backousis said:"και με μία μικρή χρονική ιστοστάθμιση"
μανωλη μπορης να το εξηγησεις αυτο λιγο;
Σπύρος Κωστόπουλος said:BTW, η ιδέα του Τζωρτζάκη για τοποθέτηση των δύο sub ακριβώς πίσω από τα MG, έχει δουλέψει με εξαιρετικά αποτελέσματα, τουλάχιστον σε ένα σύστημα που έχω ακούσει (του Κώστα Τσαρουχά, στη Θεσ/κη).
Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:OK
Γιώργο ,είναι το αυτονοητο , δηλαδή μιά μικρή χρονική ολίσθηση για να έρθουν σε προσθετική σύμφαση τα δυό SUB με τα εμπρός (βασικά) ηχεία
Ουσιαστικά για να έρθουν σε φάση μισό μέτρο πρίν και μετά τήν θέση ακρόασης (γιατί για να είναι συμφασικά σε ολο το δωμάτιο...δέν γίνεται )
Επειδή ήταν και τα δύο ρεφλέξ , υπήρξαν κάποια προβληματάκια , αλλά λύθηκαν με κάποιες μετρήσεις ...ακόμη και το αυτοκινητάδικο (το coustic νομίζω εκείνη τήν εποχή ...) ήταν αρκετό
Οπότε ρύθμιση γινόταν μόνο απο τήν φέτα (αν θυμάμαι alesis ) που οδηγούσε τούς τελικούς τών SUB ,ενώ άλλαξαν και λίγο οι σωλήνες τών εμπρόσθιων array , μετρώντας και φέρνοντας ...
backousis said:βαγγελη αυτη ειναι η καλυτερη λυση.
το μονο διαφορετικο ειναι οτι καλυτερα να ειναι ακουστικης αναρτησης
τα μικρα απο οτι καταλαβα για μην συνονιζη η καμπινα τους στην περιοχη που παιζουν τα sub.
ελα ομως που τα δικα μου ειναι μεγαλα και δεν χωραη sub απο κατω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.