ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

Status
Not open for further replies.
οχι δεν τον εβαλα με τα sonus, αλλα τον ακουσα με καποια audio phusik,
δεν μου εκανε κατι το ιδιαιτερο, αλλα οταν πατησα το power μου εδωσε την αισθηση απο ποιοτητας κατασκευης οτι παταο dvd player των 20 ευρο απο το media markt, απαραδεκτη φθηνια για μηχανημα που κανει 2.200

Αυτό μας έλειπε... Κρίνουμε ένα μηχάνημα από την αίσθηση του διακόπτη έναυσης...

δε παυει ομως να αντανακλα την ποιοτητα κατασκευης,
και να πιστοποιει οτι σε εντρι μηχανηματα σε καποιες εταιρειες πληρωνεις τ ονομα μονο

Αν εχεις καταλήξει στα ηχεία δεν μου πεφτει λόγος
Παρε Ηλέκτρα ή τον πιτσιρικά της audiotechnoligies να γουσταρεις

Αν και δεν το συνηθίζω, η υποκειμενική γνώμη του καθενός είναι απόλυτα σεβαστή, όμως επιτρέψτε μου τρία ερωτήματα:

Α) Βγάλατε συμπέρασμα ότι δεν ήταν καλό το άκουσμα από mp3 με τραγούδια της δεκαετίας του 80, περασμένα από αναλογική κασέτα σε cd?
Β) Στην ερώτηση σας αν αυτά είναι τα Audio Physic, η απάντηση που λάβατε ήταν ή δεν ήταν "Ναι, αυτά είναι, τα έχω βάλει να στρώνουν"?
Γ) Αφού ο ενισχυτής έπαιζε, πως πιέσατε το πλήκτρο έναρξης και παύσης λειτουργίας του?

Εικάζω, πως η απόρριψή του δεν ήταν για τους παραπάνω λόγους, θα προτιμούσα το «δεν ταίριαζαν τα χνώτα μας» παρά να υπάρχει αυτή η δικαιολογία.

Αν το επιθυμείτε μπορώ να γράψω τη συζήτηση μας, όπου διαφωνείτε να τη διορθώσετε.
Αν κάποιος είναι να εκτεθεί, θα είμαι εγώ και όχι εσείς ; -)

καλησπέρα...

δεν ξέρω αν θα ταιριάξει με τα ηχεία σου....αλλά νομίζω ότι ο ATC SIA-150 είναι ό,τι καλύτερο...τον ακούω στο σπίτι μου με τα ηχεία μου-ATC SCM-40-και ομολογώ ότι έχω μείνει..άφωνος...

http://www.avguide.com/review/tas-194-atc-sia2-150-integrated-amplifier

Μπράβο ρε Νάσο...Καλοάκουστος!
Κρυφό ποταμάκι.Αργείς αλλά πατάς γερά και περπατάς καλά.

Διονύση νάσαι καλά!!!-bye-

με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η Κατηγορία και η εμπειρία η δική σου και των υπολοίπων που γράφουν εδώ μέσα!!!

Re: Απάντηση: ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

καλησπέρα...

δεν ξέρω αν θα ταιριάξει με τα ηχεία σου....αλλά νομίζω ότι ο ATC SIA-150 είναι ό,τι καλύτερο...τον ακούω στο σπίτι μου με τα ηχεία μου-ATC SCM-40-και ομολογώ ότι έχω μείνει..άφωνος...

http://www.avguide.com/review/tas-194-atc-sia2-150-integrated-amplifier

Αυτό το ζευγάρι πάντως, στην τιμή που δίνεται λόγω ισοτιμίας, είναι πρόκληση. Θα θελα να το ακούσω κάποια στιγμή, μια και προτείνεται από πολύ κόσμο, ριβιούερς + χομπίστες.

προτείνεται γιατί αυτό που ακούς-στο εγγυώμαι-είναι εξαιρετικό!!!!

η αληθοφάνεια του με έχει συγκλονίσει!!!...κλείνεις τα μάτια σου και έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι μέσα στο στούντιο....ακούς απίστευτες λεπτομέρειες και ζεις την στιγμή της ηχογράφησης!!!

παράλληλα η μουσική έχει τρομερή ενέργεια και ροή!!!..και ο χώρος μου είναι ένα σαλόνι 40-περίπου-τ.μ. με του συμβιβασμούς του και χωρίς ιδιαίτερες φροντίδες....

Καλημέρα σε όλους!!!

παντως το μονο review που βρηκα για ton musical fidelity m6i , ηταν στο περιοδικο hifi+ (το βρισκει κανεις στην ομονοια)
στο ιντερνετ δε βρηκα τιποτα ακομα

Κάπου σε αυτά τα χρήματα είναι και ο Chord CPM 2650 . Όσο για την ποιότητα που αναδύει ένα μηχάνημα μόνο από την όψη σε καταλαβαίνω .

ποιον απο τουσ δυο ολοκλιρομενους ενoεις
SIA150
SIA2 150

Κάπου σε αυτά τα χρήματα είναι και ο Chord CPM 2650 . Όσο για την ποιότητα που αναδύει ένα μηχάνημα μόνο από την όψη σε καταλαβαίνω .

Ο chord ειναι πολυ καλος πραγματικα. Οσο για τα hegel νομιζω οτι τα αδικειτε καθως ειναι πολυ ποιοτικα και στην οψη και στην αφη...

Απάντηση: Re: ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

ποιον απο τουσ δυο ολοκλιρομενους ενoεις
SIA150
SIA2 150

τον SIA2 150...

αλλά...υπάρχει ένα "αλλά"....το σύστημα λέει την αλήθεια..είναι αποκαλυπτικότατο και ανελέητο....σου βγάζει στην φόρα ό,τι δεν πάει καλά....αν κάτι δεν σου αρέσει ψάξε για τα υπόλοιπα συνοδά,τον χώρο σου ή την ηχογράφηση!!!

αυτά γιατί πρέπει να τα λέμε όλα...

Status
Not open for further replies.