Ενισχυτής μέχρι 4000 ευρα, CARY SPLI-80 SIGNATURE η?

από ό,τι ξέρω από 3300 που το αγόρασα τώρα έχει στα 2400 με 2500

με όλο τον σεβασμό στην αναξιοπαθούσα

και πληττόμενη τσέπη μας

το ποσόν είναι αστείο αν σκεφθείς το πως παίζει

Last edited by a moderator:
Γιατι δεν λες στα παιδια (ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ) να σου δωσουνε ενα σετ απο βελτειωμενο προενισχυτη με εξωτερικο τροφοδοτικο να σου πεταχτουν τα ματια και τα αυτια εξω και τελικους τους Απολλωνες παλι με βελτιωσεις ( πυκνωτες jensen, και αλλαγη στην εσωτερικη καλωδιωση ) με κοστος 4000 το πολυ 4500 ευρωπουλα να χαρει το αυτακι σου και η ψυχουλα σου;
Θα σου ελεγα να ρθεις σπιτι μου να τα ακουσεις αλλα ειμαι 600 χιλιομετρα μακρυα.

Απάντηση: Re: Ενισχυτής μέχρι 4000 ευρα, CARY SPLI-80 SIGNATURE η?

Σάκη μιά που με μπρίζωσες

τι σύστημα έχεις;

Ηχεια SPENDOR SP2/3

CDplayer ESOTERIC X-O5

Ενισχυτικα αυτα που σου εγραψα.

Ο Studio 17 δεν έχει κλείσει. Εγώ το πήρα 2400 καθότι η λίρα έχει κατρακυλίσει σε σχέση με το ευρώ και η αγορά του κατά την γνώμη μου συμφέρει πάρα πολύ τώρα.
Ότι και να βάλεις στο ηχείο θα αποδόσει μιά χαρά. Για μένα φτάνει και περισσεύει στο ροκ. (Stones, Genesis, Floyd, Zeppelin, Moody Blues, Beatles, Waits κι´ όλοι οι υπόλοιποι του συναφιού, τι να σας πώ, δε μου λείπει τίποτα, μα τίποτα απολύτως). Δοκιμασμένο και με τρανζίστορ και με λάμπες (με 6550 μέχρι στιγμής, το έχω μόνο μερικούς μήνες) Είναι αρκούντως άνετο στην οδήγησή του. o-Zone μόλις εντοπίσω πάλι τα σημεία που αναφέρονται στο θέμα (broadcast monitor) θα τα γράψω.

Last edited:
...Τώρα, για το χαρακτηρισμό "broadcasting monitor", που με παραπέμπεις? Δώσε λίνκ και αν έχει νόημα το συζητάμε...:ernaehrung004:

Πές μας όμως και τη δική σου άποψη για τη δυνατότητα του SHL-5 στις ροκιές. Ποιό είναι το setup σου? Είσαι ευχαριστημένος? Τι προτείνεις?

ΥΓ. Οοps! Είχες ήδη απαντήσει στις ερωτήσεις μου!-bye-

Καλησπέρα O-Zone! Βρήκα το λινκ σύντομα, και το παραθέτω. Νομίζω πως η φιλοσοφία και αντίληψη που έχει ο άνθρωπος γι´ αυτό που κάνει είναι σε άλλο επίπεδο...

http://www.harbeth.co.uk/usergroup/...th-sound-unique-because-of-the-BBC-connection

Αξίζει τον κόπο να διαβάσεις και τα 7 ποστ που έχει (μία σελίδα) τα οποία συνοδεύονται και από φωτογραφίες. Στην διάθεσή σου για ότι άλλο.

Last edited:
Καλησπέρα O-Zone! Βρήκα το λινκ σύντομα, και το παραθέτω. Νομίζω πως η φιλοσοφία και αντίληψη που έχει ο άνθρωπος γι´ αυτό που κάνει είναι σε άλλο επίπεδο...

http://www.harbeth.co.uk/usergroup/...th-sound-unique-because-of-the-BBC-connection

Αξίζει τον κόπο να διαβάσεις και τα 7 ποστ που έχει (μία σελίδα) τα οποία συνοδεύονται και από φωτογραφίες. Στην διάθεσή σου για ότι άλλο.

Τάκη, σ' ευχαριστώ για το λίνκ. Από αυτά που διάβασα και πάντα σύμφωνα με τον Alan Shaw, κατάλαβα ότι το βασικό χαρακτηριστικό ενός "broadcasting monitor" είναι ότι μπορεί να αποδώσει πλήρως από αρκετά χαμηλότερες στάθμες σε σχέση κάποιο συμβατικό monitor. Διάβασα αρκετά πράγματα σχετικά με τη σχεδιαστική φιλοσοφία των Harbeth, αλλά αυτό που κρατώ είναι η εξής φράση του A. Shaw:

"The Harbeths will just get on with making music regardless of whatever amp, cable and all the rest of the paraphernalia you have and can afford. You are here with Harbeth because you want to listen to music not because you are a so-called audiophile. You've (hopefully) left all that anxiety behind you! I am not an audiophile - let me reassure you that it's the music that's all important!"

Μετά από αυτά και κυρίως μετά τη πρόσφατη 4ήμερη ακρόαση του SHL-5, αποφάσισα να γίνω και γω ευτυχής κάτοχος των Harbeth! -bye-

ΥΓ. Ζητώ ταπεινά συγνώμη από όλους του φίλους, για τις πιθανόν "off-topic" δημοσιεύσεις μου...

Last edited:
Μια ακόμη πρόταση που όμως καινούριος είναι εκτός βεληνεκούς λόγω της τιμής του, αλλά ώς μεταχειρισμένος είναι μάλλον εντός -άν βέβαια βρεθεί κάποιο κομάτι- είναι ο Mactone XM-IIA. Ταπεινός στο μάτι αλλά ηχητικά από άλλο πλανήτη. Σε δοκιμή που έγινε πρίν καιρό για ένα Σαββατοκύριακο οδηγούσε τα τεράστια (αλλά ευαίσθητα) Tannoy GRF άψογα, με κάθε είδος μουσικής, σε κάθε ένταση, στέλνοντας σετ προ-τελικών διπλάσιας και τριπλάσιας αξίας. Έχε τον υπόψιν, είναι καταπληκτικός, δεν ξέρεις καμμιά φορά...

Μια ακόμη πρόταση που όμως καινούριος είναι εκτός βεληνεκούς λόγω της τιμής του, αλλά ώς μεταχειρισμένος είναι μάλλον εντός -άν βέβαια βρεθεί κάποιο κομάτι- είναι ο Mactone XM-IIA. Ταπεινός στο μάτι αλλά ηχητικά από άλλο πλανήτη. Σε δοκιμή που έγινε πρίν καιρό για ένα Σαββατοκύριακο οδηγούσε τα τεράστια (αλλά ευαίσθητα) Tannoy GRF άψογα, με κάθε είδος μουσικής, σε κάθε ένταση, στέλνοντας σετ προ-τελικών διπλάσιας και τριπλάσιας αξίας. Έχε τον υπόψιν, είναι καταπληκτικός, δεν ξέρεις καμμιά φορά...

έχεις υπ`όψιν σου Τάκη από τιμές μεταχειρισμένου στο περίπου

νομίζω ο καινούργιος είναι στα 700?