papasdimos
Inactive User
- 17 April 2012
- 470
1. Να σας υπενθυμίσω (για να έχετε και κάτι να συζητάτε) ότι οι επίγειοι δέκτες που κυκλοφορούν εδώ δεν έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για την Ελλάδα... κυκλοφορούν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.....
2... Σαφώς αυτοί που φοράνε τσιπάκι της Sti έχουν μακράν καλύτερη εικόνα από όλους τους άλλους !!!!
1. Οχι ολοι, ουτε καν οι περισσοτεροι. Ειναι αλλωστε γνωστο οτι οι Κινεζοι ονομαζουν τους Ελληνες εισαγωγεις - παραγγελιοδοτες 'καναρινια' (ειμαι σιγουρος οτι ξερεις το γιατι).
Για την χρηση του chipset θα συμφωνησω, δεν φτιαχτηκε για την Ελλαδα μονο.
Ίδιοι δέκτες είναι φίλε μου, μην επιμένεις...... η λέξη καναρίνια απλά δεν υπάρχει... επέτρεψε μου να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω...Για τους Κινέζους και τους Κορεάτες όλοι είναι ίδιοι, πελάτες που θα αγοράσουν.....
2. Μιας κι απ οτι ξερω σχετιζεσαι με καταστημα του ειδους, θα ηθελα πραγματικα την αναλυση του 'μακράν καλύτερη εικόνα', πες μας σε ποιους τομεις. Αυτο που ζηταμε ειναι σωστη χρωματικη αποδοση και ταχυτητα στην κινηση.
Η ευκρινεια και η οξυτητα δεν ενδιαφερουν τοσο.
Μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι καλυπτουν τις αναγκες που εγραψα?
Το να αναλύσω την εικόνα δεν είναι δική μου δουλειά... υπάρχουν ειδικοί σε αυτόν τον τομέα και ότι και να βλέπουν τα μάτια μας μόνο στο εργαστήριο (εννοώ μετρήσεις με τα ανάλογα μηχανήματα) βγαίνουν σωστά συμπεράσματα....
Και μιλάω για σωστά συμπεράσματα και όχι αυτά που βολεύουν το πως το βλέπει ο καθένας μας !!!
Η κεντρικη τηλεοραση μου Sharp LD60 εχει δυο δεκτες, δυο σκληρους ενσωματωμενους, PIP, PAP, media player κ.λ.π. Η τιμη της ηταν τοτε 7.000 ευρω περιπου.
Κανει upscale με αναγεννηση, (επαναψηφιοποιει το σημα στην native αναλυση 1080ρ).
Επετρεψε μου να γνωριζω κι εγω καποια πραγματα.!!! (περι ''πτηνων'')
Αρα, η εκφραση σου 'Σαφώς αυτοί που φοράνε τσιπάκι της Sti έχουν μακράν καλύτερη εικόνα από όλους τους άλλους !!!', στηριζεται στο πως το βλεπουν τα δικα σου ματια?
Τοτε, ειναι λαθος εκφραση, διοτι ετσι οπως το θετεις το αναγγελεις ως δεδομενο.
Να σας υπενθυμίσω (για να έχετε και κάτι να συζητάτε) ότι οι επίγειοι δέκτες που κυκλοφορούν εδώ δεν έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για την Ελλάδα... κυκλοφορούν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.....
Έτσι για να μη νομίζετε ότι πάλι οι Ελληνάρες είμαστε μπροστά....
ο Κώστας παραπάνω είπε κάτι για combo δέκτες και εννοούσε δορυφορικό και επίγειο δέκτη σε ένα... Σαφώς αυτοί που φοράνε τσιπάκι της Sti έχουν μακράν καλύτερη εικόνα από όλους τους άλλους !!!!
Αναφέρθηκα σε δορυφορικούς δέκτες (combo) αν δεν το πρόσεξες και όχι σε απλό επίγειο ψηφιακό..... και είναι κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί εδώ και χρόνια αν δεν το γνωρίζεις !!!!
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...
Και κάτι άλλο, μιας και το ανέφερες. Έγραψες ότι και εσύ γνωρίσεις περί πτηνών κλπ. Αν είσαι επαγγελματίας μάθε ότι ο κανονισμός του AvClub λέει σε άρθρο του ότι οι επαγγελματίες πρέπει να έχουμε στην υπογραφή ή στο avatar την ιδιότητά μας για να ξέρουν τα μέλη με ποιον μιλάνε....
6ον. Οι επαγγελματίες μπορούν και γνωρίζουν περισσότερα από τον καθένα. Υπάρχουν πράγματα που ποτέ δεν βγαίνουν στον αέρα γιατί δεν χρειάζεται να βγουν.
Αυτά και την καλημέρα μου...
Δεν βγαινουν στον αερα γιατι δεν τους συμφερει να βγουν.
Ενοχλει οταν μαθαινονται ομως, τιποτα δεν μπορει να μεινει κρυφο απο τους παντες, παντα καποιοι θα ξερουν.
Ομοιως, με την καλημερα μου.
Aν ερχόταν κάποιος και έλεγε:
Έχω μια Ferari. Γαμώτο με την νέα άσφαλτο που έριξαν στους δρόμους η Ferari μου έχει χειρότερα κρατήματα.
Μετά από κάτω στο forum άρχιζαν να γράφουν οι υπόλοιποι:
Εμένα το Volkswagen και εμένα το Fiat, και εμένα το Νιssan και εμένα το Alfa Romeo και εμένα το Ford και όλα τα άλλα αυτοκίνητα της Ελλάδας έχουν καλύτερα κρατήματα με τη νέα άσφαλτο....
Που νομίζεις θα οδηγούσε η συζήτηση;
Σε καταλαβαίνω, αλλά η λογική είναι παίρνω φτήνια και την πετάω αν χαλάσει. Έτσι κάνει ο περισσότερος κόσμος και για τις TV & για τους δέκτες και θα έπρεπε να κάνουν όλοι κατά τη γνώμη μου με τα αυτοκίνητα (όσα λεφτά και αν έχει κανείς μια και δεν εξαρτάται από σένα τι μπορεί να σου τύχει στο δρόμο).
papakos, δεν βλέπω που θέλεις να το πας αλλά.... έχοντας μία από τις καλύτερες της Panasonic των τελευταίων ετών 2008 μοντελάκι και φορώντας της έναν επίγειο ψηφιακό της τάξης των 40 ευρώ πάνω κάτω ( η λιανική τιμή) έχω αξιοπρεπέστατη εικόνα (και είμαι και περίεργος στο θέμα χρώμα και φυσική απόδοση χρωμάτων)......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.