Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

BASILIO

Senior Member
24 August 2007
476
Hi guys,

Τα φώτα σας........................................... Budget μέχρι 2500e.Χώρος κοντά στα τριάντα τετραγωνικά.

Thanks in advance.

Δεν ψάχνω για κάτι καινούργιο ούτε για το τέλειο matcharisma.To ξέρω ότι τα $ δεν είναι πολλά αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω.Τι θα έλεγες ας πούμε για τον Rotel 1090?
Thanks

Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Δεν ψάχνω για κάτι καινούργιο ούτε για το τέλειο matcharisma.To ξέρω ότι τα $ δεν είναι πολλά αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω.Τι θα έλεγες ας πούμε για τον Rotel 1090?
Thanks

Άμα είναι να πάρεις Ροτελ πάρε καλύτερα δύο μπέρυ όπως σου είπα και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Thanks

Μάλλον ο πιο πολυταιριασμένος ενισχυτής για τη σειρά "Ν".

Δεν το έχω ακούσει αλλά άνθρωπος που τα...στήνει μου είπε ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Re: Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Άμα είναι να πάρεις Ροτελ πάρε καλύτερα δύο μπέρυ όπως σου είπα και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Sorry καθότι ολίγον άσχετος what is μπέρυ?

Στη θεση σου θα επαιρνα 2 Bryston 7B ST περιπου σε αυτα τα χρηματα και θα εκανα υπομονη να αγοραζα μετα καλωδια....Αυτος βεβαια θα εκανα μαλλλον εγω,εσυ τωρα...?

Μαλλον ο μπερυ ειναι η πιο καλη λυση,εναλλακτικα ζητησε και την αποψη του Παν Τσουλφα που εχει τα ιδια ηχεια και τα οδηγει με Bryston.Αν θελεις την προσωπικη μου αποψη ,που δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη,θα εκανα υποχωρηση στο θεμα της οδηγησης και θα εδινα προτεραιοτητα στο θεμα των χροιων ,της στερεοφωνικης εικονας,αναλογα με το ειδος της μουσικης που ακους .Η σειρα Ν ειναι σε θεση να σου δωσει το καλλιτερο και το χειροτερο αποτελεσμα,ειναι ιδιοτροπη

Στη θεση σου θα επαιρνα 2 Bryston 7B ST περιπου σε αυτα τα χρηματα και θα εκανα υπομονη να αγοραζα μετα καλωδια....Αυτος βεβαια θα εκανα μαλλλον εγω,εσυ τωρα...?

Tα έχεις ακούσει με τους Bryston?

Re: Απάντηση: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Μαλλον ο μπερυ ειναι η πιο καλη λυση,εναλλακτικα ζητησε και την αποψη του Παν Τσουλφα που εχει τα ιδια ηχεια και τα οδηγει με Bryston.Αν θελεις την προσωπικη μου αποψη ,που δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη,θα εκανα υποχωρηση στο θεμα της οδηγησης και θα εδινα προτεραιοτητα στο θεμα των χροιων ,της στερεοφωνικης εικονας,αναλογα με το ειδος της μουσικης που ακους .Η σειρα Ν ειναι σε θεση να σου δωσει το καλλιτερο και το χειροτερο αποτελεσμα,ειναι ιδιοτροπη

Thanks. Ξέρεις που μπορώ να βρώ τα 'μπέρυ´?

Re: Απάντηση: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Thanks. Ξέρεις που μπορώ να βρώ τα 'μπέρυ´?

Βασικά, welcome στην παρέα.

Θα σου πρότεινα πρώτα απο όλα να διαβάσεις οτι υπάρχει στο φόρουμ σχετικά με τον μπέρυ, τα μπέρια, τα μπεριντακ.

Κατόπιν, μπορείς να τον αγοράσεις απο εδώ:http://www.thomann.de/gb/behringer_ep1500_europower_endstufe.htm

και ενα λινκ του κατασκευαστή: http://www.behringer.com/EP1500/index.cfm?lang=eng

Δηλ. τον Rotelaco τον απορίπτετε τελείως. Στο θέμα αυτό οι γνώμες είναι η του ύψους ή του βάθους.Άλλοι τον γουστάρουν και άλλους τους ζαλίζει.

αποψή μου οι μπέρυ είναι για να πορευτείς απλά,τα ηχεία σου έχουν μεγάλες απαιτείσεις και απο ποιότητα και απο ρεύματα προτείνω επειδεί τα εχω ακούσει rotel 1090 , parasound halo a-21 ή για να τολμήσεις advance acoustic set mpp-505, maa-705 monoblock X2,όλοι περίπου στις τιμές που ζητάς