Ενισχυτής στα 1000 ευρω (Yamaha-Pioneer-Onkyo)

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,554
Θέλω να αλλάξω τον ενισχυτή μου και είμαι μεταξύ των παραπάνω εταιριών.
Δεν με ενδιαφέρουν τα καλούδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα ήχου μουσική-ταινίες καθώς και το καλό σύστημα ισοστάθμισης.
Τι προτείνετε;

Θέλω να αλλάξω τον ενισχυτή μου και είμαι μεταξύ των παραπάνω εταιριών.
Δεν με ενδιαφέρουν τα καλούδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα ήχου μουσική-ταινίες καθώς και το καλό σύστημα ισοστάθμισης.
Τι προτείνετε;

Oι διαφορες μεταξυ τετοιων ενισχυτων αν υπαρχουν θα φανουν σε πολυ καλα ηχεια και κυριως σε μουσικα αυτια , και οι 3 μια χαρα ειναι
Θα σου λεγα το yamaha , κρινοντας απο τον δικο μου (1800)
Γενικα οι yamaha φημιζονται για την καλη αποδοση τους στο home cinema , καλυτερο interface και design απο τους αλλους 2

Γιατί περιορίζεσαι σε αυτές τις εταιρείες και δεν κοιτάς και κυρίως να ακούσεις καποιον Denon.
Στα χρήματα που ψάχνεις ο 2310 είναι ο πιο μουσικός από τους προηγούμενους με καλύτερη τιμή στο skroutz, και με καλύτερα reviews σε περιοδικά & Internet.

Δεν μου έχει καθήσει καλά ο Denon απο παλαιότερο συμβαν με την εταιρία που τον έφερνε.
Μου δίνει παράλληλα την εντύπωση ότι είναι υπερτιμημενος γι αυτά που προσφέρει.
Δεν λεώ ότι έχω δίκιο σε αυτά που λέω, απλώς είναι κόλλημα με την συγκεκριμένη εταιρία.

Έχω και μια καλή πρόταση για μεταχειρισμένο pioneer lx82 και έχω κολλήσει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ενισχυτής στα 1000 ευρω (Yamaha-Pioneer-Onkyo)

..............
Έχω και μια καλή πρόταση για μεταχειρισμένο pioneer lx82 και έχω κολλήσει.

Εχεις κολλήσει; Να ξεκολλήσεις γρήγορα και να τρέξεις να τον προλάβεις πριν στον πάρει άλλος. Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε, οπότε ούτε που θα έχει "στρωθεί" ακόμη. Και πρόκειται για πολύ καλό ενισχυτή!! Ο κορυφαίος Pionner μετά τον Susano....

Εχεις κολλήσει; Να ξεκολλήσεις γρήγορα και να τρέξεις να τον προλάβεις πριν στον πάρει άλλος. Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε, οπότε ούτε που θα έχει "στρωθεί" ακόμη. Και πρόκειται για πολύ καλό ενισχυτή!! Ο κορυφαίος Pionner μετά τον Susano......

+1
κι εγώ το ίδιο κορυφαίος σε σχέση με τους άλλους.

Τι διαφορές έχει με τον lx72;
Ή να το θέσω αλλιως. Τα 300 ευρώ διαφορά ανταποκρίνονται στις διαφορές μεταξύ τους;

Για ηχεία χρησιμοποιώ την σειρά RF35 της klipsch. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα.
Είστε ικανοποιημένοι με την αυτόματη ισοστάθμιση;

Last edited:
Re: Απάντηση: Ενισχυτής στα 1000 ευρω (Yamaha-Pioneer-Onkyo)

Τι διαφορές έχει με τον lx72;
Ή να το θέσω αλλιως. Τα 300 ευρώ διαφορά ανταποκρίνονται στις διαφορές μεταξύ τους;

H ουσιαστική τους διαφορά είναι τα 10W μικρότερης ισχύος ανά κανάλι του SC72 σε σχέση με τον SC82. Γι' αυτό άλλωστε ο 72 έχει στάμπα THX Select2 plus ενώ ο 82 είναι THX ultra2 plus. Επίσης ο 82 έχει 1 είσοδο coaxial παραπάνω.

Ρίξε και μία ματιά στον συγκριτικό πίνακα του HITECH: http://www.4pi.gr/hitech//data/xls/T153_AudioVideo_Internet.xls

Για ηχεία χρησιμοποιώ την σειρά RF35 της klipsch. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα.

Αν ακούς σε υψηλές στάθμες τότε θα έχεις πρόβλημα............ με τους γείτονες :D

Είστε ικανοποιημένοι με την αυτόματη ισοστάθμιση;

Σε γενικές γραμμές ναι. Το MCACC δουλεύει πολύ καλά. Εκανα μόνο μια - δυο μικροεπεμβάσεις στο EQ μετά τις ρυθμίσεις του MCACC.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτής στα 1000 ευρω (Yamaha-Pioneer-Onkyo)

Αν ακούς σε υψηλές στάθμες τότε θα έχεις πρόβλημα............ με τους γείτονες :D

:flipout: :flipout:
Καθώς το διάβαζα, με τρόμαξες γιατί έχω πάρει την απόφαση να τον χτυπήσω, αλλά πάλι καλά που επανήλθα μετά τις τελίτσες.