ενισχυτης?

morfeas_v

New member
27 December 2007
9
γεια σας καλως σας βρηκα και χρονια πολλα σε ολλους. γυριζω στο hi-fi υστερα απο πολλα χρονια αδρανειας...

επι του θεματος... αγορασα αυτες τις μερες τα dali concept 6 με τα οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος. τα συγκρινα με BW, tannoy, ακομα και πολυ ακριβοτερα klips klp και δεν υπηρχε συγκριση.

η ερωτηση ειναι η εξης. τι ενισχυτη θα προτηναται μεταξυ 500 και 700 ευρω. θα προτημουσα καποιον που να μην ειναι πολυ μαλακος γιατι ειναι ηδη τα ηχεια. αν εχετε στο μυαλο σας και κατι ακριβοτερο παρακαλω πειτε το γιατι παντα ετσι γινεται... οταν πω μεχρι 700, παντα καταληγω να δινω κανα χιλιαρικο... :flipout:

thank you

βεβαια, τωρα κοιταζοντας τις αγγελιες εδω ερχεται και ακομα ενα ερωτημα...

to valve or not to valve ? :huh2:

ειχα την εντυπωση οτι οι λαμπατοι ειναι πολυ ακριβοτεροι, αλλα φενεται οτι τωρα το σηκωνει η τσεπη μου.

επιδη δεν ξαναειχα ποτε λαμπατο, υπαρχει κανενα catch? κατι που θα πρεπει να προσεξω αν αγορασω 2ο χερι?

thanx

εγω τα ηχεια αυτα τα ειχα και τα πουλησα.τα ειχα με ενα nad-c352
πολυ ζεστο ηχο οντως με πολυ αναλυτικο ηχο στις ψηλες συχνοτητες.αλλα ο ενισχυτης εχει περιορισμους στο 8εμα ηχου,απο τα ηχεια.

η αχιλλειος πτερνα στα ηχεια αυτα ειναι το χαμηλο,ετσι λογικα πρεπει να τα ταιριαξεις με ενα ενισχυτη που 8α δινει βαση εκει.ο Advance αν και πολυ καλος ισως δωσει εμφαση στις ψηλες και σε κρεμασει στα χαμηλα.

επαναλαμβανω οτι ειναι 8εμα ηχειου η ελλειψη χαμηλων για αυτο και 8ελει αντιστοιχο ενισχυτη.απο τουιτερ πεταει ομως.Με τον NAD παντως πηγαινε καλα.