Εντυπώσεις από iNETBOX 300

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Κοντά δέκα μέρες παρέα με τον καινούριο δέκτη μου μπορώ να γράψω κάποια πρώτα συμπεράσματα (το image που έχω περάσει είναι το gemini 3.60). Ο iNETBOX 300 λοιπόν είναι ένας λιλιπούτειος δέκτης, ταχύτατος και πολύ σταθερός (μου έχει κάνει μόλις 1 επανεκκίνηση παρά τα..."βασανιστήρια"). Επίσης, και είναι ένας σημαντικός παράγοντας για μένα, έχει πολύ καλό tuner. Να σημειώσω την άψογη συνεργασία του με το DiSEqC 1.1 (χρήση με 3 διακόπτες DiSEqC 4/1), όπως και το γεγονός πως τα βγάζει πέρα και με διακόπτες DiSEqC 2.0, γεγονός που δεν το περίμενα, σύμφωνα με αυτά που είχα ακούσει. Ασφαλώς, εν σχέσει με τον technomate, έχει κατώτερη εικόνα και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Δεν ξεχνάω, όμως, πως ο technomate έχει ίσως την καλύτερη εικόνα που έχω δει σε δέκτη! Αυτά σε γενικές γραμμές.:smile:

Ναι, είναι γεγονός ότι ο inet είναι από τους καλύτερους κλώνους, από όσα λέγονται στα διάφορα φόρουμ από το ιερατείο. Αυτό που τον διαφοροποιεί είναι ότι δεν έχει "το πρόβλημα με την mac address" που παρουσιάζουν οι άλλοι κλώνοι. Θα σε παρακαλούσα να επιβεβαιώσεις ότι το range της mac address είναι στο 00:12:25:2E:χχ:χχ.
Επίσης, την τιμή που τον αγόρασες προς εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Σεραφειμ τον εχεις τεσταρει με dm500 κλωνο η original να δεις τι παιζει?

Κάνει ό,τι και οι άλλοι Dreambox, με private servers και λοιπά ???

Σε σχεση με τον tekview ΠΩΣ ειναι η εικονα του ??? :2thumb22sup:

Παιδιά, τι ερωτήσεις είναι αυτές; Γιατί φέρνετε σε δύσκολη θέση τους υπευθύνους του forum που μας φιλοξενεί; Αν θέλετε να βλέπετε κωδικοποιημένα κανάλια, αγοράστε τις αντίστοιχες κάρτες και είστε ok.

είναι απο τους καλύτερους κλώνους,
αλλά τον πήρες λίγο ακριβά .

Παιδιά, τι ερωτήσεις είναι αυτές; Γιατί φέρνετε σε δύσκολη θέση τους υπευθύνους του forum που μας φιλοξενεί; Αν θέλετε να βλέπετε κωδικοποιημένα κανάλια, αγοράστε τις αντίστοιχες κάρτες και είστε ok.
Σεραφείμ, ευχαριστώ για την επισήμανση!

Σεραφείμ, επειδή ίσως γνωρίζεις πως κέρδισα έναν ΙΝΕΤ300 σε διαγωνισμό, θα ήθελα να μου πεις αν η εικόνα των καναλιών κινείται αριστερά-δεξιά ή αν αυτό το έχει μόνο ο δικός μου δέκτης. Δεν το κάνει σε όλα τα κανάλια, αλλά στα περισσότερα.

Φιλικά... Σάκης!:BDBDG54:

Γεια σου, Σάκη wavefrontierάκια! Ο δέκτης μου δεν έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα, φίλε. Παίζει σωστά όλα τα κανάλια.
είναι απο τους καλύτερους κλώνους, αλλά τον πήρες λίγο ακριβά .
Τον πήρα από κατάστημα που διατηρεί γνωστός μου γνωρίζοντας ότι μέσω διαδικτύου θα κέρδιζα περί τα 20 ευρώ.

Σεραφείμ, ευχαριστώ για την επισήμανση!
Να είσαι καλά, Αλέξη!

Last edited:
Σεραφείμ, επειδή ίσως γνωρίζεις πως κέρδισα έναν ΙΝΕΤ300 σε διαγωνισμό, θα ήθελα να μου πεις αν η εικόνα των καναλιών κινείται αριστερά-δεξιά ή αν αυτό το έχει μόνο ο δικός μου δέκτης. Δεν το κάνει σε όλα τα κανάλια, αλλά στα περισσότερα.

Φιλικά... Σάκης!:BDBDG54:

Κάποτε είχα παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο σε άλλο δέκτη, όταν στις ρυθμίσεις είχα το scart να βγάζει RGB. Μήπως φταίει κάποια τέτοια ρύθμιση;

Γεια σου kanenas, το κάνει όποια ρύθμιση και να βάλω.
Σε καμία άλλη συσκευή εικόνας που έχω, δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Last edited by a moderator:
μολις αγορασα ενα αδελφακι του απο ebay netbox 100s τιμη 90 ευρο με μεταφορικα. εχει αλλα 2 κοματια για 1-2 μερες ακομα για οποιον ενδιαφερεται.μετα τους εχει 115 με μεταφορικα. ο τυπος εχει κανει install gemini 4.4 και αναφερει οτι εχει την τελευτεα mac address η ethernet και δεν υπαρχει προβλημα κανενα με το γνωστα time bomb