Να 'μαι πάλι. Πάνω που πάω να καταλήξω κάπου, όλο και κάποια νέα πρόταση εμφανίζεται και μπερδεύομαι...
Η νέα πρόταση είναι ο ολοκληρωμένος Vincent SV-129 http://www.vincent-tac.de/en/product-types/integratedamplifiers/sv-129.html , στα 550 ευρώ και αυτός.
Βγάζει όμως μόλις 2x50 Watt στα 8 ohm, σαφώς λιγότερα από τα 2x70 του Marantz PM 7003 που είχα καταλήξει, αλλά αυτός που μου τον πρότεινε (γνωστός μου, όχι πωλητής) μου είπε ότι και ρεύματα έχει,και άνετα θα οδηγήσει τα Focal 706V, και ότι είναι πολύ-πολύ μουσικότερος από τον Marantz.
Καμιά άποψη επί τούτου??
Τον έχω ακούσει με Triangle Heliades ES δαπέδου και μου άρεσε. Ωραίος ενισχυτής και απ' ότι είχα καταλάβει κι εγω είχε αρκετό ρεύμα. Έκανε ότι ήθελε με τα ηχεία. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα να οδηγήσει τα Focal.
Γεια σου. Ριξε μια ματια στο site της harman kardon και κοιτα τους HK 980 και HK 990 η μουσικοτητα ειναι δεδομενη η δυναμη ειναι (80 wrms me 80 amper HK 980) kai (150 wrms me 100 amper HK 990) που συμαινει δυναμη και υψηλα ρευματα για να οδηγησεις οτιδηποτε με την αναλογη ποιοτητα ηχου και design που μιλαει εξοδος sub κλπ κλπ. και κοντα στα λεφτα που μιλας.
Φιλικα Ηλιας.