Ένοχες απολαύσεις!!!

Re: Απάντηση: Ένοχες απολαύσεις!!!

Πως φαίνεται πως έμεινα για καιρό ανενεργή στο forum... μόλις ξέθαψα αυτό το thread!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
Κ. Στανίση - Σ' έχω κάνει Θεό
BDGBGDB55:

Cult dog, μην έχεις καμία ενοχή

Για τον Βασιλείου.....θα συγχωρεθείς....όλοι έχουμε στιγμές αδυναμίας

ITALO DISCO δηλαδή
οι αφοί la bionda στο ένα εκ των δυο σχημάτων τους ως
dd sound , ειδικότερα τα shopping baby ,disco bass , burning love,
slow motion , ανάλαφρα δροσιστικά καλοκαιρινά ακούσματα.:music-smiley-004:

Νομίζω Τζίνα Αλοιμόνου όταν ήταν ακόμα τραγουδίστρια:

"Στα βράχια της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου..."
+
mr. Guybrush εκπλήσομαι... Σαφώς και το τραγούδησε...

Μολογώ και εγώ φαν του συγκεκριμένου άσματος όπως επίσης και του "Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου...", Sotis καθ' ότι και όλα του Notis... και άλλα σε -is όπως Bigalis....
__Είστε άσχετοι και οι δυό σας παίρνετε στο λαιμό σας και νέα παιδιά! Πραγματικά ντρέπομαι για το επίπεδό σας! Το ιστορικό άσμα, ΑΝΟΙΚΕΙ (καθώς το έχει σημαδέψει με την ερμηνία της) στην -θεά- Εφη Σαρρή.

Γυμνός μεσ´την Ελλάδα
Καλλιτέχνης: Έφη Σαρρή
Συνθέτης: Νίκος Τερζής
Στιχουργός: Γιώργος Παυριανός

a2173.jpg

"Στα βράχια της Αλόννησου
βρήκα το παντελόνι σου,
στην όμορφη Καστέλλα
σορτσάκι και φανέλα,
στα όμορφα τα Γιάννενα
παπούτσια βρήκα πάνινα
και στη κεφάτη Πάτρα
ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ!!!" (φωνάζουν όλοι εδώ)

"Βρήκα μέσα στη Λάρισα
τη ζώνη που σου χάρισα
και στη Θεσσαλονίκη
το ένα σου μανίκι,
στα τείχη του Ηρακλείου
βρήκα γυαλιά ηλίου
και τα ξυριστικά σου
στα ανοιχτά της Κάσου.

Κάτι καφέ καστόρινα
τα βρήκα μες στη Φλώρινα
κι ένα μπλουζάκι Polo
σε ουζερί στο Βόλο!!"

> ρεφρέν:

"Και μου 'ρχεται ζαλάδα
να ξέρω πως γυρίζεις
γυμνός μες στην Ελλάδα
και να με βασανίζεις....." (δις)

Υ.Γ. όποιος δεν έχει δει το ιστορικό video clip με τα black light και τα φωσφορίζοντα μαγιό /φατσούλες (και για τους πολύ παρατηρητικούς ένα ανδρικό μοντέλο /γλάστα που ξαπλώνει πλάτη και αυνανίζεται), ΧΑΝΕΙ!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένοχες απολαύσεις!!!

Καλημέρα! -bye-

Cult dog :speechless-smiley-0 δεν την γνωρίζω αυτήν την έκφραση, τι σημαίνει βρε Γιώργο;

Καιτη Γαρμπη - Χαμεε εεεε εενα
τα δακρυα που εχυσα αγαπη μου για σενα.

Για την αγαπη μου στο ρεσιταλ(χατζης μαρινελλα) δε νοιωθω ντροπη. Ντροπη νοιωθω που το θεωρω το καλυτερο Live ever:o

To top5 το δικο μου που αμα το δουν οι φιλοι μου τερμα η παρεα παρακατω.Παρακαλω το Post να αυτοκαταστραφει.

1.Ν.Σφακιανακης ''Ταξιδεψε με''
2.Ν.Σφακιανακης ''Οι αγαπες χανονται"
3.Μ.Χατζηγιανης ''Ο Βυθος σου''
4.Π.Τερζης ''Μεσογειος''
5 Απο τον ακατανομαστο που δεν μπορω να γραψω ουτε το ονομα του παραθετω παρακατω μερος των στιχων και οποιος το γνωριζει θα καταλαβει.
"Αναψα ολα τα φωτα και εδωσα παρασταση
σαν πεθανει η αγαπη δεν γνωριζει ανασταση''

To top5 το δικο μου που αμα το δουν οι φιλοι μου τερμα η παρεα παρακατω.Παρακαλω το Post να αυτοκαταστραφει.

1.Ν.Σφακιανακης ''Ταξιδεψε με''
2.Ν.Σφακιανακης ''Οι αγαπες χανονται"
3.Μ.Χατζηγιανης ''Ο Βυθος σου''
4.Π.Τερζης ''Μεσογειος''
5 Απο τον ακατανομαστο που δεν μπορω να γραψω ουτε το ονομα του παραθετω παρακατω μερος των στιχων και οποιος το γνωριζει θα καταλαβει.
"Αναψα ολα τα φωτα και εδωσα παρασταση
σαν πεθανει η αγαπη δεν γνωριζει ανασταση''

Γιατί βρε Σταύρο τι έχει ο Νότης; όλα τα λεφτά είναι ο άνθρωπος!!!!!!!:worshippy:

Το ξερω Νικολ μου,απλα απο Διαφανα Κρινα,Πασχαλιδη,Θ.Παπακωνσταντινου κ.τ.λ δυσκολα κολλαει μετα Η Στελλα η Σμυρνια-bye-

Το ξερω Νικολ μου,απλα απο Διαφανα Κρινα,Πασχαλιδη,Θ.Παπακωνσταντινου κ.τ.λ δυσκολα κολλαει μετα Η Στελλα η Σμυρνια-bye-

Υποθέτω πως έμαθες ποιοί θα εμφανιστούν στον Λυκαβηττό στις 29/6 :guitarist: ....

Λοιπόν μια και το πάιζουμε ελληνικά,συμμετέχω και εγώ.

Οσοι με γνωρίζουν καλά´ξέρουν την αγάπη που έχω για την "Αννούλα" (μια είναι η Αννούλα και ας είναι 50 πιά..:flipout: )

Αυτή η αγάπη ξεκίνησε όταν ήμουν πιτσιρικάς και αυτή κοπελλίτσα.Φούντωσε για τα καλά στο Πανεπιστήμιο όταν την γνώρισα σε προσωπικό επίπεδο και από τότε καλά κρατεί ακόμα.Παλιοί συμφοιτητές μου και φίλοι από την Θεσσαλονίκη μου λένε "βρε Ιωάννου,πανάθεμάσε, όποτε βλέπω την Βίσση εσένα θυμάμαι κατ ευθείαν !"
Εν ολίγοις την θεωρώ μια γυναίκα-δύναμη,μια καταπληκτική φωνή και μια κορυφαία ερμηνεύτρια,ασχετως αν στην πορεία ξεπούλησε το τάλαντό της σε σκυλο-σουξέ.Για μένα θα είναι η Αννα που με καθηλώνει με τις ερμηνείες της στο "Δώδεκα", "Πράγματα","Δαίμονες","Δεν θέλω να ξέρεις","Παραλύω",Μαύρα Γυαλιά","Γκάζι",Αγάπη Υπερβολική","Μια Αγάπη Φωτιά" κλπ..
Ως εκ τούτου δεν έχω ενοχές για την Βίσση που μου "πάει".

Οι ενοχές μου είναι :

- Ορισμένες μ@λ@κίες της Βίσση στα λαϊκά,όπως τα "Σεντόνια" :o

-Ορισμένα τραγούδια της "Ακατανόμαστης Νικολαϊδου,Wannabe Vissi":dead:

-Η Κοκκίνου στο "SeX":devil-smiley-029:

-H Πέγκυ ως γυναίκα και σε δυό τρία τραγούδια μόνο.:grinning-smiley-043

Αυτά...Ουφ,Τα είπα και ξαλάφρωσα-bye-

-Η Κοκκίνου στο "SeX":devil-smiley-029:

-H Πέγκυ ως γυναίκα και σε δυό τρία τραγούδια μόνο.:grinning-smiley-043

Κατσε γιατι εχουμε θεμα εδω!!!!!!!!! Προτιμας την (μιση μεριδα) Πεγκυ ως γυναικα απο την :guitarist: :violent-smiley-030: :worshippy: :twoguns: Κοκκίνου???????????:bang:

Ωχχ ..Οντως έχουμε θέμα !

Λοιπόν να σε πληροφορήσω πως την Κοκκίνου την είδα στη Βουκουρεστίου,φάτσα μπροστά μου και είναι δεν είναι 35 κιλά με δύο τεράστια (και φυσικά ψέυτικα για τα κιλά και τις αναλογίες της) βυζιά.Το σαγόνι της είναι τεράστιο και τα δόντια της όταν γελάει σαν του αλόγου.Εχει γενικώς "σκληρά" χαρακτηριστικά για γυναίκα,
Είναι όμως σέξυ,το δέχομαι.Καρασέξυ !!!:grinning-smiley-043
Αλλά ωραία ή όμορφη δεν την λέω με τίποτα.

