Εντυπώσεις από την Έκθεση

Υπάρχουν αποδείξεις γιά τό ´βαλτός´???
Αυτό λέγεται καθαρή συκοφαντία εκτός εάν υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία.

Ασε ρε Σπύρο . Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες . Και δυστυχώς τα πίτουρα είναι και ανώνυμα .

Στοχεια ατρανταχτα φυσικα και δεν υπαρχουν, ειναι εμφανεστατο ομως.

Καλο βραδυ.

Ενω εσυ εισαι πολυ αντρας που μπηκες στο avsite να κραξεις μελος, "βαλτος", ενω ποτε δεν ειχες γραψει εκει.
Ασε ρε Ντοκ σε μαθαμε. .

Την επόμενη φορά θα σε παρακαλούσα να βάλεις και το ονοματάκι σου κάτω από τέτοια κείμενα .

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

το μεταφέρω και αφηνω τα σχολια στην διαθεση σας .......

Πολύ γέλιο έχουν αυτοί εκεί! :worshippy:
Γιατί γράφουνε στα αγγλικά; Το έχει καταλάβει κανείς τους; :2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Και επειδη το μελος Kharmakoma και εγω ανταλλασουμε "φιλοφρονησεις" απο χτες σε pm για να μην διαταραξουμε το κλιμα ....με τελειως προεδρικο τροπο μεταφερει και αντιγραφει μονο μερος των "στολισματων μου " χωρις να αναφερθει στα δικα του προκλητικοτατα......

Σε οποιον θελει του τα στελνω με pm να διασκεδασει ........

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το avclub και τα μέλη του

για την εγκάρδια φιλοξενία και την ρακή που με κέρασαν!

Πέρασα πολύ καλά με τις μουσικές του Φίλου Λυμπερόπουλου

και συνάντησα Φίλους που είχα μήνες ή χρόνια να δώ!

Ευχαριστώ επίσης την διαχειριστική ομάδα για την εντυπωσιακά άμεση

και θετική ανταπόκριση σε αυτό που τους ζήτησα ! -bye-

In medicine, a coma (from the Greek κῶμα koma, meaning deep sleep) is a profound state of unconsciousness. A comatose patient cannot be awakened, fails to respond normally to pain or light, does not have sleep-wake cycles, and does not take voluntary actions. Coma may result from a variety of conditions, including intoxication, metabolic abnormalities, central nervous system diseases, acute neurologic injuries such as stroke, and hypoxia. It may also be deliberately induced by pharmaceutical agents in order to preserve higher brain function following another form of brain trauma.

Τελικά το Av Club έχει 'ενoχλήσει´πολύ περισσότερο απ´ότι είχε διαφανεί αρχικά.Βέβαια ορισμένοι εξ´αρχής είχαν καταλάβει ότι αποτελεί απειλή..
Οι αντιδράσεις θυμίζουν λίγο τήν έκπληξη πού ένοιωσαν οι Αγγλοι Λόρδοι αποικιοκράτες όταν κατάλαβαν-λίγο αργά βέβαια´-ότι δέν ήσαν οι μόνοι προνομιούχοι αυτού τού κόσμου.
Περαστικά τους.Ασε πού μερικοί απ´αυτούς είχαν και πολύ κακό γούστο μέ αυτές τίς πλουμιστές στολές πού περιεφέροντο σάν ´σκιές´σέ έναν κόσμο πού άλλαζε...
Τελικά υπάρχουν ακόμα νησίδες πού παράγουν ιδέες και προωθούν τον πολιτισμό..
Ελπιδοφόρο..

Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω παντως ζηλευω που δεν εχουμε Προεδρο. :p

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το avclub και τα μέλη του

για την εγκάρδια φιλοξενία και την ρακή που με κέρασαν!

Πέρασα πολύ καλά με τις μουσικές του Φίλου Λυμπερόπουλου

και συνάντησα Φίλους που είχα μήνες ή χρόνια να δώ!

Ευχαριστώ επίσης την διαχειριστική ομάδα για την εντυπωσιακά άμεση

και θετική ανταπόκριση σε αυτό που τους ζήτησα ! -bye-

Βασίλη χάρηκα ειλικρινά που σε γνώρισα και τα είπαμε έστω και για λίγο. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Πολύ γέλιο έχουν αυτοί εκεί! :worshippy:
Γιατί γράφουνε στα αγγλικά; Το έχει καταλάβει κανείς τους; :2thumb22sup:

Διότι είναι ευρωλιγούρηδες, πολύ μη μου άπτου, και ασήκωτοι χαϊεντάδες, καθ' όσον, κατά πως λέει και ο Κροκ, καλό high end είναι το βαρύ high end. Μη σου πω δηλαδή και ασήκωτο.

