Ενισχυτής MOSFET 200W@8R - Under Construction

Re: Απάντηση: Ενισχυτής MOSFET 200W@8R - Under Construction

Πως πάει ο ενισχυτής Μανώλη;Κώστα τον τελείωσες τον ενισχυτή σου;

Νίκο , μιά χαρά πάει ... καλύτερα απο το αναμενόμενον :BDGBGDB55::BDGBDGB53::slapface:

Γειά σου Νίκο -bye-
Ναι έχει τελειώσει η φάση ανάπτυξης / μετρήσεων /ακουστικών δοκιμών .:damnyou:
Εχουν παραληφθεί και τα κουτιά και ήδη έχει προχωρήσει η συναρμολογηση , πιστεύω οτι σε 15-20 μέρες θα είμαστε έτοιμοι διά τας ...ακροάσεις (ιχ ιχ ιχ ) :BDGBGDB55:

PS
...εν τω μεταξύ αυγατίσανε και τα μοσφέτια ....

Last edited:
Manoli peta kana watt kai apo edo!! exo mono 24! -bye-:drummer:

Οσα θές Τάκη -bye-

Εχουμε και solid state Watt , έχουμε και λαμπατερά , το τελευταίο υπο κατασκευή project (αφού φτιάξαμε το pp με 2 χ 813 ) αφορά σε ένα Πουσπούλι με 4 λυχνίες 813 , το βάρος του Μ/Τ εξόδου είναι μόνον 20 κιλά :smash::ears:

.....και τριοδικά και UL και οτι λάχει :ernaehrung004: αλλα ασήκωτα τα καταραμμένα

Χαιρετισμούς

Manoli exo tin mesi moy gia ayto petaksa ta sidera!!!-bye-:nurse:

Ναι ρε Τάκη σε καταλαβαίνω ...:blush:
Είναι πολύ βαριά γενικώς ολα τα μηχανήματα που συναναστρέφομαι
Αλλα και τα δικά σου 24W είναι μιά χαρά και ευάκουστα και ευάερα και ευήλια , οποτε δέν έχεις πρόβλημα :driver:
Απλά ξέροντας πώς συμπεριφέρονται τα ηχεία , μπορώ να σου πω οτι τήν ικανόνητα οδήγησης ουδείς εμίσησε :party:

Άστα Νίκο.. Κοντεύει 2010 (από 2007) κ ακόμα πυκνωτές ψάχνω!! Σιγά σιγά.. βρήκα BG bipolar για την ανάδραση, άντε κ κάτι μεγάλους κ θα κλείσει..

Μπηκε το 2010 φιλε!..αντε κ συντομα θα σε συντροφευσω κ γω σε παρομοια κατασκευη..

το καλο πράμα αργεί... τρομάρα μου! και δεν τα πάω πολύ καλά με τις πρωινές δουλειές (στράντζες, ψαλίδια, ανοδιώσεις that is)..

(Καλά ξεκίνα και εσύ και θα δείς :)) .... οινοπνευμα, γυαλοχαρτάκι, οδοντόβουρτσα και νυστεράκια.. 6 καλωδιάκια 6mm2 στις δύο πλακέτες, κόψιμο, τερματισμός και κόλλημα = 3 ώρες :ADFAD2::bang:)..

Last edited:
Καλη φαση... Κ γω τον Μosfet ΙΙ του ΜΤΖ θα φτιαξω αλλα εχω κ γω μελλον. Στοχος τα χριστουγενα ναναι ετοιμος! Θελω ολα να γινουν τελεια!

Θελω ολα να γινουν τελεια!

Έτσι αρχίζουν όλα και μετά πάει "σιγά μωρέ, πειράζει εδώ να το αλλάξω έτσι" και "έλα μωρέ θα βάλω θερμοκόλλα αντί για βίδες". Να πάρεις τα υλικά και να τα κοιτάς πολλές μέρες, να ωριμάσουν τοπολογικά στο μυαλό σου, να τα σιχαθείς και μετά ν' αρχίσεις. (να έχεις κάνει και ακόμα 3-4 κατασκευές εν τω μεταξύ) Άντε με το καλό

Φιλε αν ξερω οτι κατι ειναι ετσι σωστο τοτε τελος! Κ θα δεις!:award:
η δοκιμες κτλ θα γινουν στον tda-κινεζο..

Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Δεν μπορείς να ξέρεις πάντα από πριν. Trial and error...
Τουλάχιστον εδώ θα ακολουθήσεις περπατημένη συνταγή με μικρές αποκλίσεις στο αποτέλεσμα.

βασικα τεραστιο κινητρο ειναι οτι θα χω το ραβδι του Μανωλη πανω απτο κεφαλι μου..αλλιως αμα μ αμολησεις μοναχο μου δε ξερω τι θα βγει!..και οχι λογω βαρεμαρας αλλα λογω ασχετομαρας!:ears:
Το καλο ειναι οτι ακουω και αν πρεπει να κανω κατι επειδη αποδεδειγμενα πρεπει, το κανω..

Mιας και εχω καιρο να γραψω είπα και γω να σας πω οτι είμαι σε φάση κατασκευής του τελικου του ΜΤΖ (γεια σου Μανώλαρε) με τα 6 mosfet ανα κανάλι. Σήφη αν είσαι καλός μαθητής και ακούς τον Μανώλη δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος.Θα ανεβάσω φωτο όποτε μπορέσω. Με το κουτί προβληματίζομαι λίγο αλλά θα δω όταν έρθει η ώρα του..Πάντως μετα από αυτόν τον τελικό, εγώ έκλεισα από θέμα ισχύος, οδήγησης και χρειών:ears:...

Μήπως κάποιος φίλος ξέρει ή καταλαβαίνει το μάυρο καπάκι αυτουνού από τι υλικό είναι?

Attachments

• Picture1185.jpg
    Picture1185.jpg
    50.1 KB · Views: 172
υποθετω αλουμινιο...μοιαζει παρα πολυ με τα παλια πανελ-προφιλ που χανε τα αλουμιναδικα για πατζουρια,προ 20ετιας,αν δε κανω λαθος σειρα 9000..

φιλε σαν κατασκευη ευκολο η πακετο?..να χαρεις τον ενυσχητη σου, βαλε καμια φωτο!!να παρω καμια κρυαδα!..εγω κουτι χαλβαδιαζω απο Modu.it μαλλον το 5u με χοντρο πανελ μπροστα και βαθος 50cm...εκτος και αν βρω ψυκτρες χυμα να φτιαξω εγω οπως τις θελω..