entry level stereo amplifier

Κατά την γνώμη μου δεν νομίζω ότι στα 300 υπάρχει κάποιος "καλός" ενισχυτής.

Δες και κάτι σε μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά (ίσως και 400?) :music-smiley-005:

Καλές ακροάσεις !

συμφωνω, αυτα τα ηχεια θελουν τουλαχιστον κατι στα διπλασια χρηματα. Στα 300 ευρω, ενας 497 ειναι το "μικροτερο λαθος" που μπορει να κανει καποιος
Μαλιστα! Οποτε πρεπει να αρχισω να ψαχνω ή για καποιον μεταχειρισμενο ή για καποιον σε προσφορα οπως ο σονυ που προτεινει ο φιλος απο πανω. Ωχ ΩΧ! Απο δω το παω, απο κει το παω, τελικα δεν θα τη γλιτωσω. Θα πρεπει να βαλω το χερι λιγο πιο βαθεια στην τσεπη!

[FONT=&quot]SONY TA-FA 1200ES[/FONT] / Ψηφιακός ενισχυτής 32bit S-Master PRO
http://www.sony.gr/product/hfc-ampl...anuals/2688078121.pdf#pageType=TechnicalSpecs

Οδήγηση και δυναμική περιοχή το φόρτε του. Δυνατός και καθαρός ήχος, με έμφαση στα άκρα του φάσματος.

Σε τιμή χώμα. Κάνε ερώτηση εδώ αν υπάρχει :
http://www.bestar.gr/product_info.php?products_id=471
http://www.bestar.gr/contact_us.php
Καλη περιπτωση μου φαινεται, αλλα ειναι ασημι γμτ!

στα χρηματα που τον δινουν αυτη τη στιγμη, αδερφε ας ειναι και χρωμα κομοδινί.. Τον παιρνεις και λες και ευχαριστω στον siap που ανακαλυψε την προσφορα

Αγαπητοί καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ενισχυτή στα ίδια χρήματα (δεν έχω ηχεία) ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που γνωρίζετε, είναι τόσο καλός ο SONY που καλό είναι να ξεχάσω τις προηγούμενες προτάσεις σας? Και αν ναι, τι ηχεία θα προτείνατε (βιβλιοθήκης).
Ελπίζω φίλε ChrisV να μην σε πειράζει που ρωτάω.
Ευχαριστώ

Αγαπητοί καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ενισχυτή στα ίδια χρήματα (δεν έχω ηχεία) ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που γνωρίζετε, είναι τόσο καλός ο SONY που καλό είναι να ξεχάσω τις προηγούμενες προτάσεις σας? Και αν ναι, τι ηχεία θα προτείνατε (βιβλιοθήκης).
Ελπίζω φίλε ChrisV να μην σε πειράζει που ρωτάω.
Ευχαριστώ

σε ποιες προηγουμενες προτασεις αναφερεσαι? Οσον αφορα τα ηχεια, ποσα τμ θα καλυψεις κ ποσα χρηματα διαθετεις?

σε ποιες προηγουμενες προτασεις αναφερεσαι? Οσον αφορα τα ηχεια, ποσα τμ θα καλυψεις κ ποσα χρηματα διαθετεις?

Λέω για τους Cambridge audio 350A, nad c315 και Yamaha AX-397. Γύρω στα 45τμ. Λογώ ανακαίνησης σπιτιού και πολλών εξόδων, δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 600 ευρω. Και αν είναι και ραδιοενυσχιτής ακόμα καλύτερα.

για 45 τμ θες οσο πιο πολλα watt μπορεις οποτε οι δυο που ανεφερες ειναι πολυ μικροι, π Sony με 100W/ch ειναι καλυτερη λυση. Τα 600 ευρω τα διαθετεις μονο για ενισχυτη, για ηχεια ή για ενισχυτη κ ηχεια? Ηχεια καλυτερα να πας σε δαπεδου για να "γεμιζουν" οσο γινεται το χωρο.

Ανοιξε ενα καινουριο θεμα κ δωσε λεπτομερειες για να μην βγαζουμε off topic το θεμα το φιλου

στα 300 ευρω ο Sony ειναι η καλυτερη λυση για το χωρο σου. Για ραδιοενισχυτες πρεπει να πας παραπανω, yamaha R-S700 κλπ

Last edited:
Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Μια αιτιολογια για την προτιμηση του ΥΑΜΑΗΑ?

η Teac εχει σταματησει εδω και χρονια να δινει σημασια στα εισαγωγικα δικαναλα συστηματα, και ακομη και οταν το εκανε οι ενισχυτες της χαρακτηριζονταν απο ισχυ αλλα οχι απο ποιοτητα. Οι περισσοτεροοι ειχαν μια ενοχλητικη υψηλη περιοχη που εμενα με κουραζε κλπ. Επειτα , οσο και να μη θελει καποιος να δωσει βαση, τα πρωτα review του συγκεκριμμενου μοντελου δεν ειναι ενθαρρυντικα http://www.whathifi.com/review/teac-a-r650

την σειρα αυτη της yamaha την ξερω καλα, ξερω τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα και γιαυτο την προτιμω. Ειναι ενισχυτες με σοβαρη δυναμη, αρκετα γλυκοηχοι, με στρογγυλεμενες υψηλες και βαρυ αργο μπασσο. Ο 497 εχει damping factor 240 κατι που σημαινει οτι θα εχει πολυ καλο ελεγχο επανω στο ηχειο

ΟΚ! Με επεισες!!!

δεν θελω να σε πεισω για τιποτε, ουτε θελω η ευθυνη της επιλογης σου να χρεωθει σε μενα. Εγω απλα σου ειπα τι ακουω εγω, και μιλησα υποκειμενικα. Τα δικα μου αυτια ειναι συνδεδεμενα σε διαφορετικο εγκεφαλο ο οποιος επικοινωνει με διαφορετικη ψυχοσυνθεση κλπ.
Αν πας στα MMarkt, Saturn θα βρεις σιγουρα να ακουσεις τον 497, κ ολο και καπου θα βρεις και τον Teac. Ακουσε πρωτα κ αγορασε αυτο που θ' αρεσε σε σενα να ακους στο σπιτι σου σε καθημερινη βαση.

Μπορω να θεσω ενα νεο ερωτημα?
Αν δεν αγορασω εναν στερεοφωνικο ενισχυτη ωστε να μην εχω 2 ξεχωριστους, για ταινιες και μουσικη, και αντικαταστησω τον 1910 με καποιον αλλο μεγαλυτερο AV, ειτε της ΥΑΜΑΗΑ ειτε οποιασδηποτε αλλης εταιρειας...
Τοτε σε τι κατηγορια χρηματων πρεπει να κινηθω ωστε να εχω αντιστοιχο αποτελεσμα με τον ΑΧ-467, σε ακροαση μουσικης?

νομιζω οτι οι διαφορες σε μουσικη αναμεσα στον 497 και τον 1910 θα ειναι ή ανυπαρκτες ή μη ακουστες. Δεν αξιζει τετοια κινηση.Αν θελεις ουσιαστικη διαφορα απο ενα μηχανημα ομως θα πρεπει να κινηθεις στη κατηγορια 800-1000 ευρω.Κοιτα σε συσκευες απο pioneer και onkyo,αυτη τη περιοδο ειναι ενα κλικ μπροστα στο θεμα δικαναλος ηχος απο av ενισχυτες απο τους ανταγωνιστες.

Επαναφερω το θεμα, καθως ειμαι πολυ κοντα σε αγορα ενισχυτη. Βρηκα σε μεταχειρισμενο εναν harman kardon HK 970 limited edition. Η γνωμη σας? Tyler ? Durden ?????

Επαναφερω το θεμα, καθως ειμαι πολυ κοντα σε αγορα ενισχυτη. Βρηκα σε μεταχειρισμενο εναν harman kardon HK 970 limited edition. Η γνωμη σας? Tyler ? Durden ?????

θυμισε μου ποιους αλλους εχεις υποψηφιους για να σου πω σε σχεση με τον 970.

Σκεφτομουν σε καινουριο τον 397 της ΥΑΜΑΗΑ. Αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες για να δεις τα ηχεια μου, ειδος μουσικης κτλ.

Σκεφτομουν σε καινουριο τον 397 της ΥΑΜΑΗΑ. Αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες για να δεις τα ηχεια μου, ειδος μουσικης κτλ.

δεν εχω ευχερια τωρα να το κοιταξω, απλα σου λεω οτι ο 970 ειναι καλυτερος ενισχυτης απο εισαγωγικα μοντελα των 200~300 ευρω. Καθολου σκληρος, μ'αρεσε ο ηχος του. Απλα δεν ξερω αν εχει Ht passthrough για να μπει πανω στον AV σου

δε θα συνδεθει με τον av. Θα ειναι αυτονομος με ξεχωριστα καλωδια μονο για ακροαση μουσικης.