"Θα πέσω κάτω απ' τη μαγκιά
και ποιος θα με σηκώσει"...

Κώστα, και χωρίς καμία ειρωνεία ή δεύτερη ερμηνεία μεταξύ των γραμμών, απλά απορία, εσύ δεν ανήκεις στους .........."χαϊεντάδες"?

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Αγαπητοί μου, είναι η πρώτη έκθεση που επιτέλους πήγα!!! Εντυπωσιάστηκα...γκρεμίστηκαν μύθοι για τις χλιδάτες εταιρείες και τα όνειρα που έκανα μέσα απο τα περιοδικά...όταν διάβαζα τα μυθικά τέρατα της σκηνής που δεν λέω...., μερικά με καθήλωσαν...όπως τα βεριτυ και τα ΚΕΦ.....και μια εταιρεία Blumenhofer...με εκείνα τα τέρατα των 35.000....και άλλα απλά άφησα τους αντιπροσώπους να περιμένουν το επόμενο κορόιδο να του ληστέψουν τα χιλιάρικά του!!! δεν θα αναφέρω ονόματα....φυσικά....

Ο λόγος που ήθελα τόσο πολύ να κατέβω στην έκθεση ήταν να ξεδιαλύνω τι θέλω από ηχεία...Και ναι!!!!! Πιστευών ότι τα Aurum Cantus με αφήσαν άναυδο..!!! Να μην πω βέβαια ότι έκλεισα το μεγάλο μοντέλο της εταιρείας!!! Θα τα σύγκρινα με ηχεία πολλών χιλιάδων που υπήρχαν μέσα στην έκθεση που ακόμα και τα μικρά της ήταν ισοπεδωτικά για την πλειονότητα των ηχείων εκεί μέσα...Νο 2 Καλύτερο ήχο σε λογικές τιμές ήταν το ηχείο του Ελληνα της Ηχοδιάστασης!!!! Οταν μπήκα μέσα, μην έχοντας ξαναδεί την εταιρεία, ρωτάω τον παππούλη (ιδιοκτήτη, που δεν το ήξερα φυσικά!! ) και τον λέω τι ηχεία είναι, μου λέει δαπέδου!!!! άααντεεε?? τι μας λες?? ξαναρωτάω, ναι το ξέρω μα τι μάρκα είναι, τι μοντέλο....μου λέει δικά μας!!! άαααντεεε??? ξαναλέω....ναι οκ ποιος αντιπρόσωπος είσαι και ποια μάρκα είναι αυτή?? και μου λέει εκεί δικά μας είναι, εμείς τα κατασκευάζουμε!!! και έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν μπορούσα να βγώ απότο δωμάτιο....Ένας άλλος μύθος που γκρεμίστηκε μέσα μου όταν άκουσα ότι τα δίνει στα 1800Ευρώ....!! Ο ήχος , και φυσικά θα απορρίψετε πολλοί την άποψή μου ..συγκρινόταν με τα περισσότερα ηχεία εκεί μέσα....και Χ5 χρημάτων άλλων ηχείων.... Ειλικρινά ήθελα να αγοράσω και ένα ζεύγος επί τόπου αλλά είχα ήδη κάνει την κράτηση στα Αουρουμ οπότε του υποσχέθηκα μόλις λύσω το οικονομικό θα του πάρω ένα μοντέλο...το ηχείο μίλησε στην καρδιά μου και ας λέτε ότι θέλετε οι οπαδοί των ακριβών καλών ή μη ηχείων....Καλά και αυτά αλλά μερικά εκεί μέσα από τα ακριβά ήταν για πέταμα τελείως.....
Τέλος Νο3 σύστημα αυτό του Audio epilogue ηχείου με τα Xindak ενισχυτικά!! Τρίτο σοκ..Οταν άκουγα τα ντραμς ήταν ο πιο φυσικός ήχος που άκουσα μέσα στην έκθεση...τόσο αναλυτικό που αισθανόσουν την ανάσα του ντράμερ και του κιθαρίστα και ......και....
Το συμπέρασμα μου αυτό που έχει ξαναειπωθεί...μοναδικός ήχος για τον καθένα δεν είναι σίγουρα στα πολλά χρήματα....το μάρκετινγκ κάνει πολλή καλά την δουλειά του και απομένει σε εμάς να ανιχνεύουμε τους τίμιους κατασκευαστές που απλά δεν θέλουν να ληστέψουν την τσέπη μας....αντιλήφθηκα ότι ο ήχος του ηχείου των 20.000 μπορεί εύκολα σχετικά να αποκτηθεί σε ένα ποσοστό 80% από ένα ηχείο των 3.000-4.000....και αυτό έπραξα σε αυτήν την έκθεση...όταν θα μπορώ να βγάλω από την τσέπη μου 20.000 χιλιάδες για να αγοράσω ηχείο , θα τους ξαναακούσω όλους αυτούς....τους ακριβούς ..και τους φθηνούς...αλλά και πάλι θα πάρω αυτό που θα μιλήσει στην καρδιά μου...μπορεί και για 20.000 , μπορεί και με 2.000!!!

