Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί να μου στείλει με πμ, που κάνει την πάπια και νοικιάζει και τίτλους εισαγωγής??? Γιατί μου φαίνεται τσάμπα το πήρα το Bluray.....
iceman καλησπερα.Ειμαι ο πρωην ιδιοκτητης του S300....ετσι ακριβως ειναι οπως τα γραφει ο φιλος πιο πανω.Καμια 20αρια ειναι ολοι κι ολοι και τους εχουν τα video..θυρα 7...Φίλε μου δεν ξέρω για το Μαρούσι, πάντως το δράμα της υπόθεσης είναι ότι σε όσα videoclub έχω δει κυκλοφορούν οι κλασσικοί 20 τίτλοι της Sony, με τον ένα να είναι χειρότερος απ'τον άλλον... και οι ιδιοκτήτες όταν τους ρωτάω δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι για το πότε θα κυκλοφορήσει μεγαλύτερη ποικιλία....
Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτο που θα πω, αλλά τα videoclubs δεν έχουν δικαίωμα να φέρνουν εισαγόμενους τίτλους (έτσι λένε οι μαγαζάτορες τουλαχιστον), οποτε πρεπει να περιμενουν τις εδω εταιριες...
Αντίστοιχη εμπειρία: Videoclub που στην αρχή έφερνε αρκετά BR για ενοικίαση τώρα έχει μείνει μόνο με 4 (παλιά προφανώς) δισκάκια!τωρα που νοικισε το μπλου ειδατε τπτ καμια αυξηση ποσοτητας στο videoclub?
εγω στα γιαννενα τπτ τα ιδια μην πω και χειροτερα.
μπαινω στα σεβ@@
-εχετε φερει ταινιες σε μπλου ρεει?
-τι ειναι το μπλου ρεει?
-αστο τπτ
κουφαθηκα
κανω 2 γυρες στ μαγαζι και βλεπω 8 δισκακια
ε απο τοτε δεν εφεραν αλλα
το ιδιο και στα broad@@@
για τα υπολοιπα videoclub ουδεν σχολιο
Χθες είδα το The air i breathe...Αξιοπρεπέστατη εικόνα και ήχος και πολύ καλή ταινία. ΚΑΝΕΝΑ έξτρα, υπότιτλοι μόνο ελληνικοί, μόνο αγγλικό PCM soundtrack.
Γενικά πολύ φτωχό δισκάκι, μαντεύω πως ίσως έβαλε το χεράκι του ο ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ και ΓΥΦΤΟΣ Έλληνας παραγωγός, όπως σε τόσα άλλα DVD μέχρι σήμερα.
Άμα είναι να μας χαλάσουν και το Blu Ray να μην έρθουν ποτέ στην Ελλάδα. Καλύτερα να τα δίνω στους Αμερικανούς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.