Καλησπέρα 
είναι η πρώτη μου αναφορά στο site
εξ αυτού παρακαλώ να με περιβάλλετε με αγάπη και protherm
και να μην είσθε ... ανηλεείς!
Θέλω να προβώ σε αγορά ενισχυτή λαμπάτου έως 4-4.500 ευρω maximum
ο χώρος είναι 40 τμ περίπου (υπό κατασκευή)
Τα μέχρι στιγμής μηχανήματά μου είναι
ηχεία : HARBETH SHL- 5 τριετίας
ενίσχυσις : Τσακιρίδης Αίολος πειραγμένος με πυκνωτές από αγνό παρθένο λαδάκι Jensen σε προενίσχυση και ενίσχυση καλωδίωση Van de huul και ΚΤ 90 της τέως Σόβιετ Γιούνιον και Νοs (λέμε τώρα) ΤELEFUNKEN 12AX7 εκ ebay μεριά
Πικάπ : Project Rpm 9.1x με βάση Project (επικειται και το speedbox) κεφαλή Grado Master Reference (αυτή με τιμή αντιπροσώπου τα 1600 ευρα)
phono stage :το ΕΑR 834p πειραγμένο σε πυκνωτάδες και με ΤΕLEFUNKEN δεκαετίας 80
cd : το τίμιον γαλλοκινέζικον advance accoustic με JAN SYLVANIA καραβανάτες λαμπούλες
καλωδιώσεις αξεσουάρ μέικ απ, interior designer o Soulis
τσακιριδης athina για ρεύματα
van de huul καλωδίωση για ενισχυτή - Phono και eichman για πικαπ - Phono
αρχαία audio quest για ενίσχυση - τσι ντι
Kimber πρασινη κουμούτσα για καλώδιο ενισχυτή
harmonic technologies χονδροκουμούτσαροι 2,5 μέτρων για ηχεία
Aφού λοιπόν σας πληροφορώ ότι είμαι (ξεφραγκιασμένος) κάτοχος πολύ άνω των 2.000 δίσκων και καμμια 1000 τσιντι - με πολλές αυθεντικές εκδόσεις αγγλικές, γιάνκικες και ελληνικές και οι μουσικές μου επιλογές είναι κυρίως ψυχεδελική μουσική του 60, progressiβιές, metal, αλλά και έλληνες συνθέτες (όχι Φοίβος), άρα είμαι ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ και όχι φανατικός HI ENDAS (αυτό ακούσθηκε κατά το 80ς "φιλαράκο είμαι μεταλάς όχι ποπάς" τσπ)
ερωτώ επειδή η έρευνα αγοράς λόγω εξαντλητικών ωραρίων είναι δυστυ-χέστατα αργόσχολό μου όνειρον
για αυτά που ακούω, βάσει των ανωτέρω ταπεινών ηχητικών μου εμπειριών,
δίδει το κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω ο ανωτέρω ενισχυτής της CARY
Ή υπάρχουν άλλες πορτοκαλιές με ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΕΡΩΤΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
στις ανωτέρω τιμές;
παρεμπιπτόντως: αξίζει να σκάσω άλλα 1500 ευρα παραπάνω για έναν EAR με ΚΤ 90 5500ΕΥΡΩ; λέω τώρα
Ευχαριστώ προκαταβολικώς όποιους ανέχθησαν την φλυαρία μου
χαιρετισμούς
είναι η πρώτη μου αναφορά στο site
εξ αυτού παρακαλώ να με περιβάλλετε με αγάπη και protherm
και να μην είσθε ... ανηλεείς!
Θέλω να προβώ σε αγορά ενισχυτή λαμπάτου έως 4-4.500 ευρω maximum
ο χώρος είναι 40 τμ περίπου (υπό κατασκευή)
Τα μέχρι στιγμής μηχανήματά μου είναι
ηχεία : HARBETH SHL- 5 τριετίας
ενίσχυσις : Τσακιρίδης Αίολος πειραγμένος με πυκνωτές από αγνό παρθένο λαδάκι Jensen σε προενίσχυση και ενίσχυση καλωδίωση Van de huul και ΚΤ 90 της τέως Σόβιετ Γιούνιον και Νοs (λέμε τώρα) ΤELEFUNKEN 12AX7 εκ ebay μεριά
Πικάπ : Project Rpm 9.1x με βάση Project (επικειται και το speedbox) κεφαλή Grado Master Reference (αυτή με τιμή αντιπροσώπου τα 1600 ευρα)
phono stage :το ΕΑR 834p πειραγμένο σε πυκνωτάδες και με ΤΕLEFUNKEN δεκαετίας 80
cd : το τίμιον γαλλοκινέζικον advance accoustic με JAN SYLVANIA καραβανάτες λαμπούλες
καλωδιώσεις αξεσουάρ μέικ απ, interior designer o Soulis
τσακιριδης athina για ρεύματα
van de huul καλωδίωση για ενισχυτή - Phono και eichman για πικαπ - Phono
αρχαία audio quest για ενίσχυση - τσι ντι
Kimber πρασινη κουμούτσα για καλώδιο ενισχυτή
harmonic technologies χονδροκουμούτσαροι 2,5 μέτρων για ηχεία
Aφού λοιπόν σας πληροφορώ ότι είμαι (ξεφραγκιασμένος) κάτοχος πολύ άνω των 2.000 δίσκων και καμμια 1000 τσιντι - με πολλές αυθεντικές εκδόσεις αγγλικές, γιάνκικες και ελληνικές και οι μουσικές μου επιλογές είναι κυρίως ψυχεδελική μουσική του 60, progressiβιές, metal, αλλά και έλληνες συνθέτες (όχι Φοίβος), άρα είμαι ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ και όχι φανατικός HI ENDAS (αυτό ακούσθηκε κατά το 80ς "φιλαράκο είμαι μεταλάς όχι ποπάς" τσπ)
ερωτώ επειδή η έρευνα αγοράς λόγω εξαντλητικών ωραρίων είναι δυστυ-χέστατα αργόσχολό μου όνειρον
για αυτά που ακούω, βάσει των ανωτέρω ταπεινών ηχητικών μου εμπειριών,
δίδει το κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω ο ανωτέρω ενισχυτής της CARY
Ή υπάρχουν άλλες πορτοκαλιές με ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΕΡΩΤΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
στις ανωτέρω τιμές;
παρεμπιπτόντως: αξίζει να σκάσω άλλα 1500 ευρα παραπάνω για έναν EAR με ΚΤ 90 5500ΕΥΡΩ; λέω τώρα
Ευχαριστώ προκαταβολικώς όποιους ανέχθησαν την φλυαρία μου
χαιρετισμούς