Re: Επιλογή Headphone Amp
Ναι, ταίριαξε άριστα με τα ακουστικά μου αλλά έχω φάει αρκετά στραπάτσα μέχρι να το πετύχω.
Έχω εδώ και 2 χρόνια τα Fidelio Χ1 αλλά τον Magni 2 ούτε μήνα. Έχω αλλάξει αρκετές πηγές αυτά τα 2 χρόνια μέχρι να καταλήξω σε αυτό.
Τώρα μου κινήσατε την περιέργεια αν ο Magni 2 ταιριάζει με άλλο χαρακτήρα ακουστικών γι' αυτό λέω να τον δοκιμάσω με τα Sennheiser 598 που έχει ο αδερφός μου. Κάντε λίγο υπομονή και τις επόμενες μέρες θα αναφέρω σχετικές εντυπώσεις ...
Όσον αφορά την ενίσχυση των 598 έχω να πω το εξής: Προτείνω λάμπα.
Αρχικά ακούγαμε με τα 598 από ένα ταπεινό Fiio E10. Εγώ έχοντας συνηθίσει τα Fidelio, τα 598 μου φαινόντουσαν κουραστικά λόγω των πολλών υψηλών συχνοτήτων που βγάζουν. Την περασμένη Δευτέρα πήγα τον λαμπάτο μου στον αδερφό μου και τον σύνδεσα στη line-out του Fiio. Διαφορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Το μπάσο τονώθηκε, τα πρίμα έπαψαν να είναι κουραστικά. Ο ήχος απέκτησε περισσότερη διαύγεια και αρκετά μεγαλύτερη στερεοφωνική εικόνα.
Σκεφτείτε ότι ακόμα και ο αδερφός μου που δεν ασχολείται καθόλου με ήχο (σχεδόν όλα ίδια του ακούγονται) μου είπε εχτές ότι η διαφορά που έδωσε ο λαμπάτος είναι μεγάλη και αισθάνεται πλέον ότι ο ήχος του καθάρισε!
Είναι θέμα ακουστικού λοιπόν αλλά θα δοκιμάσω οπωσδήποτε Schiit Magni 2 + Senn 598 ...
peter, όλα τα Schiit που έχω τα αγόρασα από το αμερικάνικο
www.schiit.com γιατί η τιμή μου είναι super: καθένα από τα Modi 2, Magni 2 βγαίνει τελική στα 110 μαζί με μεταφορικά. Τελωνείο ποτέ δεν υπάρχει αν επιλέξεις την πιο φθηνή μέθοδο αποστολής.