Παρόλο που ήμουν στην έκθεση και τις 3 μέρες δεν πρόλαβα να ακούσω όλα τα δωμάτια αλλά μόνο το 70% για ακόμη μία χρονιά..Τελικά καλύτερα να μην σε ξέρει κανένας..Η πολύ κοινωνικότητα βλάπτει..χεχεχε..
Μερικά σχόλια για την έκθεση:
1.Τα δωμάτια είχανε την χειρότερη ακουστική από κάθε άλλη φορά
2.Οι συμμετοχές μου φανήκανε τουλάχιστον περισσότερες από άλλη φορά
3.Χρονιά με την χρονιά βλέπω και μεγαλώνει το "γήινο" high-end moneywise
4.Οι συμπεριφορές των εκθετών πολύ πολύ καλύτερες χρόνο με τον χρόνο - πολύ ωραίο κλίμα σε γενικές γραμμές
5.Το δωμάτιο του AVCLUB φιλικότατο.Τον Νάσο τον Μανιάτη όλο μπροστά μου τον πετύχαινα επί 2 μέρες..
Τολμώ να πω πως φέτος κανένα σύστημα δεν με εξίταρε ενώ άλλες χρονιές με ακριβώς ίδιο σετάπ μαγευόμουν - σε κάποια σημεία βεβαίως βεβαίως - αυτό έχει να κάνει με τον χώρο που λέγαμε παραπάνω.
Τον κύριο Φουάση τον γνωρίζω προσωπικά και δεν μου έχει αρνηθεί ποτέ να βάλω cd ενώ δεν έχω αγοράσει ούτε ένα βύσμα από την εταιρία του.Επίσης τολμώ να πω πως είναι συνήθως εάν όχι ο πιο φιλόξενος από τους 2-3 πιο φιλόξενους εκθέτες κάθε χρονιά.Ίσως να έγινε κάποια παρεξήγηση, ίσως να ήτανε ο κύριος Lamm που ήτανε ιδιότροπος, πάντως ρίξτε λιγάκι νερό στο κρασί σας παιδιά γιατί εάν τον γνωρίσετε καλύτερα θα δείτε πως είναι εξαίρετος άνθρωπος..
Παρατήρησα πως μερικοί φίλοι κάνανε σχόλια για κάποια ηχεία πως παίξανε καταπληκτικά εν αντιθέσει με κάποια άλλα πολύ ακριβότερα.Δεν θα θάψω κανένα ηχείο/σύστημα γιατί καταρχήν θα ήτανε άδικο αλλά επειδή η αντίληψη του ήχου είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι.Πχ φέτος τα Audio Spectrum δεν μου μίλησαν ενώ πέρυσι μου άρεσαν.
Συστήματα που μου κίνησαν την περιέργεια και θα ήθελα να τα ακούσω σε καλύτερες συνθήκες:
1.Hegel & Ascento
2.Lamm & Verity - αυτά ξέρω τί μπορούν να κάνουνε..;-)
3.Weiss & Peak Consult
4Yba & Sonus Faber Elipsa
5.Lyngdorf & Vivid Audio
Επίσης, τα Xindak με τα Audio Epilogue θα ήθελα να τα ξανακούσω μιας και το ίδιο σετάπ το είχα ξανακούσει ατόφιο κι έπαιζε 100% πάνω.
Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά και να τα ακούσουμε όλα επιτέλους..
Πώς μπόρεσα να ξεχάσω???! Το Meridian το φορητό με κούφανε τελείως!Μου ήρθε να τα πετάξω όλα..Με μία μικρή επιφύλαξη γιατί ράδιο δεν έπαιζε τόσο καλά όσο εκείνο το σι-ντι που βάζανε συνέχεια και δεν με αφήσανε να βάλουμε δικό μου σι-ντι.Αυτοί χάνουνε έτσι.Να δω πότε θα το καταλάβουνε..
Αυτα τα ηχεία της Ηχοδιάστασης επίσης ενώ δεν μπήκα στο δωμάτιο άκουσα τις μεσαίες απέξω όπως πέρυσι.Τα παιδιά έχουνε κάνει καλή δουλειά.Δεν είναι το τέλειο ηχείο αλλά βγάζει σίγουρα μουσική..