Macmod
AVClub Addicted Member
Απάντηση: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Άμα σου λέω εγώ! Σου αρέσουν οι ''γλύκες'' :cool4:
Άμα σου λέω εγώ! Σου αρέσουν οι ''γλύκες'' :cool4:
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ... HALCRO.... OI ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ....
Είναι από Bluevolutionκαι βρίσκεται στη συλλογή της εταιρείας Usher, που δόθηκε πέρσι (ή πρόπερσι) από την AudioVisual.
Αν το θέλετε, έχω ακόμα cd για να σας δώσω (δωρεάν).
Το 2ο, ανήκει στη συλλογή που κυκλοφόρησε από το ραδιόφωνο του κόσμος936, Νο2 (πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νο3).
Αν θυμάμαι καλά, λέγεται playagain (ή κάτι τέτοιο).
Θα το βρείτε στο metropolis, στον 1ο όροφο, στην Πανεπιστημίου.
Μάλλον δεν επισκέπτηκες το Δωμάτιο 346. Λ.Σ.OK -thnx.
Και κάτι ακόμα.Για όλους αυτούς που αγοράζουν μηχανήματα δεκάδων χιλιάδων και δεν εχουν ψωνίσει παρα μερικά δισκάκια στην ζωή τους,να πω πως οτι αγοράζεις είναι για να ακούς μουσική.
Έχω Βρεθει παρα πολλες φορές σε εκθέσεις,αντιπροσωπείες κλπ, που δεν ξέρουν την μουσική που βάζουν για να ακούσει ο υποψήφιος πελάτης τους.Αρκούνται σε καναδυό cdάκια(και αυτά συνήθως CDR).Και αυτό έγινε και στην φετινή έκθεση.Και για να γκρινιάξω λίγο ακόμη,όλοι οι αντιπρόσωποι-εκθέτες-πωλητές-ακροατές ακούνε σπίτι τους κλασική μουσική;Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,σύγχρονα ακούσματα(πολύ γενικός όρος για pop-rock) δεν παίζονται; Πρέπει δηλαδή να το απαιτείς και οταν αυτό συμβαίνει, κάποιοι(οχι όλοι ευτυχώς) να σε κοιτάνε περίεργα;
Μάλλον δεν επισκέπτηκες το Δωμάτιο 346. Λ.Σ.
Αγαπητέ φίλε Μαγγελάνε δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον εν λόγω κύριο, όταν όπως το συνηθίζει, σε κάθε Έκθεση, δεν ακούει όλα τα αξιόλογα συστήματα, παρά μόνα ορισμένα. Μάλιστα δε, προϊόντα συγκεκριμένων σπουδαίων εταρειών τα αποφεύγει ή τα παρακάμπτει, χωρίς σχόλια, δίδοντας και την αναλογη αρνητική, μάλλον, εντύπωση.Τα συστήματα που ξεχώρισε ο ρεπόρτερ και ιδιοκτήτης του 6moons Srajan Ebaen από τη φετινή έκθεση
My six favorite sounds of the show were to be found with the systems of
• TruLife Audio /Cessaro
• Hørning Hybrid/Tune Audio ( Μπράβο στον Μανώλη!)
• Audio Research/Magnepan
• Soulution/Sonus Aeterna
• Nagra/Verity Audio and
• Thorens/Tonian Labs.
Και μάλιστα από δύο ρεπόρτερ ταυτόχρονα. Πολύ φλας και δεν μου πάει ασπρίζοντας και άλλο τα μαλιά μου!!! Διαστρέβλωση/παραμόρφωση του πραγματικού!!!! Λ.Σ.
Πάντως εμένα ανεξαρτήτως ηχείων,ποτέ δεν μ' έχουν συγκινήσει οι Audio Recearch.Σαν...τρανσέξουαλ τρανζίστορ μου ακούγονται.Δεν μπορώ να θυμηθώ τι άκουγα,με τα παλιά μηχανήματα της εταιρείας,αλλά έχω την αίσθηση,ότι τα τωρινά δεν έχουν και τόση σχέση με το τότε...
Γούστα θα πεί κανείς,αλλά γιατί δεν λέει κανείς τίποτα για τους εξαιρετικούς(και τόσο άδικα αγνοημένους απο τους γκουρού) Conrad Johnson;Κρίμα που εδώ(κι όχι μόνον εδώ),δεν έχουν την αντιπροσωπεία που τους αξίζει.
Τελικά το καλό μάρκετινγκ κι οι διασυνδέσεις συντηρούν ανύπαρκτους θρύλους,έτσι μου φαίνεται,αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
Αγαπητέ φίλε Μαγγελάνε δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον εν λόγω κύριο, όταν όπως το συνηθίζει, σε κάθε Έκθεση, δεν ακούει όλα τα αξιόλογα συστήματα, παρά μόνα ορισμένα. Μάλιστα δε, προϊόντα συγκεκριμένων σπουδαίων εταρειών τα αποφεύγει ή τα παρακάμπτει, χωρίς σχόλια, δίδοντας και την αναλογη αρνητική, μάλλον, εντύπωση.
Δεν μπορεί επομένως να μας πείσει για το ποια κατά τη γνώμη του ήταν τα καλύτερα, αφού δεν τα έχει ακούσει όλα.
Ευτυχώς που στη λίστα του συπεριέλαβε Έλληνες κατασκευαστές και είναι το μόνο θετικό που βλέπω.
Προσωπικά δεν έχω άποψη για το πώς έπαιζαν τα συστήματα μιας και δεν μπόρεσα να εγκαταλείψω το δικό μου δωμάτιο και απλά μπορώ να εμπιστεύομαι τη γνώμη ατόμων που γνωρίζω καθώς και τα σχόλια επισκεπτων για το σύστημα που παρουσίασα.
Το μόνο που μπόρεσα να ακούσω ήταν νωρίς κάποιο πρωί του Θέμη που μου έπαιξε κάποιες δικές του ζωντανές ηχογραφήσεις σε DAT από cd και μου άρεσε το όλο άκουσμα. Λ.Σ.
Δεν κατάλαβες! Φυσικά και πάλι η προσωπική του άποψη θα ήταν, όμως θα είχαμε τα σχόλιά του για ολά τα συστήματα ή θα κατέληγε όπου κατέληγε αφού προηγουμένως θα είχε άποψη για όλα. Γιαυτό τον εν λόγω κύριο τον θεωρώ αναξιόπιστο. Λ.Σ.Ναι σίγουρα είναι η προσωπική του άποψη.Το εντυπωσιακό είναι ότι από αυτά τα έξη συστήματα, τα τρία έχουν προιόντα Έλληνων κατασκευαστών.
υγ:Μια χαρά είσαι για την ηλικία σου!![]()
Τα συστήματα που ξεχώρισε ο ρεπόρτερ και ιδιοκτήτης του 6moons Srajan Ebaen από τη φετινή έκθεση
My six favorite sounds of the show were to be found with the systems of
• TruLife Audio /Cessaro
• Hørning Hybrid/Tune Audio ( Μπράβο στον Μανώλη!)
• Audio Research/Magnepan
• Soulution/Sonus Aeterna
• Nagra/Verity Audio and
• Thorens/Tonian Labs.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.