Εντυπώσεις από την Έκθεση

-
Αυτά καταλάβατε Κε Σωκρατίδη;

Εγώ δεν στόχευσα ούτε το avclub ούτε άλλο club.

Ούτε το δικό σας φόρουμ ούτε άλλο φόρουμ.

Επίσης δεν εννοούσα το στήσιμο του δικού σας περιπτέρου.

Εγώ απλώς περιέγγραψα μια κατάσταση του χώρου, θα έλεγα μάλιστα, επιεικώς και περιληπτικώς.

Εκτός αν θέλετε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Τέλος, άσχετο ίσως αλλά προς ενημέρωση σας, οι πίτες και τα πακέτα δεν μου αρέσουν.

Κε backousi,

Το δεύτερο μήνυμα σας ήταν προβλέψιμο για εμένα από την στιγμή που έγγραφα το πρώτο δικό μου.
Και αυτό, γιατί θα φοβόσαστε* μήπως κατηγορηθείτε φίλος της MFAudio - φίλος μου.

Εγώ πάντως υπογράφω δήλωση του Νόμου 105 ότι ούτε σας γνωρίζω ούτε με γνωρίζετε.

Μιχάλης Φουάσης.

* (Εδώ βλέπω ότι, πιθανόν, φοβούνται αυτοί που με γνωρίζουνε …)

Υ.Γ. Από τους Διαχειριστές ζητώ συγγνώμη που επανήλθα προς διευκρίνιση.

-

χαρακτηριστικό παράδειγμα η mythos audio της οποίας ο ήχος μου άρεσε αρκετά,αλλά όταν τους έδωσα και έπαιξαν tiesto εκει κάπου χαλούσε το αποτέλεσμα...παρ'όλα αυτά δέχθηκαν,λέγοντας μου πως δεν κάνει το σύστημα τις επιλογές αλλά εμείς....γενικά δλδ άκουγες αυτό που ήθελες..

Καλημέρα και απο εμένα παιδιά.
Χάρηκα και εγώ που είδα πολλά παιδιά του club που είχαμε πολύ καιρό να τα πούμε απο κοντά,δυστηχώς δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στο περιπτερό του club λόγω υποχρεώσεων σε άλλο περιπτερό που έπρεπε να βρίσκομαι άλλά στην επόμενη έκθεση οπωσδήποτε.
Τώρα για τους χώρους δεν θα αναφερθώ γιατί οι απόψεις διίστανται και είναι δικαίωμα του καθένα να εκλαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα όπως αυτός θέλει αλλά για την μουσική που επαιζάν κάποια περίπτερα δεν θα διαφωνήσω γιατί είναι πάγια τακτική να παίζουν στις εκθέσεις συγκεκριμένα cd για ευνόητους λόγους αλλά θα σας αναφέρω μερικά απο τα κομμάτια που έβαλα εγώ απο τα προσωπικά μου cd.
Dire straits-private investigations.
Compay Segundo-Duets
Hugh masekela-Hope
Έλλη Πασπαλά
Τζένη Βάνου-Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της
Τριχορδον-όλο σχεδόν το cd.
εκτός φυσικά των γνωστών TBM,Ella Fitzgerald,Louis Armstrong,Opus3,Nusrat fateh ali Khan,Dfafer Youssef,Ibrahim Ferrer,Allison Moyet,Orchestra Baob Ab κτλ. και φυσικά ότι ήθελαν όλοι οι πελάτες.
Κρίμα που οι φίλοι συνφορουμίτες δεν τα άκουσαν αυτά γιατί θα ανταλλάσαμε ενδιαφέρουσες απόψεις εκτός φυσικά απο το αναπόφευκτο μπουμάρισμα των ηχείων σε μεγάλες εντάσεις στο πολύ μικρό δωμάτιο του ξενοδοχείου (Eggleston Andra II σε 15 τμ.).
Πάντως αυτά που άκουσα απο άλλους φίλους είναι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι αντιπρόσωποι ήταν φιλικοί ώς πρός της μουσικές προτιμήσεις του κόσμου.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

-
Αυτά καταλάβατε Κε Σωκρατίδη;

Εγώ δεν στόχευσα ούτε το avclub ούτε άλλο club.

Ούτε το δικό σας φόρουμ ούτε άλλο φόρουμ.

Επίσης δεν εννοούσα το στήσιμο του δικού σας περιπτέρου.

Εγώ απλώς περιέγγραψα μια κατάσταση του χώρου, θα έλεγα μάλιστα, επιεικώς και περιληπτικώς.

Εκτός αν θέλετε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Τέλος, άσχετο ίσως αλλά προς ενημέρωση σας, οι πίτες και τα πακέτα δεν μου αρέσουν.

-

Ευχαριστω για τις διευκρινισεις, καλυφθηκα πληρως.Προσβλεπω σε μια δημιουργικη συμμετοχη σας στο AVclub. -bye-

Ελπίζω ότι ό,τι ήταν να διευκρινιστεί διευκρινίστηκε.

3η υπενθύμιση - παράκληση, πάρτε το όπως θέλετε.

-

[

Κε backousi,

Το δεύτερο μήνυμα σας ήταν προβλέψιμο για εμένα από την στιγμή που έγγραφα το πρώτο δικό μου.
Και αυτό, γιατί θα φοβόσαστε* μήπως κατηγορηθείτε φίλος της MFAudio - φίλος μου.

Εγώ πάντως υπογράφω δήλωση του Νόμου 105 ότι ούτε σας γνωρίζω ούτε με γνωρίζετε.

Μιχάλης Φουάσης.

* (Εδώ βλέπω ότι, πιθανόν, φοβούνται αυτοί που με γνωρίζουνε …)

Υ.Γ. Από τους Διαχειριστές ζητώ συγγνώμη που επανήλθα προς διευκρίνιση.

-

να με συγχωρης δημητρη αλλα εγω δεν καλυφθηκα.

κυριε φουαση αν παρακολουθουσατε το φορουμ(οχι οτι ειστε υποχρεωμενος)

θα ξερατε οτι ειμαι ενας απλος χομπιστας που ομως γραφω χρονια και ολοι ξερουν ποιος ειμαι.

συνεπως δεν εχω λογο να φοβαμαι κανεναν.

εχω ακουση απο αλλα μελη οτι ειστε ιδιαιτερα φιλικος.

μην χαλατε την καλη γνωμη που εχουν για σας.

οσο για την απορια μου για την χαμηλη ενταση απαντηθηκε

απο μηνυμα αλλου μελους που ανεφερε οτι παιζεται με SET.

Για την ιστορία να πω ότι ο Μιχάλης είναι φίλος μου, και ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί ν ακούσω δικά μου πράγματα, είτε σε έκθεση είτε στον χώρο του.

Ετσι και φέτος άκουσα ένα κομμάτι μου και είπα την γνώμη μου όπως και την έγραψα. Το Agathon του Honing είναι πολύ μεγάλο ηχείο.

Κι επειδή είναι άδικο ν αναφέρονται αρνητικές κρίσεις με μια και μόνο ακρόαση -πόσο μάλλον σε έκθεση- ανάφερα μόνο τα θετικά.

χαρακτηριστικό παράδειγμα η mythos audio της οποίας ο ήχος μου άρεσε αρκετά,αλλά όταν τους έδωσα και έπαιξαν tiesto εκει κάπου χαλούσε το αποτέλεσμα...παρ'όλα αυτά δέχθηκαν,λέγοντας μου πως δεν κάνει το σύστημα τις επιλογές αλλά εμείς....γενικά δλδ άκουγες αυτό που ήθελες..

Πού ήσουν βρε μπαγάσα και δεν σε πέτυχα ?

Εμ σ αυτά φαίνεται το ηχείο και δοκιμάζεται.Στα peaks και στα beats..Το ίδιο και στην hard rock (οι Dire Straits είναι πολύ "εύκολοι" στα ηχεία..).Βαρέθηκα τις επιδείξεις των τριών οργάνων και μιας φωνής (ενίοτε.):bigcry:

Εχω ξεμπροστιάσει εγώ συστήματα "απλησίαστα" με dance μουσική,σκληρή ροκ και συμφωνική ουκ ολίγες φορές !:smash:

Στην επόμενη έκθεση να κανονίσουμε να φέρω και εγώ μερικά full range tracks..:ernaehrung004:

Στην επόμενη έκθεση να κανονίσουμε να φέρω και εγώ μερικά full range tracks..

Δηλαδή ? :ADFADF1:

Α περιμένουμε παρουσίαση του anniversary όχι όπως πέρυσι που το έκανα εγώ...:Banane0:

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός...
Μήπως υπάρχει κάποιος σοβαρός χομπίστας που νομίζει ότι τα συστήματα που ήταν στην έκθεση θα παίξουν το ίδιο και στο σπίτι του;
Μπορείς να πείς "αυτό το ηχείο είναι καλύτερο από το άλλο" όταν το ακούς σε χώρους που καμία σχέση δεν έχουν με οικιακούς;
Εδώ συζητάμε για διαμόρφωση χώρου σπίτι μας και λέμε ότι αν κλείσεις μία πόρτα αλλάζει ο ήχος! Περιμένετε να ακούσετε πως παίζουν τα acapela στα 10 τετραγωνικά;
Ηχεία που ζω μαζί τους, έπαιζαν αγνώριστα! Στο χώρο που έπαιζαν δεν είχαν καθόλου μπάσο ενώ στο σπίτι μου ταρακουνάνε κανονικότατα!

Εγώ άλλα πράγματα πήγα να ακούσω και όχι να κρίνω εκ του ασφαλούς το οποιοδήποτε μηχάνημα.
Στις εκθέσεις πιό πολύ κρίνονται οι εκθέτες από τα μηχανήματά τους.

Καλημέρα.
Θα γράψω λίγα λόγια για την Έκθεση.

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω κάτι για να τελειώνουμε με αυτό.
Μία από τις πιο φιλόξενες αντιπροσωπείες στη χώρα είναι η MF AUDIO.
O Mιχάλης Φουάσης πάμπολλες φορές έχει φιλοξενήσει μέλη του κλαμπ στο χώρο του, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται τα συγκεκριμένα μέλη ν´αγοράσουν γιατί δεν θα μπορούσαν να δαπανήσουν τέτοια ποσά. Απλά έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να γνωρίσουν κάποια σπουδαία μηχανάκια. Και με άψογη φιλοξενία.
Είμαστε φίλοι και δεν έχω αγοράσει τόσα χρόνια που τον γνωρίζω ούτε ένα μέτρο καλώδιο.
Όμως με τιμάει με τη φιλία του.
Τώρα ο Σουσούριν είναι περίεργος. Τι να κάνουμε; Καλεσμένος ήταν. Δεν φταίει ο αντιπρόσωπος. Και μην τρελλαινόμαστε .
Το ότι κάποιοι φίλοι ήθελαν να βάλουν τα cd τους ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο και δε τα κατάφεραν ,ναι έχουν δίκιο.
Αλλά δεν πέθανε και κανένας. Cool.

Για μένα η εμπειρία ήταν ουσιαστική. Γνώρισα πάμπολλους φίλους, τα είπαμε, τα παραήπιαμε, γελάσαμε με τη ψυχή μας.
Βιώσαμε και συγκινητικές στιγμές όταν έπαιζαν τα παλιά. Πολλοί οι λάτρεις των κλασικών μηχανημάτων.
Έγινε και το εκπληκτικό ,να μας προταθεί η αγορά του συστήματος μετά το τέλος της έκθεσης και μάλιστα με σοβαρό ποσό.
Αλλά δεν πουλάμε. Χομπίστες είμαστε. Εξάλλου η συναισθηματική αξία των κομματιών αυτών δεν αγοράζεται.:grandpa:

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Μορφέα και τον Πάνο Τσιτιμάκη που αποτέλεσαν τη ''νεκρόφιλη'' ομάδα του κλαμπ.
Το φοβερό είναι ότι βγάλαμε και αξιοπρεπή ήχο.:drummer:
Εξάλλου όπως καταλάβατε δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή στην ουσία του χόμπυ μας τη μουσική.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.:grinning-smiley-043

Για τα μηχανήματα προτιμώ φέτος να σας διαβάζω.

Τις ευχαριστίες μου για τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους και τις μουσικές τους επιλογές το περιπτερό μας, θα τις δώσω στη σωστή κατηγορία.

Απλά δηλώνω με ένταση ,ότι τους αγάπησα πιο πολύ.

Και του χρόνου Κύριοι.

Καλημέρα.
Θα γράψω λίγα λόγια για την Έκθεση.

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω κάτι για να τελειώνουμε με αυτό.
Μία από τις πιο φιλόξενες αντιπροσωπείες στη χώρα είναι η MF AUDIO.
O Mιχάλης Φουάσης πάμπολλες φορές έχει φιλοξενήσει μέλη του κλαμπ στο χώρο του, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται τα συγκεκριμένα μέλη ν´αγοράσουν γιατί δεν θα μπορούσαν να δαπανήσουν τέτοια ποσά. Απλά έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να γνωρίσουν κάποια σπουδαία μηχανάκια. Και με άψογη φιλοξενία.
Είμαστε φίλοι και δεν έχω αγοράσει τόσα χρόνια που τον γνωρίζω ούτε ένα μέτρο καλώδιο.
Όμως με τιμάει με τη φιλία του.
Τώρα ο Σουσούριν είναι περίεργος. Τι να κάνουμε; Καλεσμένος ήταν. Δεν φταίει ο αντιπρόσωπος. Και μην τρελλαινόμαστε .
Το ότι κάποιοι φίλοι ήθελαν να βάλουν τα cd τους ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο και δε τα κατάφεραν ,ναι έχουν δίκιο.
Αλλά δεν πέθανε και κανένας. Cool.

Ημουν κι εγώ ένας απ' αυτούς,που τόσο πρόθυμα και με περισσή ευγένεια φιλοξένησε ο Μιχάλης και συμφωνώ απόλυτα.

Συμφωνώ απόλυτα γιατί και εγώ όταν μπήκα να ακούσω το σύστημα, μου είπαν ότι ακούει η γυναίκα του Lamm και δεν μπορώ να παρέμβω τότε!!!

Δηλαδή έκανα τόσο δρόμο από την θεσσαλονίκη, μπήκα σε τόσα έξοδα για να έρθει η θεία που στην τελική ζητάει από τους καταναλωτές να της σκάσουν χρήματα που άλλοι μαζεύουν για μια ζωή αλλά και μπορεί να τα ακούσει όποτε της γκαβλ... στο σπιτάκι της για όσες ώρες θέλει αφού δικά της είναι και όταν ήθελα εγώ να ακούσω , δεν μπορώ να την διακόψω???? Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί εκείνη τη στιγμή και εγώ αισθάνθηκα παρακατιανός....ότι μάλλον θα έπρεπε να βγάλω την Gold πιστωτική μου να της την τρίψω στην μούρη και να της υπογράψω κανένα συμβόλαιο ότι θα της ακουμπήσω τώρα 100.000 και να την παρακαλέσω να μου επιτρέψει και σε μένα τον ταπεινό να δω λίγα τα μηχανηματάκια της και να κουνήσει επιτέλους των κωλ.... της για να ακούσουν οι επισκέπτες λίγο τις συσκευές????

Ευτυχώς το άλλο το παιδί ήταν παρα πολύ φιλικό γιατί ετοιμος ήμουν να της σύρω καμία χριστοπαναγία στα αγγλικά....Αντε γιατί το έχουμε παραξιλώσει εδω μέσα, μια να έρχονται και να ζητάνε τα φραγκάκια που τα γουστάρουν όλοι βέβαια και από την άλλη να το παίζουν και υψηλή κοινωνία!!!

Κατά τα άλλα φίλε αντιπρόσωπε, το σύστημα ήταν σίγουρα από τα καλύτερα...μαγευτικό αποτέλεσμα...Αναμφισβήτητα....

Φίλε τελικά το παραμύθι είναι που μετράει........

Πού ήσουν βρε μπαγάσα και δεν σε πέτυχα ?

Εμ σ αυτά φαίνεται το ηχείο και δοκιμάζεται.Στα peaks και στα beats..Το ίδιο και στην hard rock (οι Dire Straits είναι πολύ "εύκολοι" στα ηχεία..).Βαρέθηκα τις επιδείξεις των τριών οργάνων και μιας φωνής (ενίοτε.):bigcry:

Εχω ξεμπροστιάσει εγώ συστήματα "απλησίαστα" με dance μουσική,σκληρή ροκ και συμφωνική ουκ ολίγες φορές !:smash:

Στην επόμενη έκθεση να κανονίσουμε να φέρω και εγώ μερικά full range tracks..:ernaehrung004:

βεβαίως να κανονίσουμε...εγώ απλά ήθελα να δω πως αναπαράγει ένα ηχοσύστημα τέτοιας αξίας αυτό το είδος μουσικής..είχε και λαμπάτους ενισχυτές...και η αλήθεια είναι πως το ακούσαμε και σε υψηλές εντάσεις.πάντως dianna krall έπαιξε πολυ καλύτερα....

Ιδού και οι δικές μου εντυπώσεις:

Μετά την έξοδο της Πέμπτης (Headquake και πρώτη συνάντηση με τους κοντινότερούς μου της μουσικής), άργησα να πάω στη "βάρδια" μου. :blush:

Εκείνη την ώρα ο Μανωλάκος (με τη βοήθεια του Καστρουνή) βελτιστοποιούσε την τοποθέτηση των ηχείων μας.
Στο τέλος, με ξαπόστειλε να χαζέψω την έκθεση, αφού τον είχα σκάσει, με τη συμβουλή να περάσω πρώτα από τον Φουάση.

*Σημείωση: έπρεπε να δείτε πως έκανε ο Σωκρατίδης όταν είδε ότι κουβαλούσα τσουρέκια από τον Τερκενλή! :flipout:

Με υποδέχτηκε ο Γιάννης παρέα με τον κύριο Lamm, εξυπηρετικός και ευγενέστατος. Με τον κύριο Lamm δε μίλησα, ήταν απορροφημένος με τα μηχανάκια του. Το σύστημα εξαιρετικό.
Έπειτα, έκανα μια βόλτα από το δωμάτιο του Ζωδιάτη, για ν' ακούσω τα Wilson, τα οποία ήταν από τα καλύτερα ηχεία της έκθεσης.