Η Πέγκυ δεν ξέρω πόσο ύψος εχει ή πόσο ζυγίζει,το μουτράκι της όμως είναι θεϊκό και μια γλύκα.
Πάντως έχω την γνώμη οτι κοντράρουμε ανόμοια πράγματα.

That's my taste anyway..:operator:

Νικόλ το cult είναι το "δόγμα" η "θρησκεία" η "λατρειά".Χρησιμοποιείται θετικά ως ένδειξη θαυμασμού σε κάτι ανεξαρτήτως καλλιτεχνικής αποδοχής.Είναι αυτό που σημαδεύει μια εποχή,που λατρεύεται σε σημεία φανατισμού.που διώκεται ως υπερβολικό στην εποχή του και μετά απο χρόνια αναγνωρίζεται όχι ως καλό πάντα αλλά ως σημείο των καιρών τότε με έντονο χαρακτήρα.Συνήθως για να πεις κάτι cult πρέπει η επιρροή του να ξευφεύγει απο το αυτονόητο της δημιουργίας.Δηλαδή μπορείς να πεις cult το Σ αγαπάω μ ακούς του Σαλαμπάση όχι επειδή είναι τραγουδάρα ούτε επειδή ο ίδιος είναι superstar αλλά ως μια γενικότερη φιλοσοφία πχ το κομμάτι παιζόταν στα ραδιόφωνα εμπλουτισμένο με heavy echoes χιλιάδες αφιερώσεις κολλητά με Diana Ross και άλλα τέτοια υπερβολικά και παράξενα.
Το cult είναι κάτι που μισείς ενίοτε αλλά χρειάζεσαι περισσότερα επιχειρήματα για να το θάψεις σε σχέση με άλλα πράγματα.

Το dog είναι το γνωστό "σκυλί".
Η Στανίση λοιπόν είναι ένα λατρεμένο σκυλί και ειδικά το Σ εχω κάνει Θεό που ευθύνεται για κατανάλωση τόνων ουισκι, για χιλιάδες γαρύφαλλα,για κλάματα, ως υπόκρουση σε σκηνές χωρισμού και καταπάτησης εγωισμού, υψηλές ταχύτητες, παραβίαση κόκκινων φαναριών λόγω θολούρας στα μάτια και τέτοια ......
Κάποτε είχα βρεθεί σε μαγαζί που τραγούδαγε και οι φαν της ήταν κάποιοι τύποι για τους οποίους αναρωτιόσουν που κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι το πρωί και δεν τους βλέπεις,των οποίων οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς την στάρ τους ήταν όλα τα λεφτά..ένας έκλαιγε κιόλας....

Οπότε ως cult δεν χρειάζεται να έχεις ενοχή :grandpa:

Για τον Βασιλείου όπως σου είπα εφόσον πέρασε το διήμερο έχεις πάρει άφεση!!

ITALO DISCO δηλαδή
οι αφοί la bionda στο ένα εκ των δυο σχημάτων τους ως
dd sound , ειδικότερα τα shopping baby ,disco bass , burning love,
slow motion , ανάλαφρα δροσιστικά καλοκαιρινά ακούσματα.:music-smiley-004:

Ρε αθεόφοβε!!!!!που τους ξέθαψες τους dd sound?
Πιτσιρικάς άκουγα το cafe!:flipout:

Αλλά αυτό το dd μου θύμισε μια άλλη ένοχη απόλαυση!!!Την Dee.D.Jackson!:flipout: :flipout:

Ναι ρε αυτήν την διαστημική pre - new wave synth pop γκόμενα που περιπλανιόταν στο διάστημα και την δίκαζαν οι διαγαλαξιακοί δικαστές:flipout: :flipout: :flipout: automatic lover,meteor man κλπ.

εγώ την Κυριακή το πρωϊ , έβαλα Paul Mauriat , The Russian Album . Μετά είπα τρία "πατερ ημά" ( sic ) και έκανα και τρείς μετάνοιες . Ωραίο ήταν όμως :flipout: :flipout:

Άραγε σε ClassicRecords μπορούμε να τα βρούμε αυτά?
(και το Σέικιτ (Ρουβάς), το Σ'αγαπώ σαν τη μάνα μου και το Ξανθή αγαπημένη...) :flipout: :flipout: :flipout: