Δεν ψάχνω για κάτι καινούργιο ούτε για το τέλειο matcharisma.To ξέρω ότι τα $ δεν είναι πολλά αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω.Τι θα έλεγες ας πούμε για τον Rotel 1090?
Thanks
Δεν ψάχνω για κάτι καινούργιο ούτε για το τέλειο matcharisma.To ξέρω ότι τα $ δεν είναι πολλά αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω.Τι θα έλεγες ας πούμε για τον Rotel 1090?
Thanks
Άμα είναι να πάρεις Ροτελ πάρε καλύτερα δύο μπέρυ όπως σου είπα και δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Ο 1090 δεν ακουγοταν με τα 805Ν,με τα 802 θα παιξει?και δεν εννοω απο πλευρας οδηγησης μονο
Sorry καθότι ολίγον άσχετος what is μπέρυ?
Στη θεση σου θα επαιρνα 2 Bryston 7B ST περιπου σε αυτα τα χρηματα και θα εκανα υπομονη να αγοραζα μετα καλωδια....Αυτος βεβαια θα εκανα μαλλλον εγω,εσυ τωρα...?
Μαλλον ο μπερυ ειναι η πιο καλη λυση,εναλλακτικα ζητησε και την αποψη του Παν Τσουλφα που εχει τα ιδια ηχεια και τα οδηγει με Bryston.Αν θελεις την προσωπικη μου αποψη ,που δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη,θα εκανα υποχωρηση στο θεμα της οδηγησης και θα εδινα προτεραιοτητα στο θεμα των χροιων ,της στερεοφωνικης εικονας,αναλογα με το ειδος της μουσικης που ακους .Η σειρα Ν ειναι σε θεση να σου δωσει το καλλιτερο και το χειροτερο αποτελεσμα,ειναι ιδιοτροπη
Thanks. Ξέρεις που μπορώ να βρώ τα 'μπέρυ´?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.