Αγαπητοί μου, είναι η πρώτη έκθεση που επιτέλους πήγα!!! Εντυπωσιάστηκα...γκρεμίστηκαν μύθοι για τις χλιδάτες εταιρείες και τα όνειρα που έκανα μέσα απο τα περιοδικά...όταν διάβαζα τα μυθικά τέρατα της σκηνής που δεν λέω...., μερικά με καθήλωσαν...όπως τα βεριτυ και τα ΚΕΦ.....και μια εταιρεία Blumenhofer...με εκείνα τα τέρατα των 35.000....και άλλα απλά άφησα τους αντιπροσώπους να περιμένουν το επόμενο κορόιδο να του ληστέψουν τα χιλιάρικά του!!! δεν θα αναφέρω ονόματα....φυσικά....
Ο λόγος που ήθελα τόσο πολύ να κατέβω στην έκθεση ήταν να ξεδιαλύνω τι θέλω από ηχεία...Και ναι!!!!! Πιστευών ότι τα Aurum Cantus με αφήσαν άναυδο..!!! Να μην πω βέβαια ότι έκλεισα το μεγάλο μοντέλο της εταιρείας!!! Θα τα σύγκρινα με ηχεία πολλών χιλιάδων που υπήρχαν μέσα στην έκθεση που ακόμα και τα μικρά της ήταν ισοπεδωτικά για την πλειονότητα των ηχείων εκεί μέσα...Νο 2 Καλύτερο ήχο σε λογικές τιμές ήταν το ηχείο του Ελληνα της Ηχοδιάστασης!!!! Οταν μπήκα μέσα, μην έχοντας ξαναδεί την εταιρεία, ρωτάω τον παππούλη (ιδιοκτήτη, που δεν το ήξερα φυσικά!! ) και τον λέω τι ηχεία είναι, μου λέει δαπέδου!!!! άααντεεε?? τι μας λες?? ξαναρωτάω, ναι το ξέρω μα τι μάρκα είναι, τι μοντέλο....μου λέει δικά μας!!! άαααντεεε??? ξαναλέω....ναι οκ ποιος αντιπρόσωπος είσαι και ποια μάρκα είναι αυτή?? και μου λέει εκεί δικά μας είναι, εμείς τα κατασκευάζουμε!!! και έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν μπορούσα να βγώ απότο δωμάτιο....Ένας άλλος μύθος που γκρεμίστηκε μέσα μου όταν άκουσα ότι τα δίνει στα 1800Ευρώ....!! Ο ήχος , και φυσικά θα απορρίψετε πολλοί την άποψή μου ..συγκρινόταν με τα περισσότερα ηχεία εκεί μέσα....και Χ5 χρημάτων άλλων ηχείων.... Ειλικρινά ήθελα να αγοράσω και ένα ζεύγος επί τόπου αλλά είχα ήδη κάνει την κράτηση στα Αουρουμ οπότε του υποσχέθηκα μόλις λύσω το οικονομικό θα του πάρω ένα μοντέλο...το ηχείο μίλησε στην καρδιά μου και ας λέτε ότι θέλετε οι οπαδοί των ακριβών καλών ή μη ηχείων....Καλά και αυτά αλλά μερικά εκεί μέσα από τα ακριβά ήταν για πέταμα τελείως.....
Τέλος Νο3 σύστημα αυτό του Audio epilogue ηχείου με τα Xindak ενισχυτικά!! Τρίτο σοκ..Οταν άκουγα τα ντραμς ήταν ο πιο φυσικός ήχος που άκουσα μέσα στην έκθεση...τόσο αναλυτικό που αισθανόσουν την ανάσα του ντράμερ και του κιθαρίστα και ......και....
Το συμπέρασμα μου αυτό που έχει ξαναειπωθεί...μοναδικός ήχος για τον καθένα δεν είναι σίγουρα στα πολλά χρήματα....το μάρκετινγκ κάνει πολλή καλά την δουλειά του και απομένει σε εμάς να ανιχνεύουμε τους τίμιους κατασκευαστές που απλά δεν θέλουν να ληστέψουν την τσέπη μας....αντιλήφθηκα ότι ο ήχος του ηχείου των 20.000 μπορεί εύκολα σχετικά να αποκτηθεί σε ένα ποσοστό 80% από ένα ηχείο των 3.000-4.000....και αυτό έπραξα σε αυτήν την έκθεση...όταν θα μπορώ να βγάλω από την τσέπη μου 20.000 χιλιάδες για να αγοράσω ηχείο , θα τους ξαναακούσω όλους αυτούς....τους ακριβούς ..και τους φθηνούς...αλλά και πάλι θα πάρω αυτό που θα μιλήσει στην καρδιά μου...μπορεί και για 20.000 , μπορεί και με 2.000!!!
Όσο για τις γκόμενες, όποιος ξέρει τον κρητικό από την planet audiovisual, θέλω να μου δώσει το τηλ της ξανθιάς εκεί μέσα....τεχνητή αναπνοή χρειάστηκα για να με συνεφέρουν όταν είδα το πόδι της σε συνδυασμό με όπισθεν και παραπάνω...πολύ καλή επιλογή!!!! Το μωρό ήταν εξωγήινο....!!! Η καλύτερη μέσα σε όλη την έκθεση!!! Αν με ακούει , ασ περάσει καμιά βόλτα από θεσσαλονίκημ να τα πούμε!!!
Με τιμή,
Τέλλιος Αθανάσιος