Ενσωμάτωση υποτίτλων σε mp4, mov ,avi αρχείο

mikrosgr

Established Member
31 December 2006
137
kαλησπερα,
εχω μια τηλεοραση samsung με usb που παιζει ταινιες mp4, mov ,avi

Θέλω να ενσωματώσω υπότιτλους σε ταινία αλλά να μην τους βλέπει σαν αρχείο υποτίτλων srt . Να είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο μαζί.

Ξέρετε εσείς κανένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει τους υπότιτλους μέσα στην ταινία??

ευχαριστω

....βρηκα το submerge , αλλα δεν μπορω να βρω lisence free

εαν γνωριζεται καποιο αλλο προγραμμα ?

Όπως πολύ σωστά ειπες submerge, καθώς επίσης και τα iSubtitle, Roadmovie τα οποία είναι επίσης shareware αλλά αξίζουν τα λεφτά τους, καθώς δεν είναι και τόσο ακριβά για να τα αγοράσεις.
Ένα free είναι το SUBLER αλλά τσέκαρέ το αν το αρχείο που κάνει export μπορεί να το διαβάσει ο player της τηλεόρασής σου...

Όπως πολύ σωστά ειπες submerge,
Ένα free είναι το SUBLER αλλά τσέκαρέ το αν το αρχείο που κάνει export μπορεί να το διαβάσει ο player της τηλεόρασής σου...

το κατεβασα , αλλα μαλλον θελει λειτουργικο 10.5 , διοτι δεν μου ανοιγει εχω το παλιο 10.4:bigcry:

ποια ειναι η γνωμησας για αυτο εδω το software ? http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/Turbo264HD-software/product2.en.html

θα βοηθησει , διοτι με το submerge εχω τρομερα κοληματα στο encoding , εχθες το βραδυ κολησε στο 43% και μεχρι το πρωι δεν προχωρησε καθολου , και σκεφτομαι αυτην τιν λυση , τι λετε ?

Το έχω από τότε που βγήκε και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έκανα ποτέ!!
Το χρησιμοποιώ καθημερινά και η ταχύτητά του είναι καταπληκτική. Όμως δεν μπορεί να ενσωματώσει εξωτερικούς υπότιτλους srt, για να σε προλάβω. Απλά επιταχύνει το encoding.