Όσο για τις γκόμενες, όποιος ξέρει τον κρητικό από την planet audiovisual, θέλω να μου δώσει το τηλ της ξανθιάς εκεί μέσα....τεχνητή αναπνοή χρειάστηκα για να με συνεφέρουν όταν είδα το πόδι της σε συνδυασμό με όπισθεν και παραπάνω...πολύ καλή επιλογή!!!! Το μωρό ήταν εξωγήινο....!!! Η καλύτερη μέσα σε όλη την έκθεση!!! Αν με ακούει , ασ περάσει καμιά βόλτα από θεσσαλονίκημ να τα πούμε!!!

Με τιμή,
Τέλλιος Αθανάσιος

Tα πρώτα δύο Xindak XA8800MNE Class A Power monoblock amplifiers που πουλήθηκαν στην Ελλάδα κοσμούν το σαλόνι μου και οδηγούν αυτή τη στιγμή που γράφω τα τετράωμα ηχεία μου, ένα ζεύγος Δανέζικα Dynaudio Contour 3.3. Εκπληκτικά ενισχυτικά, απίστευτη ανάλυση και ταυτόχρονα πολύ φυσικός ήχος. Οταν τα άκουσα για πρώτη φορά στο σύστημα μου και μάλιστα με ασυμπίεστες home-made ηχογραφήσεις κλασικής κιθάρας νόμιζα ότι κάποιος έπαιζε δίπλα μου με την Jose Ramirez μου του 85. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι παίζουν απίστευτα όμορφα ακόμα και σε πολύ χαμηλές εντάσεις. Ποτέ τα Dynaudio δεν έπαιξαν σε πολύ χαμηλές εντάσεις.

Με 400W που δίνουν τα Xindak στα 4Ω δεν βλέπω τον λόγο γιατί να δώσω περισσότερα χρήματα για ενισχυτή. Τον οδηγώ με τον προενισχυτή Cary SLP-98P και μετά από το πρώτο σοκ που έπαθα με τα ενισχυτικά της Xindak αγόρασα στη συνέχεια και το Xindak DAC-5 που διαθέτει μάλιστα και μια λαμπάτη (ECC88/6922) έξοδο σε RCA. Διαθέτει επίσης μια balanced και μία ακόμα unbalanced τρανσιστοράτη σε RCA.

Χαίρομαι που κάποιος σαν και εμένα ακούει με τα αυτιά του και λιγότερο με τα μάτια του.
Θανάση, κρίμα που μένεις Θεσ.νίκη :SFGSFGSF:

Λέω να αφήσουμε τις "Σ.......ίες" και να ασχοληθούμε με τη ¨Εκθεση.
Ειδικά πρέπει να αναφερθούμε ότι πρώτη φορά τέτοια έκθεση είχε τόσες μοντέλες !
Οι μισές μάλιστα ήταν αλλοδαπές...
Μέχρι και το ΑVCLUB είχε:worshippy:
Τέτοια χαιλίκια:award:

Λέω να αφήσουμε τις "Σ....ίες" και να ασχοληθούμε με τη ¨Εκθεση.
Ειδικά πρέπει να αναφερθούμε ότι πρώτη φορά τέτοια έκθεση είχε τόσες μοντέλες !
Οι μισές μάλιστα ήταν αλλοδαπές...
Μέχρι και το ΑVCLUB είχε:worshippy:
Τέτοια χαιλίκια:award:

Με 15 ευρώ την ώρα έχεις όποια από αυτές σου άρεσε περισσότερο, έξω από την πόρτα του σπιτιού σου για να σου φέρνει κάθε πρωϊ και την εφημερίδα σου.
Ή είσαι σωστός χαϊεντάς ή δεν είσαι .

Σωστός χαϊεντάς είναι αυτός που θαυμάζει μόνο τα μηχανήματα ?
Νόμιζα πως μόνο ο Σ .....ς είναι τέτοιος :silly:

Σωστός χαϊεντάς είναι αυτός που θαυμάζει μόνο τα μηχανήματα ?
Νόμιζα πως μόνο ο Σ....ς είναι τέτοιος :silly:

Οχι, ο σωστός χαϊεντάς που και που αγοράζει και κανένα μηχανάκιον :grandpa: