Entry level

Η προσωρινή μου σιωπή δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε άσχετη με το ζήτημά μας. Έπειτα από νέο οικογενειακό συμβούλιο στο οποίο ασκήθηκε βέτο στις βλέψεις μου, το μελλοντικό σύστημά μου οδηγήθηκε σε "έξωση" από το σαλόνι(!) και πλέον θα στηθεί σε χώρο 12τ.μ.

Άρα πάμε σε ηχείο βάσης. Οπότε λέω να κάνω και μια περικοπή στο budget, και να πάμε σε ηχεία βάσης+ενισχυτής= 1000 ευρώ.
Ωραία η ιδέα των Eros, αλλά με τι οδηγούνται?
Επίσης σκέφτομαι και Triangle Titus ή (σε έσχατη περίπτωση) την ασφαλή λύση των Epos ELS3.

ΥΓ:Συγνώμη που σας απασχόλησα άδικα μέχρι τώρα :nounder:

το μελλοντικό σύστημά μου οδηγήθηκε σε "έξωση" από το σαλόνι(!)

ωχ αμαν.... Μα καλα, η μουσικη ειναι για ολους.....οχι?

Αντιπροταση: η τηλεοραση στο υπνοδωματιο! χεχεχε

Απάντηση: Re: Entry level

Η προσωρινή μου σιωπή δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε άσχετη με το ζήτημά μας. Έπειτα από νέο οικογενειακό συμβούλιο στο οποίο ασκήθηκε βέτο στις βλέψεις μου, το μελλοντικό σύστημά μου οδηγήθηκε σε "έξωση" από το σαλόνι(!) και πλέον θα στηθεί σε χώρο 12τ.μ.

Άρα πάμε σε ηχείο βάσης. Οπότε λέω να κάνω και μια περικοπή στο budget, και να πάμε σε ηχεία βάσης+ενισχυτής= 1000 ευρώ.
Ωραία η ιδέα των Eros, αλλά με τι οδηγούνται?
Επίσης σκέφτομαι και Triangle Titus ή (σε έσχατη περίπτωση) την ασφαλή λύση των Epos ELS3.

ΥΓ:Συγνώμη που σας απασχόλησα άδικα μέχρι τώρα :nounder:

Αμα δέχεσαι τις απόψεις της γυναίκας πάνω σε τέτοια θέματα, άστο φίλε, κάηκες...
Μην το ψάχνεις... Πήγαινε πάρε από το Carrefour με 150 υρουλάκια ένα mini ηχοσύστημα ζντέρεο και νάσαι και ευχαριστημένος!... ;)
Αυτή να δεις χαρά που θα κάνει που θα έχει εξοικονομήσει 850 από τα 1000 που είχες αρχικά σκοπό να δώσεις, και έτσι θα μπορέσει να πάρει καλύτερες κουρτίνες και καλύμματα για τους καναπέδες... ;)

Εγω σου λεω οτι με τα 1000 ευρω (ενισχυτης+ηχεια) για χωρο 12 τ.μ. θα ακουσεις καλυτερο ηχο τελικα.Aν βεβαια μπορεις να ανεβεις λιγο(στα 1200-1300) ετσι ωστε να συνδυασεις τα eros με ενα ενισχυτη της κατηγοριας 700 ευρω.
Αν δεν μπορεις τοτε τα epos els3 μαζι με ενα ενισχυτη creek evo θα ειναι μια χαρα.Ακουω με τα ιδια ηχεια σε αναλογο χωρο αλλα με καλο ολοκληρωμενο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Το οτι σου εκανε "εξωση" η γυναικα σου απο το σαλονι εγω το βλεπω απο τη θετικη πλευρα.Θα εχεις την ησυχια σου και θα ακους τις μουσικες που σου αρεσουν.Παρε και μια ταμπελιτσα να κρεμας απο το πομολο της πορτας.

"Απαγορευεται η εισοδος,πραγματοποιειται ακροαση μουσικης":award:

Last edited:
Αμα δέχεσαι τις απόψεις της γυναίκας πάνω σε τέτοια θέματα, άστο φίλε, κάηκες...
Μην το ψάχνεις... Πήγαινε πάρε από το Carrefour με 150 υρουλάκια ένα mini ηχοσύστημα ζντέρεο και νάσαι και ευχαριστημένος!... ;)
Αυτή να δεις χαρά που θα κάνει που θα έχει εξοικονομήσει 850 από τα 1000 που είχες αρχικά σκοπό να δώσεις, και έτσι θα μπορέσει να πάρει καλύτερες κουρτίνες και καλύμματα για τους καναπέδες... ;)

Έχεις μπει για τα καλά στην ψυχολογία της γυναίκας!Παθών κι εσυ? Πάντως το έχω αποφασίσει: θα τα παίξω όλα για όλα, θα ρισκάρω και την σωματική μου ακεραιότητα για να ακούω μουσική όπως θέλω! :fight:

Εγω σου λεω οτι με τα 1000 ευρω (ενισχυτης+ηχεια) για χωρο 12 τ.μ. θα ακουσεις καλυτερο ηχο τελικα.Aν βεβαια μπορεις να ανεβεις λιγο(στα 1200-1300) ετσι ωστε να συνδυασεις τα eros με ενα ενισχυτη της κατηγοριας 700 ευρω.
Δεν μπορώ να ανέβω στα χρήματα οπότε ας εγκαταλείψουμε την ιδέα "eros+καλός ενισχυτής"

Αν δεν μπορεις τοτε τα epos els3 μαζι με ενα ενισχυτη creek evo θα ειναι μια χαρα.Ακουω με τα ιδια ηχεια σε αναλογο χωρο αλλα με καλο ολοκληρωμενο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Εντός της εβδομάδος θα πάω να ακούσω τα epos.Αν είναι τόσο καλά όσο λένε,μάλλον θα τα "χτυπήσω"!

Το οτι σου εκανε "εξωση" η γυναικα σου απο το σαλονι εγω το βλεπω απο τη θετικη πλευρα.Θα εχεις την ησυχια σου και θα ακους τις μουσικες που σου αρεσουν.Παρε και μια ταμπελιτσα να κρεμας απο το πομολο της πορτας.

"Απαγορευεται η εισοδος,πραγματοποιειται ακροαση μουσικης":award:
Φοβερή ιδέα! :firstprize:

Επίσης την εβδομάδα που πέρασε άκουσα τα KEF iq3 (μου άρεσαν πολύ, συν το ότι είχαν το bass-reflex μπροστά, πράγμα που με βολεύει πολύ), και κάποια chario αλλά κάτι με χάλασε στον ήχο τους.
Τι άποψη έχετε για Monitor Audio BR2 , B&W 685 (ή 686) , Focal 706V ???

Ευχαριστώ για την ηθική συμπαράστασή σας στον αγώνα ενάντια στην μουσική καταπίεση! :fahne90:

Απάντηση: Re: Entry level

Έχεις μπει για τα καλά στην ψυχολογία της γυναίκας!Παθών κι εσυ? Πάντως το έχω αποφασίσει: θα τα παίξω όλα για όλα, θα ρισκάρω και την σωματική μου ακεραιότητα για να ακούω μουσική όπως θέλω! :fight:

Εύγε! Μην το βάζεις κάτω. ;)

Re: Απάντηση: Re: Entry level

Όπα!!!

Τι έγινε εδώ;

Βρήκαμε καινούριο παθόντα και γελάμε για να ξεχάσουμε τα δικά μας;

Ποιος από τους συμφορουμίτες δεν ξόδεψε παραπάνω για χατήρι της γυναίκας του προτού κάνει το δικό του κέφι;

Εγώ είδα άπειρα σπίτια με κουρτίνες χωρίς ηχοσύστημα αλλά πουθενά το ανάποδο.

Ουπς!!! Συγνώμη. Νόμιζα ότι ήμουν στο www.sxeseis.gr

Επίσης την εβδομάδα που πέρασε άκουσα τα KEF iq3 (μου άρεσαν πολύ, συν το ότι είχαν το bass-reflex μπροστά, πράγμα που με βολεύει πολύ), και κάποια chario αλλά κάτι με χάλασε στον ήχο τους.
Τι άποψη έχετε για Monitor Audio BR2 , B&W 685 (ή 686) , Focal 706V ???

Ευχαριστώ για την ηθική συμπαράστασή σας στον αγώνα ενάντια στην μουσική καταπίεση! :fahne90:[/QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα Focal γενικά είναι καλά και τίμια ηχεία για τα χρήματά τους. Γιατί όμως να μην πας στα Focal Chorus 807v τα οποία πέρνουν πολύ καλές κριτικές και έναν ενισχυτή NAD C315 με τα ρέστα? Ο ενισχυτής θα τεριάξει με τα ηχεία λόγο του Power Drive. Τα ηχεία είναι ποιό συμαντικά από τον ενισχυτή. Εγώ έχω τα 816 με τον Yamaha RX-797. Τα ηχεία πήγαν 1000 και ο ενιχυτής 400 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

http://www.focal.tm.fr/catalogue-front/produit.php?langue=EN&idArbo=6&idProduit=38

http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C315BEE-Stereo-Integrated-Amplifier/

Νομίζω αυτό το σύνολο θα σου δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είναι στα χρήματα που θέλεις να δώσεις, γύρω στο χιλίαρικο.

Μην πας σε Monitor Audio, πιστεύω πως δεν είναι καλά ηχεία. Τα B&W δεν τα ξέρω.

Last edited: