Ενοικιάσεις BD

Απάντηση: Re: Ενοικιάσεις BD

δεν ισχυει αυτο στα blu το καλητερο ειναι το mp4 avc με το μεγαλητερο bitrate.ενταξει υπαρχουν και ντεμο οπως της επσον σε mpeg2 με τελεια εικονα.στα μπλου ομως οτι ειναι mpeg 2 ειναι dvd:SFGSFGSF:
Νομίζω το ερώτημα δεν είναι που θα βρούμε blurays με ελληνικούς υπότιτλους...αλλά όταν βρίσκουμε...θα είναι bluray; ή greekray;

Σχετικά με το mpeg2....η μορφή της συμπίεσης δεν καθορίζει την ποιότητα αλλά την ποιότητα σε σχέση με το χώρο...και πολλές φορές η χαμηλότερη συμπίεση είναι καλύτερη....

Το Ghost Rider το έχετε δει σε Blu Ray??? Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είχε καλή εικόνα σε ένα μαγαζί που το είχα δει. Τουλάχιστον ο υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι ήταν Blu Ray. Δεν ξέρω...

τα κανονια του ναβαρονε μπλου ρει (ενοικιαση)

πητερ παν μπλου ρει (ενοικιαση)

επισης

και

first knight br

devil's own

(δεν ειναι ακομα διαθεσιμα)

Εγω δεν εχω δει bluray συμπιεσμενο με mpeg2 (αντι για VC-1/AVC) που να εχει καλη εικονα (για να μην πω απαραδεκτη)

Το mpeg2 αδυνατει να υποστηριξει τοσο μεγαλες αναλυσεις...

δεν ισχυει αυτο στα blu το καλητερο ειναι το mp4 avc με το μεγαλητερο bitrate.ενταξει υπαρχουν και ντεμο οπως της επσον σε mpeg2 με τελεια εικονα.στα μπλου ομως οτι ειναι mpeg 2 ειναι dvd:SFGSFGSF:

Προφανώς αγνοείτε πολλές ταινίες BR σε MPEG2 που βάζουν τα μάτια σε ποιότητα σε αντίστοιχα Η264 – VC 1.

Το έχουμε ξαναπεί: Τα παραπάνω δεν ισχύουν. Το transfer είναι αυτό που μετράει κατά μέγιστο βαθμό.

Το Ghost Rider το έχετε δει σε Blu Ray??? Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είχε καλή εικόνα σε ένα μαγαζί που το είχα δει. Τουλάχιστον ο υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι ήταν Blu Ray. Δεν ξέρω...

Έχει άψογη εικόνα (και ήχο). Από τις καλύτερες, σε ποιότητα, BD ταινίες.

Άρα κάποιο άλλο πρόβλημα θα υπήρχε ή δεν θα ήταν Blu Ray. :p

PETER PAN blu ray

FIRST KNIGHT (BD)

THE DEVIL'S OWN (BD)

εμφανιζονται διαθεσιμα για ενοικιαση σε γνωστο site...

51Esvpp6FOL._SS500_.jpg

αυτο το πητερ παν υποθετω...

τα κανονια του ναβαρονε μπλου ρει (ενοικιαση)

πητερ παν μπλου ρει (ενοικιαση)

επισης

και

first knight br

devil's own

(δεν ειναι ακομα διαθεσιμα)

Ρε μας κοροϊδεύουν???
Δεν βγάζουνε και το ''Casablanca'' ή καλύτερα κανένα Τσαρλι Τσαπλιν
να ευχαριστηθούμε 1080p????? :grandpa:

Στην Αμερική όλες τις τελευταίες ταινίες (Residen Evil3, 300, Pursuit of Happines, Alien VS Predator R., κ.α.) και στην Ελλάδα απο 1960 και πίσω...

Εδώ και 3 μήνες που πάω στα s$$$n (τραβιέμαι από το παγκράτι στην Πανορμου βλέπετε, γιατί εδώ έχουν μείνει στις κασέτες ακόμη...) έχουν τα ίδια Blu-Ray. Α, φέρανε εδω και μια βδομάδα το βαρόνο Μινχάουζεν....

υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουμε σχετικά γρήγορα το τι Blu Ray έρχονται με ελληνικούς υπότιτλους ? εννοώ κάποια on-line βάση δεδομένων ? πολλά ζητάω ε ?

Re: Απάντηση: Ενοικιάσεις BD

υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουμε σχετικά γρήγορα το τι Blu Ray έρχονται με ελληνικούς υπότιτλους ? εννοώ κάποια on-line βάση δεδομένων ? πολλά ζητάω ε ?

Γιατί έχει δει κανείς BR με ελληνικούς υπότιτλους να κυκλοφορεί μετά την επικράτηση του BR? :7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Re: Ενοικιάσεις BD

Μεγάλη συγκίνηση.....

ναι ειδες? :flipout:

πλακα πλακα καμια σοβαρη ταινια δε βγαινει για ενοικιασησε μπλου ρει...

και μεχρι να αποφασισουν οι ελληνικες εταιρειες να βγαλουν μπλου ρει με ελληνικα ενοικιαση δεν εχει...

Δεύτερον, απουσιάζουν παντελώς από το «σπορ» των Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους οι λοιπές μεγάλες εταιρείες, ήτοι Warner και New Line Cinema (οι Dreamworks, Paramount και Universal δεν έχουν προλάβει να λανσάρουν ξανά –μετά την πτώση του HD-DVD– τους τίτλους τους σε Blu-ray). Βέβαια, οι υπεύθυνοι του Blu-ray Disc Association μας το ξεκαθάρισαν αυτό σε πρόσφατη συνομιλία που είχαμε μαζί τους: Το πρόβλημα δεν το έχουν οι «μαμάδες» εταιρείες, αλλά οι εγχώριες εταιρείες διανομής. Η Fox δηλαδή δεν μπορεί να κάνει «νταντά» την Odeon για να παραγγείλει δίσκους Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ αντίστοιχα η Warner και η New Line Cinema δεν είναι σε θέση να κυνηγήσουν την Audio Visual, για να αρχίσει η τελευταία να ασχολείται με το θέμα των Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους. Για να δούμε, συνεπώς, Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν ξανά (Sony, Fox) και να ξυπνήσουν από το λήθαργό τους (Warner, New Line Cinema) οι εγχώριες εταιρείες διανομής. Η εκ νέου δραστηριοποίησή τους είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει άμεσα και (σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων του Blu-ray Disc Association) ο αγώνας για να εκπαιδευτεί ο Ευρωπαίος στην υψηλή ευκρίνεια έχει ήδη ξεκινήσει. Όσον αφορά όμως στην αφύπνιση, πολύ αμφιβάλλουμε ότι θα συμβεί στο μέλλον• χρόνια την περιμένουμε και δεν έχουμε δει φως στον ορίζοντα. Ας είναι καλά όμως το Amazon και το Play και η καλή γνώση της αγγλικής, γιατί από ελληνικούς υπότιτλους δεν βλέπουμε φως.

http://hitechhd.blogspot.com/

αντιφασκει δεν αντιφασκει?

ε οχι ρε γ@μ@το...να δω τωρα τι δικαιολογια θα βρει η γυναικα μου να μην παρω ενα br player.:chinscratch:

Last edited: