Ενισχυτής ????

Petrouko

New member
13 March 2016
12
Λοιπόν αναζητείται πρόταση για ενισχυτή για τα klipsch r-15m.Τιμή μέχρι 400 .Μουσική ροκ, hard rock και metal.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ο pioneer a-6mk2 δεν μας έκατσε-ταιριάζει και θα πρέπει να αντικατασταθεί...

μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο δεν έκατσε ταιριάζει για τον pioneer??? τι δεν σου αρέσει με τον συνδυασμό ? σε πόσα τετραγωνικά παίζουν τα ηχεία?

Καταρχην καλησπερα.Το δωματιο ειναι περιπου 15τμ.
Ο pioneer μου φαινεται πολυ μαλακος και επιπεδος για την μουσικη που ακουω, παροτι ειναι πολυ αναλυτικος στα ακουσματα του.Θα ηθελα κατι πιο ζωντανο.
Το cd player ειναι to denon dcd 720ae

Απάντηση: Re: Ενισχυτής ????

Καταρχην καλησπερα.Το δωματιο ειναι περιπου 15τμ.
Ο pioneer μου φαινεται πολυ μαλακος και επιπεδος για την μουσικη που ακουω, παροτι ειναι πολυ αναλυτικος στα ακουσματα του.Θα ηθελα κατι πιο ζωντανο.
Το cd player ειναι to denon dcd 720ae

Όταν λες -κάτι πιο ζωντανό-τι ακριβώς εννοείς;
Λείπει το χαμηλό;;

Σε αυτα τα χρηματα για κατι που να εχει punch σκεφτομαι τον Rotel RA 10 και τον γαλλικό Atoll IN 30.
Ο δευτερος ξερω οτι βρισκεται Ελλδα με γυρω στα 350 ευρω καινουριος.

Επειδη τα ηχεια σου βρισκονται στα περισσοτερα μαγαζια προτιμησε να ακουσεις τον καθε ενα ενισχυτη με ηχεια σαν τα δικα σου και φερνοντας την μουσικη που ακους.

Για τη μουσική που ακούς ψάξε ενισχυτή με ρυθμιστικά τόνου. Μην πέφτεις στην παγίδα του χαιφιντελισμου που θέλει φλατ - ο Θεός να το κάνει φλατ. Επίσης καλό θα είναι να έχεις και δυναμικά αν και αυτά μάλλον εξασφαλιζονται αποτο ηχείο. - δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο -. Προσωπικά θα πήγαινα σε yamaha-δυναμη και ταχύτητα - ή για στα καινούρια μοντέλα της advance acoistics. Αυτά είναι πιο μαλακά και αναλυτικά και νομίζω ότι θα ταιριάξουν με τα ηχεία σου

Πριμα μου λειπουν...
Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και τελείως άκυρο. Τα tweeter των ηχείων είναι εντάξει; Επειδή τα KLIPSCH τα έχουν τα πρίμα τους και αν δε σε ικανοποίησε ο ήχος από τα μηχανήματα που έχεις, ακόμα και πειράζοντας τις ρυθμίσεις της τονικότητας, νομίζω ότι ούτε με αλλαγή ενισχυτή θα μείνεις ευχαριστημένος. Θα πρέπει να αλλάξεις και ηχεία. Πιο πάνω ο Πέτρος Νικολαΐδης ανέφερε επαγγελματικό και το βλέπω σαν μόνη λύση. Είναι μία επιλογή που θα κάνει τη διαφορά. Όχι υποχρεωτικά στο καλύτερο, αλλά περί γούστου....... Είσαι όμως για κάτι τέτοιο; Σε παίρνει οικονομικά;

+1 όταν δεν μας αρέσει ο χαρακτήρας του ήχου πρώτα αλλάζουμε ηχεία , μετά πηγή και τέλος ενισχυτή.
Μην περιμένεις θαύματα από την αλλαγή ενισχυτή.