Επίσης, μου άρεσαν πάρα πολύ τα πάνελ της Audio Technologies, το τρομερό μικρό της Meridian και τα ATC.

Πρακτικά δεν κάθισα και πολύ ν' ακούσω τα συστήματα, γιατί ήξερα ότι με στήσιμο μέσα σε λίγες ώρες, δεν...
Πιο πολύ οφθαλμόλουτρο έκανα (μηχανάκια και μοντέλες).

Το όλο τζέρτζελο ήταν στο δικό μας δωμάτιο, όπου γινόταν το αδιαχώρητο.
Χάρηκα που γνώρισα κι άλλα μέλη του φόρουμ, όπως τον Ρέμπελο και τον "στρατηγό" μας τον Μπάμπη, καθώς και τους σχεδόν συνομήλικούς μου Άρη, gou-tsou, VfxCode.
Πάλι δεν βρεθήκαμε με τον Ναθαν, αλλά τι να κάνουμε...

Επίσης, το Κατερινάκι πρέπει να το πέθανα στην πάρλα...:D

Highlights: Τα δυο τραπέζια, ένα της μουσικής κατηγορίας κι ένα γενικότερο, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Τελικά, τα καλύτερα συστήματα που άκουσα στο ταξίδι μου στην Αθήνα ήταν... του PanMan και του Τζιμάκου.
Να τους ευχαριστήσω κι από εδώ για τη φιλοξενία, όπως και τον Πολυχρονίδη, που πέρασα και ένα βράδυ εκεί.

Εύφημος μνεία στον... πακετά που μας έφερε τα σάντουιτς στο σπίτι του Παναγιώτη!:jester: Ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο! :flipout:

Άντε, με το καλό να βρεθούμε στο επόμενο event! :ernaehrung004:

Υ.Γ. Μανώλη, την επόμενη φορά που θα κατέβω Αθήνα, θα περάσω οπωσδήποτε κι από εσένα. Με συγχωρείς, αλλά δε μ' άφησαν οι κοινωνικές υποχρεώσεις...
Υ.Γ. 2: Νομίζω ότι βρήκα ποιο είναι το μαγικό φίλτρο που πίνει ο Κουνελάκης και είναι τόσο γελαστός άνθρωπος. Η ρακή του (φοβερή)!

Last edited:
*Σημείωση: έπρεπε να δείτε πως έκανε ο Σωκρατίδης όταν είδε ότι κουβαλούσα τσουρέκια από τον Τερκενλή! :flipout:

Πάλι δεν βρεθήκαμε με τον Ναθαν, αλλά τι να κάνουμε...

Ρε το Σαββατο που πηγα ο Βασιλης ακομα μασουλαγε τα τσουρεκια.....με περηφανεια....

Γι'αυτο δεν ειπε τιποτα ο μπαγασας.....τα'χε καβαντζωσει.....σε κρυπτη :smash:

Θα βρεθουμε εμεις ρε συ:ADFADF1:......δεν υπαρχουν και πολλοι comicsακηδες εδω μεσα :worshippy:

Μy 2 cents,

Δε θα πω πολλά απλά η εκθεση ήταν πολύ καλή και απο οργάνωση και απο χώρο και απο εκθέτες.
To περιπτερο του δε club μια όαση ανάμεσα σε τόσα μηχανάκια και κόσμο.:ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολυ τον κύριο που στην αίθουσα με τα nagra που εβαλε να ακουσουμε απο εδω:

4150SW34M7L._AA240_.jpg

και άφησα τα ρέστα μου έκει....μαγεία λέμε!!!:SFGSFGSF:

Μy 2 cents,

Δε θα πω πολλά απλά η εκθεση ήταν πολύ καλή και απο οργάνωση και απο χώρο και απο εκθέτες.
To περιπτερο του δε club μια όαση ανάμεσα σε τόσα μηχανάκια και κόσμο.:ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολυ τον κύριο που στην αίθουσα με τα nagra που εβαλε να ακουσουμε απο εδω:

4150SW34M7L._AA240_.jpg

και άφησα τα ρέστα μου έκει....μαγεία λέμε!!!:SFGSFGSF:

Sorry....:offtopic: αλλά θέλω να ρωτήσω...:offtopic:.......

Τι δίσκος είναι αυτός ρε Φραγκίσκο; Έχω την εντύπωση οτι θα μου αρέσει πολύ..