Eντευκτήριο καρεκλάδων

Η Μαντώ (μαύρο αφανέ μαλλί :afro: ) όλο λέει να κάνει stage diving και όλο το μετανιώνει..Πέσε στο κοινό σου κορίτσι μου..Όλο και κάποιος θα σε πιάσει. :)

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος-Lost In The Night (κανονικά)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eιχε "περασει καλα" εκεινη την εποχη .... ο Κωστας. :proud:
Τον περιτριγυριζε ο αφρος του αφρου (απο θυληκες). :rolleyes:

Παντως, ηχητικα
το Lost in the Night ειναι σκανδαλωδως κοντα στο Big in Japan.

Μονουμεντο για την ιστορια της Ντισκο

Το ντοκυμανταιρ αυτο που εξηγει οτι η Ντισκο ειναι Ευρωπαϊκο "κατασκευασμα" που προηλθε απο στουντιος παραγωγους και συνθετες Εθρωπαιους.
Μαλιστα εναν απο αυτους τον ειδα και εντελως ξωφαλτσα σε ενα αλλο νημα ενος συμφορουμιτη που εψαχνε ενα τραγουδι...ενας Γαλλος δικης πας προελευσης ο Αlec Costandinos που εγραψε επιτυχιες που εμειναν για αλλους. Η ιδια η Ντονα ειναι κατασκευασμα Μοναχου....και πολλα πολλα αλλα που δεν μπορειτε να φανταστειτε γιατι ολοι εχουμε την ιδεα των ντισκοτεκ γκεϋ της Νεας Υορκης...αλλα απο που προερχεται η εμπνευση ; Και λεγοντας για ντσκοτεκ γκεϋ...Ακομα και οι Village People ειναι conception Παρισινη. Οι δημιουργοι του κονσεπτ εμφανιζονται στο ντοκ.
Τελος παντων παρα πολλα που δεν φανταζεστε,

Εμενα δεν ειναι η μουσικη μου με τιποτα αλλα βρηκα αυτο το ντοκ εκπληκτικο ( στην κυριολεξια της λεξεως)
Η ανκοινωση στο καναλι για το φιλμ ειναι "... Και η Ευρωπη δημιουργησε το ντισκο" Ντισκο Γιουροπ Εξπρες

Στο λινκ θα μεινει μια βδομαδα.

https://www.arte.tv/fr/videos/071360-000-A/disco-europe-express/

Οποιος μπορει να το κατεβασει να το κανει, γιατι κατι τετοια μενουν ακομα κι αν δεν του αρεσει το ειδος. Θα μαθει πολλα και για μουσικους και για μαρκετινγκ<

Last edited:
Kατεβασε το και δεστο με ενα φιλο σου που να ξερει.
Θα παθεις πλακα με αυτα που θα μαθεις...

Αλλα δεστω πρωτα ετσι μονοκοματα εστω κι αν δεν ξερεις Γαλλικα. Θα μπεις στο κλιμα, θα καταλαβεις αρκετα.

Υπαρχει και στα γερμανικα στο Γερμανικο (παραλληλο) καναλι.

Οι ευρωπαίοι προώθησαν αυτό το στυλ, εφτιαξαν το marketing, του έδωσαν και την ταμπέλα
ακουστε όμως αυτο που έρχετε κατευθείαν από την παράδοση της Αφρικής (Καμερουν)
και έχει ολα τα συστατικά αυτού που καλλωπίστηκε, εξευρωπαΐστηκε για να βαφτιστεί disco, καρέκλα κλπ

Απάντηση: Re: Eντευκτήριο καρεκλάδων

Οι ευρωπαίοι προώθησαν αυτό το στυλ, εφτιαξαν το marketing, του έδωσαν και την ταμπέλα
ακουστε όμως αυτο που έρχετε κατευθείαν από την παράδοση της Αφρικής (Καμερουν)
και έχει ολα τα συστατικά αυτού που καλλωπίστηκε, εξευρωπαΐστηκε για να βαφτιστεί disco, καρέκλα κλπ

Nαι Ok ... απ'οτι διαβαζω, ασμα του 1972-1973 :Banane0:... αλλα ο καμερουνεζος εκανε καριερα στο Καμερουν ?
Ειχαν τετοιο κρυσταλλινο ηχο τα studios εκει περα .... εκεινη την εποχη ?

Tα σοροπιαστα ντιρινταχτα (του Μπαρυ) :rolleyes: .... και δεν χουμε και καμια ψοφια :flute: να αφιερωσουμε. :smash:

Re: Απάντηση: Re: Eντευκτήριο καρεκλάδων

Nαι Ok ... απ'οτι διαβαζω, ασμα του 1972-1973 :Banane0:... αλλα ο καμερουνεζος εκανε καριερα στο Καμερουν ?
Ειχαν τετοιο κρυσταλλινο ηχο τα studios εκει περα .... εκεινη την εποχη ?

το κυκλοφόρησε σε γαλλικη εταιρία, αλλα το άσμα είναι πεντακάθαρα προιόν αφρικάνικης προέλευσης

Δεν ξέρω αν μπήκε,δυόμισυ χρόνια μετά, αλλά το βρήκα στα παλιά μου βινύλια προχθές που σκάλιζα και είπα να σας το υπενθυμίσω.

Santa esmeralda feut.Leroy Gomez : Don't let me be misunderstood

Αν και ήμουν σε άλλο μουσικό χώρο, πηγαίναμε σε disco για κάνα κορμί πατριώτη..
Αυτά τα είχαν λιώσει οι disco!
-bye-

Που ειναι ο Υπερηχας .... να σε μαυρισει στην λιστα του :laugh::flipout::laugh:
ΟΧΙ εγω ομως ! :rolleyes: .... ιδιως για το Midnight Dancer.