Εντυπώσεις από την Έκθεση

Σώνει και καλά, το θέμα από εντυπώσεις για την έκθεση να καταλήξει σε μία αντιπαράθεση μηνυμάτων.

Ειρήνη παιδιά, Ειρήνη…

Την πλάκα μας κάνουμε και μοιραζόμαστε ένα κοινό χόμπι…
Προς τι τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός? (κλεμμένο από ταινία)

Για να συνεχίζουμε εντυπώσεις από την έκθεση, αρνητικές ή θετικές :-)

Εμπαθεστατος. Σ'οποιον δεν αρεσουμε, ας μην καταδεχτει να μπει την επομενη φορα στο δωματιο. Και για τις ξυνιλες υπαρχουν χαπια να πεις στον Προεδρο σου...

Εδώ ο άνθρωπος αποκαλύπτει ανοιχτά χώρίς τήν συναίνεσή τους ονόματα ανθρώπων πού γράφουν μέ ψευδώνυμο εδώ μέσα ,στό ...σαλέ του...
Αυτό ξεπερνά τά όρια τής δεοντολογίας...

Χρηστο, κανονικα δεν πρεπει να ασχολουμαστε καθολου μαζι τους!!!

Τοσα ξερουν τοσα λενε!!!

Ακουν ενα ηχειο με ωραια φωνη και το βγαζουν ηχειαρα. Μονο που δεν ακουγεται κανενα αλλο οργανο!!!

Το καλυτερο που διαβασα ειναι οτι τα audio spectrum την εκθεσης ειναι τα καλυτερα ηχεια της εκθεσης.
χαχαχαχαχαχαχ

Σορρυ , τα καλυτερα ηχεια του κοσμου ελεγε το παλικαρι......

Αν δεν εχεις πολλα ακουσματα συμπερασμα δεν βγαζεις. Τελεια και παυλα

Αυτο ειναι το κειμενο σου διπλα. Για να μην το παιζεις και τιμητης και να μη μου μιλας εμενα για εμπαθεια

Χρηστο, κανονικα δεν πρεπει να ασχολουμαστε καθολου μαζι τους!!!

Τοσα ξερουν τοσα λενε!!!

Ακουν ενα ηχειο με ωραια φωνη και το βγαζουν ηχειαρα. Μονο που δεν ακουγεται κανενα αλλο οργανο!!!

Το καλυτερο που διαβασα ειναι οτι τα audio spectrum την εκθεσης ειναι τα καλυτερα ηχεια της εκθεσης.
χαχαχαχαχαχαχ

Σορρυ , τα καλυτερα ηχεια του κοσμου ελεγε το παλικαρι......

Αν δεν εχεις πολλα ακουσματα συμπερασμα δεν βγαζεις. Τελεια και παυλα

Αυτο ειναι το κειμενο σου διπλα. Για να μην το παιζεις και τιμητης

Τα σέβη μου Βασίλη...
Ετσι ..Εκεί πού μάς χρωστάγανε μάς πήρανε και τό βόδι.

Δυστυχώς , σε ένα ελεύθερο δικτυακό τόπο , όπως το avclub , οφείλουμε να υφιστάμεθα τον συγχρωτισμό , όχι όμως και την επαφή , με μέλη όπως ο Kharmacoma , ο οποίος με την πρωτη ευκαιρία , κουτσουμπολεύει ασύστολα το avclub στο aca και αμέσως μετά έρχεται και γράφει εδώ μέσα ... εκεί δηλαδή που προ ολίγου έφτυνε .

Ετι δυστυχέστερον είναι ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι και νεαρόν στην ηλικία και παρ' όλα αυτά υιοθετεί συμπεριφορές κουτσομπόλας χωριάτισσας , εξηκονταετούτιδος και βάλε .

Ατυχώς γι αυτόν η αγωγή και η αντρίκια συμπεριφορά δεν είναι ανάμεσα στα προτερήματα του . Κρίμα γι αυτόν .

Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κανέναν αλλο.
Ο χώρος μας ήτο μακράν ο αρτιότερος και καλύτερος, χωρίς κανένα ίχνος υπεροψίας, έναντι των άλλων εκθετών, για ένα και μοναδικό λόγο την αγάπη μου που ενώνει για την κοινή προσπάθεια που δεν κρύβει καμμία εξάρτηση με κανένα αντιπρόσωπο.

Παρακαλώ θερμά να παραμείνετε όλοι εντός θέματος που είναι οι εντυπώσεις από την Έκθεση.

Παρακαλώ επίσης το μέλος Kharmacoma εφ όσον θέλει να συμμετέχει στο avclub τουλάχιστον ας μας πείσει ότι ενδιαφέρεται και να μην αυτοδιαψεύδεται.
Τότε θα είναι όντως ευπρόσδεκτος και είμαι σίγουρος ότι θα λείψουν τα υπονοούμενα και οι ειρωνίες. Και τότε θα φροντίσω προσωπικά γι αυτό.

Δεν ντρεπομαι ουτε για αυτο που εχω πει εδω ουτε εκει.
Το avclub δεν ειναι μονο hi-end!

Δημητρη Ν. το ποιος ειναι αντρας κτλ αστο καλυτερα. Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις.
Δεν με ξερεις, δεν σε ξερω.

Και επειδη βαριεμαι να ασχολουμε με ασκοπες αντιπαραθεσεις, αν το προβλημα σας ειμαι εγω, τοτε δεν ξαναγραφω στη κατηγορια.
Τα λετε καλα ετσι και αλλιως και χωρις εμενα.

το avclub είναι και hiend Μιχάλη.
Ασχέτως αν μερικοί δεν συμφωνούν με αυτό ως αντίληψη και τρόπο ζωής ή τρόπο υλοποίησης.
Κανείς δεν ορίσθηκε αυτόκλητος τιμητής του είδους πολύ δε μάλλον μοναδικός.

Περιοριστείτε λοιπόν στα της έκθεσης.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κανέναν αλλο.
Ο χώρος μας ήτο μακράν ο αρτιότερος και καλύτερος, χωρίς κανένα ίχνος υπεροψίας, έναντι των άλλων εκθετών, για ένα και μοναδικό λόγο την αγάπη μου που ενώνει για την κοινή προσπάθεια που δεν κρύβει καμμία εξάρτηση με κανένα αντιπρόσωπο.

Δέν θα πώ ούτε ότι ήταν καλύτερος ούτε χειρότερος..Ηταν αλλοιώτικος.Σέβεται καί τό μέσον και τό περιεχόμενο.Γιατί χωρίς περιεχόμενο το μηχάνημα θά αναπαράξει ότι τό ταϊσεις..
Δέν έχει ανάγκη τό φόρουμ από κολακείες..
Σεβαστοί όλοι οι επαγγελματίες,πού κάνουν τήν δουλειά τους γιά νά μήν παρεξηγούμαστε.
Αλλά το δικό μου κέφι καί τών φίλων πού ασχολούνται με την μουσική δέν εξαρτάται από τίς ´γυμναστικές επιδείξεις ´ορισμένων..

Δεν ντρεπομαι ουτε για αυτο που εχω πει εδω ουτε εκει.
Το avclub δεν ειναι μονο hi-end!

Δημητρη Ν. το ποιος ειναι αντρας κτλ αστο καλυτερα. Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις.
Δεν με ξερεις, δεν σε ξερω.

Το ότι δεν σε γνωρίζω προσωπικά , δεν σημαίνει ότι δεν έχω την δυνατότητα να κρίνω την συμπεριφορά σου όπως αυτή διαγράφεται μέσα από τα μηνύματα σου , εδώ και αλλού . Και ευτυχώς στο διαδίκτυο έχει εφαρμογή το scripta manent , verba volant . Η κρίση μου περί του ποιός είναι άντρας δεν αναφέρεται βεβαίως στον αντρισμό σου , αλλά στις ιδιότητες εκείνες που έχουμε συνηθίσει να προσδίδουμε στους άντρες . Ντομπροσύνη , ευθύτητα , αντιμετώπιση του προβλήματος στην πηγή του και εν τη γεννέσει του , σταράτες κουβέντες , φιλότιμο κλπ.

Το ότι κάποιος από το avclub σου έστειλε , όπως ισχυρίζεσαι , αυτό το κατάπτυστο κείμενο , δεν σημαίνει ότι εσύ θα έπρεπε να το δημοσιοποιήσεις και δη σε άλλο ιντερνετικό χώρο .

Σοβαρα μιλας τωρα?Ποιος το λεει αυτο?

Και που ξερεις εσυ τι εχει προηγηθει με το συγκεκριμενο μελος για να κρινεις ολοκληρωτικα την κατασταση?

Ενω εσυ εισαι πολυ αντρας που μπηκες στο avsite να κραξεις μελος, "βαλτος", ενω ποτε δεν ειχες γραψει εκει.
Ασε ρε Ντοκ σε μαθαμε.

Σοβαρα μιλας τωρα?Ποιος το λεει αυτο?

Και που ξερεις εσυ τι εχει προηγηθει με το συγκεκριμενο μελος για να κρινεις ολοκληρωτικα την κατασταση?

Ενω εσυ εισαι πολυ αντρας που μπηκες στο avsite να κραξεις μελος, "βαλτος", ενω ποτε δεν ειχες γραψει εκει.
Ασε ρε Ντοκ σε μαθαμε.

Η εξαιρετικού ήθους και ύφους επιχειρηματολογία σου και η υιοθέτηση της συνομωσιολογικής άποψης ,που αμέσως κατατάσσει στους "βαλτούς" όσους δεν ανέχονται απλώς την χυδαία συμπεριφορά και τα ρυπαρογραφήματα δείχνει , αν μη τι άλλο το που έχεις επιλέξει να ανήκεις . "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" έλεγαν παλιότερα και πολύ πιό ευγενικά .

Και σε παρακαλώ πολύ , το Ντοκ είναι για τους φίλους μου , εδώ μέσα . Δεν σου επιτρέπω να με αποκαλείς με αυτό τον τρόπο . Για σένα το κύριε Ντοκατζή και πολύ σου είναι.

Ενω να την πεφτουν 10 σε ενας δειχνει πολυ αντρισμο.

Στοχεια ατρανταχτα φυσικα και δεν υπαρχουν, ειναι εμφανεστατο ομως.

Συκοφαντια ειναι και αυτα που αναφερει ο κυριος Ντοκατζης για το προσωπο μου.

Αν ειναι να το γυρισουμε στο δικηγοριλικι που ειναι και η ειδικοτητα του κυριου Ντοκατζη πειτε το μου να ξερω με ποιους εχω να κανω.

Καλο βραδυ.