι´ΟΣΟ και να κοστίζει το σύστημα το θέμα είναι η μουσική και το άκουσμά της με τα κριτήρια του καθενός μας.
Πιστεύω ότι κάποιος λόγος θα υπήρχε να αγοράσεις τόσο ακριβά (καλά?) ηχεία και μετά να ψάξεις για τα υπόλοιπα. Μου φαίνεται παράξενο ότι κανένας άλλος συνforumίτης δεν το παρατήρησε αυτό.
Ούτε είμαι κανένα αμερικανάκι που θέλει να βλέπει στις διαφημίσεις και στα τέστ τα μηχανήματα που αγόρασε ο ίδιος για να τονωθεί ο εγωισμός του (πραγματικά έτσι κάνουν αυτοί).
Σε 30 τ.μ. τα 802 ? και σε τί απόσταση από τους τοίχους ή μεταξύ τους? Είναι τα 30 τ.μ. μόνο για ακούσματα ή υπάρχουν μέσα σε αυτό καναπέδες, χαλιά, κουρτίνες, τραπεζάκια και κανένα τζάκι (το χειρότερο άκουσμα σε σπίτι με τζάκι-φοβερή ηχώ!!!) ?
Και το ρυθμιστικό του ενισχυτή μέχρι ποια στάθμη θα το ανοίγεις?
ΙΜΗΟ το τι κάνει και πώς ο καθένας,είναι δικό του θέμα.Αυτά διαθέτει ο συνάδελφος προς το παρόν και ψάχνει το βέλτιστο σ' αυτά τα χρήματα.Έσείς-εγώ άν βρίσκαμε ευκαιρία ένα καλό μηχάνημα,δεν θα το πέρναμε;Θα σκεφτόμαστε άν το υπόλοιπο σύστημα είναι αντάξιο;
Υπάρχουν άπειρες προσεγγίσεις για το ίδιο ζήτημα.Για παράδειγμα ο αρχισυντάκτης του "Hi Fi News", τα οδηγεί με πολυενίσχυση 4 ARCAM P 51.
Γιατί;Γιατί ίσως δεν διαθέτει περισσότερα,ίσως του ήρθαν ευκαιρία τα ηχεία και τα οδηγεί έτσι μέχρι να βρεί κάποια καλύτερη ευκαιρία σε ενισχυτικά, ίσως έτσι τον καλύπτει και δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο.
Είναι αυτονόητο,ότι άν οδηγηθούν απο ικανώτερα-ακριβώτερα μηχανήματα θα παίξουν καλύτερα.Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο του συνάδελφου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.