Re: Απάντηση: Ενταση Σταθμης Ηχου db - Γειτονες
Προσπαθώ στις ακροάσεις και θεάσεις μου να είμαι συνετός, μερικές φορές αναγκάζομαι να βλέπω ταινία δράσης με το τηλεκοντρόλ του ηχοσυστήματος στο χέρι. Δεν το κάνω από το φόβο του νόμου (άλλωστε, πια σοβαρή ποινή ή επίπτωση υπάρχει; ).
Το κάνω για να με σέβονται κι εμένα όταν το έχω ανάγκη. Το να επικαλούμαστε τί ορίζει ο νόμος είναι τουλάχιστον γελοίο αν όχι απάνθρωπο, στην περίπτωση της ηχορύπανσης.
Ώρες "κοινής ησυχίας" είναι ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο, ως προς το "θόρυβο" που ΕΚΚΟΥΣΙΑ δημιουργούμε!
Φτάνουν τα αυτοκίνητα-μηχανάκια-μηχανήματα-αλητοπαρέες-πεθερές κ.λ.π για να κλονίζουν το νευρικό μας σύστημα...
βάλε και τα κωλόσκυλα!!!!
εγώ υποφέρω με τον υπνο, ξυπναω πολύ ευκολα και αυτό σημαίνει οτι τον μεσημεριανοαπογευματινοβραδυνό ύπνο τον εχω ξεχάσει. Μονο απο τις 12 μεχρι τις 7 το πρωι δεν γαυγίζει ο κόπρος απέναντι
ποια συνεννοηση και καλή θέληση... αμα ο ανθρωπος ειναι κάφρος, μόνο σε μια γλώσσα καταλαβαίνει...αλλα καποια στιγμή θα "μιλήσουμε"..
Φασαρία όλοι κανουμε καποια στιγμή. Και το ηχοσύστημα θα βαλουμε δυνατά, και το κομπρεσεράκι θα δουλεψουμε, και πάρτυ μπορει να κάνουμε. Εφόσον ειμαστε αναγκασμένοι να ζουμε ο ενας πανω στον αλλον, αυτά θα τα ανεχόμαστε, για να ανεχονται και οι αλλοι τα δικά μας, αλλα μέσα σε καποιο λογικό μέτρο.
Οταν μια ενοχλητική δραστηριότητα γίνεται ΣΥΝΕΧΩΣ, ε τότε είνα αντικοινωνική συμπεροφορά. Στ@ρχ1δ1σμ0ς για να το πώ ευγενικά.
γενικά σφίζουμε απο δαύτον.. . Αντικοινωνική συμπεριφορά ειναι να εχει κανεις ανεκπαίδευτο σκυλί που γαυγίζει ολημερίς.. Να εχει κανεις κομμένη εξάτμιση στο παπί.. και δεν ειναι μόνο η ηχορύπανση... Αντικοινωνική συμπεριφορά ειναι να εχει στο αυτοκίνητο aftermarket xenon στραβώνοντας επικίνδυνα τους πάντες, αντικοινωνική συμπεριφορά ειναι να βάζει κανεις καρέκλες και κώνους κρατώντας θεση παρκιν μπροστά στο σπίτι του..
από την άλλη δεν μπορει να ειμαστε και στρατιωτάκια ακολουθώντας υστερικούς κανόνες, αλλά έλεος, νομίζω εχουμε ξεφύγει, με την υπερβολική μαγκιά εχουμε βγαλει τα μάτια μας..