Τον καιρο εκεινο .... Πεμπτη και Εκτη Δημοτικου .... τα καψουροτραγουδα .... δεν μου ελεγαν και πολλα πραγματα.
Τον καιρο εκεινο .... η φαντασια ηταν η μοναδικη μου ερωμενη ... και για καλη η κακη μου τυχη (ακομα δεν γνωριζω)
την φαντασια μου την ειχαν υφαρπαξει τηλεοπτικες σειρες SciFi (Space 1999, Thunderbirds, Stingray, Captain Scarlet).
Αστειες σειρες .... αλλα .... αστεια ηταν και η κριτικη μου ικανοτητα (ποια κριτικη ικανοτητα ???

)
Eπαιρνα λοιπον ενα μεγαλουτσικο μεταλλικο αυτοκινητακι ('59 Cadillac Eldorado),
https://i.ytimg.com/vi/dnG_KAg95Eg/hqdefault.jpg
και αφου εβαζα στο κασετοφωνο (μονοφωνικο, κατασκευης 1972, καρβουνιαρης) το παρακατω ασμα (απο κασσετα που ηρθε
μετα απο οικογενειακο ταξιδι στην Αγγλια) .... πατουσα PLAY >
.... και πεταγα μαζι του απο δωματιο σε δωματιο. Τι εκαιγε ως βενζινη το αυτοκινητακι ? Την σταδιακη κλιμακωση του
παραπανω ασματος. Για το πρωτο μισο .... μετα ξαναγυρνουσα πισω την ταινια, γιατι απλα ... δεν με ενδιεφερε να
ακουσω τι ειχε να πει ο Barry

blink::blink::blink

. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ ? :furious3:.... Γιατι ?

.... Ηξερα τι ακουγα ?

Ηξερα ποιος ειναι ο Barry ? OXI .... μια κασσετα επαιζα, απο τον θειο μου στην Αγγλια .... και αυτο ηταν ολο !
Το αυτοκινητακι ομως ? .... Το αυτοκινητακι "εκαιγε" ... SOUL DISCO !

roud:
Και αυτο εκανε οοοοοοοοολη την διαφορα στον κοσμο (και τις επιδοσεις).
Καποια στιγμη, Α Γυμνασιου, ακουσα και το υπολοιπο μισο του ασματος ! Και μετα απο κανα τριμηνο ....
η κασσετα τυλιχθηκε. Σκοπος επετευχθη > ο Μανος "κλειδωσε" στην επιστημονικη φαντασια ... FOR LIFE !
Mα καλα .... με καψουροτραγουδα ? :blink: ... ΝΑΙ ... με οτι ειχε να προσφερει η κασετουλα απο Αγγλια.
Mαζι με την Cadillac Eldorado του 59 !

roud: For better or worse ... the dice has rolled !