Έντονη μεγάλη σκιά Samsung LE40M87

noobios

New member
11 September 2013
16
Καλησπέρα,

Είμαι συχνός επισκέπτης του φόρουμ αλλα πρώτη φορα γράφω εδώ. Εχουμς λοιπον την συγκεκριμένη σαμσουνγκ η οποια είναι αγορασμένη 2008. Εβγαλε κάποια στιγμή το πρόβλημα με τους πυκνωτές και τότε πρέπει να είχε κάψει και τροφοδοτικό λόγω αυτού αλλα ήταν εντός εγγύησης οπότε έγινε άμεση επισκευή.

Εδω και κανα χρόνο αν δεν κάνω λάθος έχει βγάλει μια τεράστια σκιά κέντρο δεξιά της οθόνης η οποία ξεκίνησε μικρή και λιγότερο έντονη και έχει καταλήξει όπως φαίνεται στις φώτο. Δεν την χρησιμοποιώ εγώ είναι των γονιών μου οποτε δεν ξερω με ακρίβεια αλλα είναι αρκετό καιρό.

Ενιγουει, γράφω εδώ μήπως εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι...γιατί αμα είναι πάνελ προφανώς και είναι ασύμφορο και καλύτερα να γίνει αλλαγή τηλεόρασης μια και καλή.

20130911_204020.jpg

20130911_204022.jpg

20130911_204028.jpg

20130911_204035.jpg

Μάλλον έχουν σκεβρώσει ή αλλοιωθεί τα πολωτικά φίλτρα που έχουν όλες οι τηλεοράσεις LCD. Μπορεί να είναι από συστολή/διαστολή λόγω θερμοκρασίας αλλά μπορεί να παίζουν ρόλο και οι συνθήκες στο σπίτι (πχ. καπνός , σκόνη).

Γενικά θα έλεγα να μην την πειράξεις , η σκιά λογικά θα αυξομειώνεται ελάχιστα με το πέρασμα του χρόνου αλλά δεν νομίζω ότι θα χειροτερεύσει γιατί είχα δει παρόμοια περίπτωση με Samsung R32 που είχε μείνει έτσι επί κάποια χρόνια πριν χαλάσει τελείως από άλλη αιτία.

Το θέμα είναι οτι ενω σε ταινίες κτλ που έχουν κατα κανόνα σκοτεινά χρώματα δεν φαίνεται ιδιαίτερα αλλα σε ποδόσφαιρο και γενικά σπορ και ειδικά σε HD δεν πολυπαλεύεται.

Οποτε αν είναι τα φίλτρα θέλει αλλαγή πανελ λες;

Τα φίλτρα είναι μπροστά από το πάνελ.

Μπορείς να ρωτήσεις και σε κάποιο επίσημο σέρβις αλλά την άποψη μου δεν αξίζει να ξοδέψεις λεφτά για τηλεόραση 5ετίας.

Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και κάποιες "κουφές" λύσεις όπως επαφή με ένα παγωμένο αντικείμενο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εννοείται ότι αν το δοκιμάσεις είναι με δικιά σου ευθύνη σε περίπτωση που γίνει χειρότερα.