Μιχάλης Φ.
New member
- 25 July 2007
- 70
-
Αυτά καταλάβατε Κε Σωκρατίδη;
Εγώ δεν στόχευσα ούτε το avclub ούτε άλλο club.
Ούτε το δικό σας φόρουμ ούτε άλλο φόρουμ.
Επίσης δεν εννοούσα το στήσιμο του δικού σας περιπτέρου.
Εγώ απλώς περιέγγραψα μια κατάσταση του χώρου, θα έλεγα μάλιστα, επιεικώς και περιληπτικώς.
Εκτός αν θέλετε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Τέλος, άσχετο ίσως αλλά προς ενημέρωση σας, οι πίτες και τα πακέτα δεν μου αρέσουν.
Κε backousi,
Το δεύτερο μήνυμα σας ήταν προβλέψιμο για εμένα από την στιγμή που έγγραφα το πρώτο δικό μου.
Και αυτό, γιατί θα φοβόσαστε* μήπως κατηγορηθείτε φίλος της MFAudio - φίλος μου.
Εγώ πάντως υπογράφω δήλωση του Νόμου 105 ότι ούτε σας γνωρίζω ούτε με γνωρίζετε.
Μιχάλης Φουάσης.
* (Εδώ βλέπω ότι, πιθανόν, φοβούνται αυτοί που με γνωρίζουνε …)
Υ.Γ. Από τους Διαχειριστές ζητώ συγγνώμη που επανήλθα προς διευκρίνιση.
-
Αυτά καταλάβατε Κε Σωκρατίδη;
Εγώ δεν στόχευσα ούτε το avclub ούτε άλλο club.
Ούτε το δικό σας φόρουμ ούτε άλλο φόρουμ.
Επίσης δεν εννοούσα το στήσιμο του δικού σας περιπτέρου.
Εγώ απλώς περιέγγραψα μια κατάσταση του χώρου, θα έλεγα μάλιστα, επιεικώς και περιληπτικώς.
Εκτός αν θέλετε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Τέλος, άσχετο ίσως αλλά προς ενημέρωση σας, οι πίτες και τα πακέτα δεν μου αρέσουν.
Κε backousi,
Το δεύτερο μήνυμα σας ήταν προβλέψιμο για εμένα από την στιγμή που έγγραφα το πρώτο δικό μου.
Και αυτό, γιατί θα φοβόσαστε* μήπως κατηγορηθείτε φίλος της MFAudio - φίλος μου.
Εγώ πάντως υπογράφω δήλωση του Νόμου 105 ότι ούτε σας γνωρίζω ούτε με γνωρίζετε.
Μιχάλης Φουάσης.
* (Εδώ βλέπω ότι, πιθανόν, φοβούνται αυτοί που με γνωρίζουνε …)
Υ.Γ. Από τους Διαχειριστές ζητώ συγγνώμη που επανήλθα προς διευκρίνιση.
-